Şimdi Ara

Championship Manager 01-02 Cd`Siz Oynamak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cm01-02 yi nasil cd siz oynarim. bana çalışan bir no-cd linki verebilirmisiniz
    (virtual'i önermeyin)
    veya başka birşey varmi .
    bi makinaya cd taksak . diğer makinalarda onun cd-romundaki cd den yararlanabilirmi?

Championship Manager 01-02'yi CD'siz Oynamak

Championship Manager 01-02 (CM 01-02), futbol menajerliği simülasyonu oyunları serisinin klasik bir oyunudur. Ancak, orijinal oyun CD'si olmayan oyuncuların oyunu oynamakta sorun yaşamaları muhtemeldir. Neyse ki, CM 01-02'yi CD'siz oynamanın birkaç yolu vardır.

CM 01-02 CD'siz Oynama Crack'i Kullanma

CM 01-02'yi CD'siz oynamanın en yaygın yolu bir crack kullanmaktır. Bir crack, oyunun kopyalama korumasını atlayarak oyunu CD olmadan çalıştırmanıza olanak tanıyan bir yazılımdır. Çeşitli kaynaklardan CM 01-02 crack'leri bulabilirsiniz.

CM 01-02 No CD Crack Nasıl Yapılır?

CM 01-02'ye bir no CD crack uygulamak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. İndirdiğiniz crack dosyasını açın.
    2. Crack dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın (genellikle C:\Program Files\Championship Manager 01-02).
    3. Oyunu çalıştırın.

CM 01-02'yi CD'siz Oynamanın Diğer Yolları

Crack kullanmak istemiyorsanız, CM 01-02'yi CD'siz oynamanın başka yolları da vardır:

• Daemon Tools veya Alcohol 120% gibi sanal sürücü yazılımı kullanın: Bu yazılımlar, fiziksel bir CD'yi taklit ederek oyunu CD olmadan çalıştırmanıza olanak tanır.
    • Oyunun ISO dosyasını oluşturun ve sanal sürücü yazılımıyla çalıştırın: Bir ISO dosyası, bir CD'nin veya DVD'nin tam bir görüntüsüdür. Oyunun ISO dosyasını oluşturduktan sonra, onu sanal sürücü yazılımıyla takarak oyunu CD olmadan çalıştırabilirsiniz.
    • Oyunu GOG.com gibi çevrimiçi oyun platformlarından satın alın: Bu platformlar, oyunların CD'siz dijital indirmelerini sunar.

CM 01-02'yi CD'siz oynamak, oyunun kopyasını satın almamış olanlar veya CD'lerini kaybetmiş olanlar için kullanışlı bir seçenektir. Yukarıda açıklanan yöntemleri takip ederek oyunu kolayca CD'siz çalıştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunun için no-cd crack'i var cm01/02'nin ama bu forumda crack vs. tartışmak yasaktır!...
  • Sadece Yardım Edecekler Cevap Yazsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.