Şimdi Ara

Champion Tavsiye Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.690
Cevap
40
Favori
435.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasus aldım hiç kontrol edemedim ve öldürmek çok zor o ultiyle bütün herolardan daha güçlü oluyor dikkat edin diyor oyun önerilerinde ama hiç de öyle bir abartısı yok ya da ben kullanamıyorum. Q skilli için son vuruşu beklemek falan kasıyor insanı. Annie aldım minik kızımızla mutlu mutlu yaşıyoruz.
  • Nidalee tarzı ormanda dolaşıp javelin fırlatabilicek başka bir champion varmı?Bu arada acayip sıkıldım oyundan (Mafia 2 sağolsun) ve farklı birşeyler arıyorum.Nidalee aldım oynadım eğlenceli ama bi süre sonra sıktı beni.Varmı öneriniz?
  • Twisted Fate aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

1868 IP m var.Sormak istiyorum:

1)Biriktir
    2)Miss Fortune'yi bekle
    3)Zileanı al
    4)Twisted Fate'yi al

Lütfen şıklardan birisini seçin :D yada siz söyleyin ne alayım.Oyun stilim farketmez genelde ranged oynarım ama master yi ile yakın saldırıyı daha çok sevdim.Birde eğer hero önerecekseniz yavaş bir hero olmasın çünkü yavaşlıktan nefret ediyorum :D

1 ve 2 yi yap miss fortune 1350 olmaz. öyle bişey olursa ilk iki hafta oynayabilmen için ilk senin seçmen lazım champı. herkes miss fortuneyi denemek için alır.
  • Ama almıştım fate'i :/ Neyse geri satılmıyor mu herolar

Edit:Twisted Fate'yi hiç beceremedim zaten Master'ımla mutluydum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 3 Eylül 2010; 13:59:40 >
  • Bende hero almak istiyorum ama karar veremiyorum size sevdiğim tür bende olan herolari söyliyim

1-Amumu[MainHero]
    2-MordeKaiser
    3-Tryndamere
    4-Tristiana
    5-TwisteDFaTe
    6-Nasus[Peksevmiyorum ama]
    Sizce ne alayim
    Şimdi almayı düşündüğüm herolar bunlar
    1-Kassadin
    2-Karthus
    3-Rammus
    4-Nidalee
    5-Olaf
    6-Shaco
    7-Urgot
    8-Twitch
    9-Warwick
    10-Gragas
    Sizce hangisi?
    Eğer sizde olan ve çok memnun olup çok eğlendikleriniz kolay kolay sıkılmadığınız herolar varsa onları da söyleyin
    Edit-Rammusu kesin aliyorum ondan başka söyleyin:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 3 Eylül 2010; 16:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

Bende hero almak istiyorum ama karar veremiyorum size sevdiğim tür bende olan herolari söyliyim

1-Amumu[MainHero]
    2-MordeKaiser
    3-Tryndamere
    4-Tristiana
    5-TwisteDFaTe
    Sizce ne alayim
    1-Kassadin
    2-Karthus
    3-Rammus
    4-Nidalee
    5-Olaf
    6-Shaco
    7-Urgot
    8-Twitch
    9-Warwick
    10-Gragas
    Sizce hangisi?
    Eğer sizde olan ve çok memnun olup çok eğlendikleriniz kolay kolay sıkılmadığınız herolar varsa onları da söyleyin

Tercihen Olaf > ww > Nidalee > Kassadin

Bu arada Ap sion ilk deneyimim ;

Karşı taraf ;

Ezreal , Shaco , Ryze , Galio , Malzahar (takım biraz kötüydü ) Gerçekten çok iyi AD kasarak zaman öldürmeyin

• OLaf ve ww ile rahat kill alırsın, her oyun ortalama en az 10-15 kill alıyorum ben (leaver vs yoksa tabi)
  • Nasus oynuyom 2 elden beri.. Olmaz böyle birşey. 2-3 kişi arasına girip adamları alıp çıkabiliyorum.(Cleanse'de olcak tabi) Pasifi zaten %20 lifesteal veriyor. Teketek - takım savaşı - 2v1.. hertürlü gidiyor... Tek sorunu mana onuda mana golemini keserek karşılayabiliyor. Demin oyunda mana golemini kesiyom itemlerim falan tamam. Bi baktım Twitch vuruyo bana arkadan.. Ultisi yokmuş heralde sağlığımı anca yarıya indirdi ben o ara golemi kesmekle uğraşıyom. Golemi keser kesmes ulti + 3-2-1 skilleri saydırdım 3 vuruşta gitti..
  • Avrupa serverına yeni geldim, o kadar da para biriktirip sevdiğim herolardan Vladimir'i aldım, dışkı rengi çıktı kanı oyundan soğudum. Amerika'daki gibi sandım orada kıpkırmızıydı yav düzeltirler inşallah şu renk meselesini gelecek güncellemede. Neyse o değil de Nasus'u bir tek ben kullanamıyorum galiba, Poppy'de bile daha iyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Nasus oynuyom 2 elden beri.. Olmaz böyle birşey. 2-3 kişi arasına girip adamları alıp çıkabiliyorum.(Cleanse'de olcak tabi) Pasifi zaten %20 lifesteal veriyor. Teketek - takım savaşı - 2v1.. hertürlü gidiyor... Tek sorunu mana onuda mana golemini keserek karşılayabiliyor. Demin oyunda mana golemini kesiyom itemlerim falan tamam. Bi baktım Twitch vuruyo bana arkadan.. Ultisi yokmuş heralde sağlığımı anca yarıya indirdi ben o ara golemi kesmekle uğraşıyom. Golemi keser kesmes ulti + 3-2-1 skilleri saydırdım 3 vuruşta gitti..

