Şimdi Ara

Chaos Event'i Hakkında Bilmek İstedikleriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chaos eventıne her lvl de girilebiliyor. Chaos eventıne girebilmek için Map of Chaos gereklidir. Map of Chaos 6 Saatline verir ve bu süre içinde Chaos eventine girmediyseniz silinir. Map of Chaos günde 1 defaya mahsus olmak üzere verilir. Yani 24 saat gecmeden 2. bir map of Chaos alamazsınız. İçeri girdiginizde; herkez eşit durumdadır sadece playerlik konuşur içerde. Herkezin itemler eşit Herkezin Skilleri eşittir. İçeride party kurulamaz. ilk 3'e giren kişilere kanat verilir 1 adet Mavi kutu ve 1 adam vouch of chaos verir. Kanatlar sınıflandırılmıştır. Kralların kanatları ayrıdır. Warder Keeper kesenlerın kanatları ayrıdır ve leader point sıralamasında 1. olan Yani Dragon sahibi olan kişiler farklı kanatlar takarlar diğer playerlar en düşük seviye olan kanadı takarlar. Chaos eventınden cıktıktan sonra kanatlarınızı 500K karşılıgında alabilirsiniz ek olarak birde bunların ancient olanı vardır. Ancient olanı normalde Power up storede satılacaktır Şuan Yok o scroll. Kanatlara özellikleri siz secemezsiniz. HP, defans, exp ve noah oyun kendisi otomatik olarak verir.

Gelelim Vouch of chaos; Yani Chaos eventinden cıktıktan sonra Verilen mor bir taş. Bu taş ile 2 gatenın tam ortasında bulunan npc de gorev var 1 tane verene 30k exp ve 100k para verir. 10 tane verene unique takı. 20 tane verene Class'lara göre değişen silah verir. Bu görev sadece 1 kereye mahsustur 2. defa yapılmamaktadır. Her clasa göre Ayrı unique takılar ve ayrı silahlar vermektedir.

Event Saatleri :
    12.00
    15.00
    22.00
    03.00

http://img683.imageshack.us/img683/5226/20091211172728.jpg
    http://img683.imageshack.us/img683/1465/20091211172732.jpg
    http://img683.imageshack.us/img683/8756/20091211172734.jpg

DipNot : Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 6 Ocak 2010; 13:01:51 >

• saolasın gayet acık ve iyi anlatılmıs
  • İşte bu forumu bu yüzden seviyorum. ++ rep derdi olmadan kendi isteğiyle paylaşım yapan kaliteli üyeleri var. Teşekkürler bilgiler için bilmeyenler olabilir.
  • @ Sylar ve @kenex

Rica ederim.
  • Teşekkürler, anlamış oldum bu kanatlar nerden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slauter

Teşekkürler, anlamış oldum bu kanatlar nerden geliyor.

Ama eventten alınan kanatlar 24 saat giyilebiliyor.Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

İşte bu forumu bu yüzden seviyorum. ++ rep derdi olmadan kendi isteğiyle paylaşım yapan kaliteli üyeleri var. Teşekkürler bilgiler için bilmeyenler olabilir.

sen benden çok yaşıyacan bu cümleyi ben kuracakdım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki 20 tane voucher of chaos biriktirince ne tür silahlar veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger22

20 tane verene Class'lara göre değişen silah verir. Bu görev sadece 1 kereye mahsustur 2. defa yapılmamaktadır. Her clasa göre Ayrı unique takılar ve ayrı silahlar vermektedir.

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Peki acaba verdiği silahlar rastgele mi verilmekte yoksa seçim şansı bulunmakta mıdır?. Anladığım kadarıyla 10 tane biriktirip takı aldığımız takdirde sonrasında 20 tane biriktirip silah alma şansımız olmuyor. Peki Bu silahlar ve takılar zahmet olacak ama sınıflara göre nelerdir? Bu konuda da aydınlatırsan çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Peki 20 tane voucher of chaos biriktirince ne tür silahlar veriyor?

Şöyle soyleyeyim her clasa farklı silahlar vs. veriyor.
    Mesala Priestlere 77 lvl char ile bir arkadası soktuk görevi aldık 20 tane voucher of chaos karsılıgında +5 scorpion sheld veriyor.Sonra baska bir priest soktuk onada aynı sheld verecekti 20 tane voucher karsılıgında diğer claslara bakmadım.Yani +5 scorpion shelde gore bir kıyaslama yapın veya gidin gorevi yapın sonucunu beraber gorelim.
    Birde eger chaos map ini bustan satın almadıysanız npcden alınan chaos map ile günde sadece 1 kere girme hakkınız var yani eger 20 voucher gorevini aldıysanız günde 1 kere girip alırsanız bu tası 20 gunde gorevi bitirmiş olursunuz.
    Evente 17 kişi giriyor ilk 3'e kanat ve mavi kutu 4. ve 5.'lere yeşil kutu diğerlerinede kaybetseler bile kırmızı kutu veriyor.
    Umarım acıklayıcı olmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

quote:

20 tane verene Class'lara göre değişen silah verir. Bu görev sadece 1 kereye mahsustur 2. defa yapılmamaktadır. Her clasa göre Ayrı unique takılar ve ayrı silahlar vermektedir.

