Şimdi Ara

Chaos Kanat ve Event ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdan 4 5 gun uzak kaldim derslerim dolayisiyla chaos un geldigini yeni gordum ve indirdim suan oyundayim faakt bu kanat aldigimiz event saat kacta ve nasil giriliyor?

Simdiden tesekkurler

• Bilen kimse yok mu?
  • 13,00
  • Saatleri geldigi zaman yukarda bdw gibi join penceresi aciliyor. Ordan joine tiklayarak girebilirsin. Ancak girmek icin chaos map adli bir item lazim, o olmadan giremiyorsun. O itemi da her 6 saatde bir chaos npcsinden alabilirsin. Mapi alma saatlerini iyi ayarla cunku o olmadan girilmiyor.

Chaos savasina girdigin zaman herkes tek bir savas oluyor. Kim kime dalarsa yani. Karus, Human yok. Hatta adamlarin isimlerini bile goremiyorsun, ancak asagida kimin kimi kestigi yaziyor o kadar. Giren herkese Voucher of Chaos veriliyor. En fazla adam kesen 5 kisiye Voucher of Oracle veriliyor. Bu Voucher of Oracle ve Lvl'in x 6000 para(Diyelim 50 lvlsin, 50x6000 veriyorsun, yani 300000.) vererek kanat alabiliyorsun. Kanatlarin ozelliklerini npc kafasina gore veriyor.

Saatlerinin hepsi aklimda degil ama aksam 10 ve gece 3 de var. Digerlerini hatirlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 11 Aralık 2009; 18:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Saatleri geldigi zaman yukarda bdw gibi join penceresi aciliyor. Ordan joine tiklayarak girebilirsin. Ancak girmek icin chaos map adli bir item lazim, o olmadan giremiyorsun. O itemi da her 6 saatde bir chaos npcsinden alabilirsin. Mapi alma saatlerini iyi ayarla cunku o olmadan girilmiyor.

Chaos savasina girdigin zaman herkes tek bir savas oluyor. Kim kime dalarsa yani. Karus, Human yok. Hatta adamlarin isimlerini bile goremiyorsun, ancak asagida kimin kimi kestigi yaziyor o kadar. Giren herkese Voucher of Chaos veriliyor. En fazla adam kesen 5 kisiye Voucher of Oracle veriliyor. Bu Voucher of Oracle ve Lvl'in x 6000 para(Diyelim 50 lvlsin, 50x6000 veriyorsun, yani 300000.) vererek kanat alabiliyorsun. Kanatlarin ozelliklerini npc kafasina gore veriyor.

Saatlerinin hepsi aklimda degil ama aksam 10 ve gece 3 de var. Digerlerini hatirlamiyorum.

Aksam 10 dakine yetismem lasim bu npc yi townda nerede bulabilirim ismi nedir? bu arada yardimin ve aciklaman icin cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: lAresl

quote:

Saatleri geldigi zaman yukarda bdw gibi join penceresi aciliyor. Ordan joine tiklayarak girebilirsin. Ancak girmek icin chaos map adli bir item lazim, o olmadan giremiyorsun. O itemi da her 6 saatde bir chaos npcsinden alabilirsin. Mapi alma saatlerini iyi ayarla cunku o olmadan girilmiyor.

Aksam 10 dakine yetismem lasim bu npc yi townda nerede bulabilirim ismi nedir? bu arada yardimin ve aciklaman icin cok tesekkurler

Emc townda dun vardi ancak bugun goremedim. Yeri degismis olabilir , ya da kaldirmis olabilirler. Moradonda tp gatelerinin solunda kadin npc var, adi aklimda degil. Etrafi kalabaliktir zaten, oraya giderek alabilirsin.

• peki bu kanatlar kac saatlik? süresiz mi yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suresiz degil. Chaos savasindan gelen kanatlar 1 gunluk oluyor. Diger turlu krallarin, warder-keeper kesenlerin ki kac gunluk onu bilmiyorum.
  • quote:

Eger en cok kesen ilk 5 kisiye veriliyorsa saglam adamlar yine kanatlarin sahibi olur bize de bakmak duser

• Lvl, item ve hangi class oldugunun bir onemi yok. Ben 40 lvl charla da girdim 80 lvl charla da birsey fark etmiyor. 10k hp var, ayrica oynadigin chari warrior,asas,mage gibi siniflandirmak mumkun degil. Elinde raptora benzer birsey oluyor, ama skillerde nowa, stealth, warriorun atak skilleri gibi bir suru skill var.

Yani gayet kaliteli bir event. Herkes esit durumda.
  • arkadaşlar bugün denedim gerçekten çok zevkliydi zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ( bide türk olmayan arkadaslar combodan anlamayınca :D) 1. olarak bitirdim mavi kutu bide kanat almak için item verdi . sorum şu mavi kutu ilk 3 kişiyemi veriliyor yoksa sadece 1.yemi ?
  • guzel bi olay kim kime dumduma
  • galiba 1
  • chaos mapı aldık diyelim o yukardaki süre başlamadanmı tıklıcaz başlayıncamı ??
  • Voucher of Chaos ne işe yarıyor?
  • Bende girdim acayip zevkli herkes esit cok guzeldi
  • Mavi kutu ilk 5e girenlere veriliyor. Voucher of Chaos'dan da 5 tane verince wings alabiliyorsun. Eger daha fazla biriktirirsen cesitli itemlarda alabilirsin.
  • Herkesin eşit olması süpermişte oynayacak char yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Herkesin eşit olması süpermişte oynayacak char yok maalesef

30 lvl charlar falan girebiliyor, belki 1 lvl charda girer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Herkesin eşit olması süpermişte oynayacak char yok maalesef

30 lvl charlar falan girebiliyor, belki 1 lvl charda girer.

19 lwl charla bile girdim,simdiye kadar yapılan en güzel event bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.