Rehber bekliyoruz hemen. Nasusu çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Nasus oynuyom 2 elden beri.. Olmaz böyle birşey. 2-3 kişi arasına girip adamları alıp çıkabiliyorum.(Cleanse'de olcak tabi) Pasifi zaten %20 lifesteal veriyor. Teketek - takım savaşı - 2v1.. hertürlü gidiyor... Tek sorunu mana onuda mana golemini keserek karşılayabiliyor. Demin oyunda mana golemini kesiyom itemlerim falan tamam. Bi baktım Twitch vuruyo bana arkadan.. Ultisi yokmuş heralde sağlığımı anca yarıya indirdi ben o ara golemi kesmekle uğraşıyom. Golemi keser kesmes ulti + 3-2-1 skilleri saydırdım 3 vuruşta gitti..

Ben de geçen Nasus aldım ve oyun sonu skorum 0-10-2'ydi. Şuana kadar yaptığım en kötü skor olabilir. Hiç alışamadım Nasus'a bütün skilleri birbirinden iğrenç geldi. Sen biraz anlatabilir misin nasıl oynadığını? İtemleri nasıl aldığını falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew.

Avrupa serverına yeni geldim, o kadar da para biriktirip sevdiğim herolardan Vladimir'i aldım, dışkı rengi çıktı kanı oyundan soğudum. Amerika'daki gibi sandım orada kıpkırmızıydı yav düzeltirler inşallah şu renk meselesini gelecek güncellemede. Neyse o değil de Nasus'u bir tek ben kullanamıyorum galiba, Poppy'de bile daha iyiyim.

Ben de Nasus'ta çok kötüyüm hiç alışamadım berbat oynuyorum. Poppy güzel hero. 22-5-10 gibi bir skorum var çok güzel herodur. 5vs1 yapılabilir Poppy ile

Ragnarok---
    Nidalee gibi bir şey atan hero Dr. Mundo olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

Bende hero almak istiyorum ama karar veremiyorum size sevdiğim tür bende olan herolari söyliyim

1-Amumu[MainHero]
    2-MordeKaiser
    3-Tryndamere
    4-Tristiana
    5-TwisteDFaTe
    Sizce ne alayim
    1-Kassadin
    2-Karthus
    3-Rammus
    4-Nidalee
    5-Olaf
    6-Shaco
    7-Urgot
    8-Twitch
    9-Warwick
    10-Gragas
    Sizce hangisi?

1 numara Kassadin; oynaması çok zevkli herodur. Ulti skili 3 saniyede bir kullanılıyor ışınlanmaya yarıyor,kaçma ve yakalam işleri çok zevkli. Slow, disable skilleri var güzel herodur.
    4 numara Nidalee toplamda 7 skili var hem kaplan olabiliyor hem de normal Nidalee.
    9 numara Warwick killer herosu skorların genelde uçacaktır. Çoğu oyunda +10kill yapacaksın emin ol. Çok güçlü bir hero. Ormana gidebilmesi de çok zevkli.

• nidalee panthelon olaf hangisi rahat kill alır ?
  • olaf ile rahat alırsın eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognfb

nidalee panthelon olaf hangisi rahat kill alır ?

Nidalee bir kill aldın mı gerisi sürekli geliyor Köpek ol zıpla can götür, pençe at, q ile damage vur nidalee ol heal bas spear at tuzak kur, köpek ol zıpla can götür...
  • Nasus alınır mı 1350'ye yoksa 3150'yi mi bekleyeyim?
  • Nasus hakkında build veya guide bekliyoruz Bende beceremiyorum
  •  Champion Tavsiye Ana Konu

Champion Tavsiye Ana Konu

En yakın zamanda rehberi yaparım. (Skilleri birbirinden harikadır)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.