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Peki acaba verdiği silahlar rastgele mi verilmekte yoksa seçim şansı bulunmakta mıdır?. Anladığım kadarıyla 10 tane biriktirip takı aldığımız takdirde sonrasında 20 tane biriktirip silah alma şansımız olmuyor. Peki Bu silahlar ve takılar zahmet olacak ama sınıflara göre nelerdir? Bu konuda da aydınlatırsan çok sevinirim

Hemen söyleyeyim;

rogue için:
    rol +0 veya amulet of dex +0 veya belt of dex +0 veya Elf-Metal Earring +0
    warrior için;
    roc +0 veya amulet of str +0 veya belt of str +0 veya opal earring +0
    alıyrsunuz...
    Bunlar 10 taş karsılıgı.
    Birde 20 taş karsılıgı sheld,bow,silahlar var.Ama onları simdilik bilmiyorum.Ogrendigimde hemen paylasırım.
    Takı için de Mage ve priestleri bilmiyorum.Sİmdilik warrior ve rogueleri biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Peki 20 tane voucher of chaos biriktirince ne tür silahlar veriyor?

Şöyle soyleyeyim her clasa farklı silahlar vs. veriyor.
    Mesala Priestlere 77 lvl char ile bir arkadası soktuk görevi aldık 20 tane voucher of chaos karsılıgında +5 scorpion sheld veriyor.Sonra baska bir priest soktuk onada aynı sheld verecekti 20 tane voucher karsılıgında diğer claslara bakmadım.Yani +5 scorpion shelde gore bir kıyaslama yapın veya gidin gorevi yapın sonucunu beraber gorelim.
    Birde eger chaos map ini bustan satın almadıysanız npcden alınan chaos map ile günde sadece 1 kere girme hakkınız var yani eger 20 voucher gorevini aldıysanız günde 1 kere girip alırsanız bu tası 20 gunde gorevi bitirmiş olursunuz.
    Evente 17 kişi giriyor ilk 3'e kanat ve mavi kutu 4. ve 5.'lere yeşil kutu diğerlerinede kaybetseler bile kırmızı kutu veriyor.
    Umarım acıklayıcı olmustur.

Çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için bende şunları eklemek isterim
    20 adet voucher of chaos karşılığında
    Wariorlara +5 raptor
    asaslara +5 shard veya +5 ib veriliyor bunların yanı sıra
    asaslara old elf earning gibi uniq itemleride seçebilme şansımız var diğer joblara verilen takıları şu an hatırlamıyorum

• peki bu gorevler 1 kereligine mahsus mu yapiliyor? 2. kez 10 tane voucher toplayinca 2. takiyi alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

peki bu gorevler 1 kereligine mahsus mu yapiliyor? 2. kez 10 tane voucher toplayinca 2. takiyi alabiliyor muyuz?

Benim bildiğim kadarıyla 1 defaya mahsus.
  • quote:

peki bu gorevler 1 kereligine mahsus mu yapiliyor? 2. kez 10 tane voucher toplayinca 2. takiyi alabiliyor muyuz?

Hayır 10 tanelik gorevi aldıysan o gorevi bir daha yapamazsın.Ama 10 tane gorevini yapınca 20 tanelik gorevi yapıyorsun galiba tam emin değilim ama.Gorevler de aldıgınız takılara + basamassınız buda ek bir bilgi.

10 tane voucher gorevinde sadece 1 takıyı secebiliyorsunuz ve o görevi sadece 1 kere yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 6 Ocak 2010; 16:39:52 >
  • quote:

quote:

Hayır 10 tanelik gorevi aldıysan o gorevi bir daha yapamazsın.Ama 10 tane gorevini yapınca 20 tanelik gorevi yapıyorsun galiba tam emin değilim ama.Gorevler de aldıgınız takılara + basamassınız buda ek bir bilgi.

ayrıca.. Silah ve takılar ayrı birer görev yani Stronger22 arkadaşımızında dediği gibi 10 tane toplayıp takıyı alınca tekrar 10 tane toplayarak başka bir takı alamıyorsunuz ama 20 tane toplayarak weapon alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

quote:

quote:

ayrıca.. Silah ve takılar ayrı birer görev yani Stronger22 arkadaşımızında dediği gibi 10 tane toplayıp takıyı alınca tekrar 10 tane toplayarak başka bir takı alamıyorsunuz ama 20 tane toplayarak weapon alabilirsiniz.

Aynen.

• Geçekten çok faydalı bilgiler, çok teşekkürler tekrardan. Bugünkü chaos da 10 taneyi tamamlamış olucam Mage için. En azından mage için takılar hususu açıklığa kavuşmu oalcak. 20 tanenin sonu için bi 20 güncük beklememiz gerekecek yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wintake Y -- 6 Ocak 2010; 16:58:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Hemen söyleyeyim;

rogue için:
    rol +0 veya amulet of dex +0 veya belt of dex +0 veya Elf-Metal Earring +0
    warrior için;
    roc +0 veya amulet of str +0 veya belt of str +0 veya opal earring +0
    alıyrsunuz...
    Bunlar 10 taş karsılıgı.
    Birde 20 taş karsılıgı sheld,bow,silahlar var.Ama onları simdilik bilmiyorum.Ogrendigimde hemen paylasırım.
    Takı için de Mage ve priestleri bilmiyorum.Sİmdilik warrior ve rogueleri biliyorum.

Roc değil old diamon ring veriyor geçen aldım
    rogueninkide rol değildir
    79 warriora 20 voucherle +5 raptor veriyor

• quote:

Geçekten çok faydalı bilgiler, çok teşekkürler tekrardan. Bugünkü chaos da 10 taneyi tamamlamış olucam Mage için. En azından mage için takılar hususu açıklığa kavuşmu oalcak. 20 tanenin sonu için bi 20 güncük beklememiz gerekecek yalnız

Bus'tan alınan bir itemle chaosa sınırsız girebilirsin.(Yani 1 gün içerisinde ki 4 eventede girebilirsin 35 cashtı sanırım.)İtem 1 gün için gecerlidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.