nasilsa biz basamayız o yüzden dert etmiyorumPeki posion damageye anlam verebildin mi???
Maden kazma işi varmı harbiden , oyun oldu metin 2
quote:
Orijinalden alıntı: [eReN]
Maden kazma işi varmı harbiden , oyun oldu metin 2
Madenler özelleşir HF birliği uyum sürecinde ve madenci koxperlar çıkar
Konuyu Açan Eleman Pwpden Almış İtemleri
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ Tamda yeni mage aldıydım keyiflendim bi ara ama
Mage ler güçlü olacağa benziyo.
Flowerlar hariç güzele benziyor bence
bu 2h kılıçda güzelmiş
Harakiri shield ve scary farmer bunlar güzel gerisi çöp
Not:Nameless White Cherry Blossom çok uzun çocuklar için zararlı olabilir +18
bunlar yalniz japko itemleri usko kore ko yu takip ediyo benim bildigim bu itemler gelmicek bize
en guzeli zombie bow
bu itemleri denemek istyen 85.153.22.204 gelsin :) fasty assasin dagger aşırı güçlübir dagger bu arada
up
İnanamıyorum Şok oldum Tek maden güzel
komedi itemlere bak o yelpaze ne lan öyle
Ne yazıkki bunlar olsa olsa pwp de olur uskoya gelmez (BENİM DÜŞÜNCEM)
Açıkcası söylemek gerekirse, ben uskonun sadeliğini seviyorum. Yazı tipide değişti chaos itemleride gelince PVP'den farkı kalmaz.
bu itemler jpkoda parayla satılıyor..Çoğu gelmicek diye tahmin ediyorum..KOK ta itemlere bakarsanız uskonun gelecek itemleri görebilirsiniz..Nonflamemble shield diye bir shield var o çok sağlam..Sadece HP istiyor vazgeçilmez bir item olmaya aday bence
yine yeni itemlerin en güzel bow olacak gibi görünüyor diğerlerinin çoğu 5 para etmez faster assasin dagger ve şu 510 defanslı kalkan çok deli birşey staflar zaten evlere şenlik 9 u 70 ap olan stafı kim takacaksa hadi elemental damagesi 100-150 olur anlarımda ne elemental damagesi yüksek ne apsi yüksek beş para etmez 15 healt 15 int için o stafı takacak adamın aklına yanayım bide defans ve mana kıran warrior silahları warrior için en gerekli şeyleri kırıyor ve apside yüksek değil kim alırki
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
Bu nasıl staff ya 171 ap Birde posion damageNapcaz flame ringleri satacağız artık Yuksek damageli stafflar mageler için lazımdı ama bu nasıl bir staff çözemedim +0 birde bu item +8 i +9 u 200 küsür ap dir mageler akar artık
o item +10 olmalı. Gördügün bütün itemler +8 +9 böyle bi bug vardı +10 itemin + kaç oldugu yazmıyodu . Heralde korekoku japonkomu nerden aldılarsa bu resmi oradada var +10 itemde + yazma özelligi kayboluyor
Bana daha çok staff vuruşlarında çok işe yarayacak gibi geldi, Sonuçta posion damage bir işe yaramayacaktır, lakin 171 AP'lı bir staffla çok sağlam staff vuruşlar yapılabilir sanırım. Durum bu şekilde olursa baya bi keyifli olur bu staffı kullanmak.
bu itemler geldiğinde diğer itemlerin çok çok ucuzluyacaktır..