4 Tane Hero arasında kaldım sizce bunlardan hangisini alayım? Her birinin +larını -lerini söyleyebilir misiniz?
1.Urgot 2.Olaf 3.Kassadin 4.Warwick
hayırlı olsun kassadin almışın zaten merak ediyodun hep
Evet sağol. Çok sevdim Kassadin'i main herolarımdan biri oldu çok güçlüymüş, AP kasınca.Ayrıca oynaması çok zevkli bir hero.
Son patchle gelen nerfden sonra ezreal alınırmı aceba ?
quote:
Orijinalden alıntı: TnnTDragon
Benim bildiğim sadece Q Skilli için %10'luk bir düşüş oldu onun haricinde oynaması zor olan bir Champ alışması birazcık uzundur diğer Hero'lara göre yapabilirim diyorsan gayette alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: TnnTDragon
Yanlış hatırlamıyorsam 1.1'den 1.0 düştü yani 200 küsür dmg kastığını düşünrsen 20 dmg civarında bir düşüş bu...mistik'li q skili için geçerli bu
Ama tabii ki oynanmıcak bir durum değil
Bugün son olarak da Warwick aldım. Artık canım champion almak istemiyor bütün istediklerimi aldım artık. Yeni kadın çıksa da oynasak....
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
Bugün son olarak da Warwick aldım. Artık canım champion almak istemiyor bütün istediklerimi aldım artık. Yeni kadın çıksa da oynasak....
Daha 6300 lükler var urgot var onlarıda bitirmelisin
Yeni gelirse alırsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
quote:
6300 çok pahalı bir de 6300'lük düzgün hero yok.Ezreal kullanamam. Blitzcrank hiç sevmedim. Malzahar sevmedim, güçsüz gibi geldi ultisi dışında. Twicth herkeste var. Kennen güzel.Vladmir sevmedim. Galio noob Corki nefret ediyorum aşırı noob bana göre. Bir tek Kog Maw ve Karthus güzel, onlar için para biriktireceğim. Urgot'tan vazgeçtim, güçlü gibi gözükmüyor.
quote:
quote:
quote:
6300 çok pahalı bir de 6300'lük düzgün hero yok.Ezreal kullanamam. Blitzcrank hiç sevmedim. Malzahar sevmedim, güçsüz gibi geldi ultisi dışında. Twicth herkeste var. Kennen güzel.Vladmir sevmedim. Galio noob Corki nefret ediyorum aşırı noob bana göre. Bir tek Kog Maw ve Karthus güzel, onlar için para biriktireceğim. Urgot'tan vazgeçtim, güçlü gibi gözükmüyor.
quote:
quote:
quote:
galio freeken 5-6 el oynadım tank mıyım fighter miyim anlamadım valla ama karşımda gördüğüm galiolar hep noobduVladimir bende var bana göre en güzel herolardan.Kennen karşıyı rahatsız etmede o kadar iyiki yanına dr mundo al 2 nizde Q spam yapın turretin dibinden ayrılamıyorlar o zamanda duvar arkası turrettekileri avlıyorsunBlitz-corki-ezreal dediğin gibi zaten. kog maw ve karthus güzel bende kogmaw-karthus-pantheon-ww-garen arasında kaldım
Arkadaşlar Garen le Mordekaiser arasında kaldım.+ - yönlerini ve hangisi daha eğlencelidir dermisiniz?Birde neden o digeriden eğlencelidir sebebini yazarmısınız lütfen. Okuyan herkese çok teşekkürler...
600 puanım var Ashe The Frost Archer alınır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kuu1x
zaten 2 haftada 1 free oluyor. İtemlerini kastıkdan sonra birde oynamayı bildikten sonra durduramıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: PushCancelButton
quote:
zaten 2 haftada 1 free oluyor. İtemlerini kastıkdan sonra birde oynamayı bildikten sonra durduramıyorsun.
bu kadar zamandır oynuyorum hiçde öyle çılgın ashe göremedim:) genelde ortalarda oluyor en fazla...Oynamasını bilirsen takıma acayip destegi var
quote:
Orijinalden alıntı: XnetaS
quote:
Orijinalden alıntı: PushCancelButton
quote:
bu kadar zamandır oynuyorum hiçde öyle çılgın ashe göremedim:) genelde ortalarda oluyor en fazla...Oynamasını bilirsen takıma acayip destegi var
çılgın bir ashe görmedinmi ??? hem slowlayıp hemde ard arda critleri yiyince görürsün.
henüz göremedim merakla bekliyorum en fazla kill yapan ashe sanırım 15 filandı...öyle acayip sağlam, felaket vurmuyor bence(tabi 40+dk dan sonra bahsetmiyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: kontrolsüz
Arkadaşlar Garen le Mordekaiser arasında kaldım.+ - yönlerini ve hangisi daha eğlencelidir dermisiniz?Birde neden o digeriden eğlencelidir sebebini yazarmısınız lütfen. Okuyan herkese çok teşekkürler...
Mordekaiser al kesinlikle.Harassı süper müthiş farmer yalnız Morde alınca mid git.Ghost ve ignite al.Ortada rakibini kesmeye karar verdiğin zaman koş ulti+ignite at ve skilleri spamla.Gerçekten dehşet bi hero şu ana kadar mordekaiserle hep mid gittim.Gank gelen dps olursa double kill yapabiliyorum,late gamede bir dpsnin ghostunu alırsan penta kill bile yapabilirsin twisted fate hayaleti ile uzaktaki 2 adamı kestiğim bile oldu
Ashe aldım, çok zevkli oynaması ama önce biraz item kasmak gerekiyor. Ultisi için bile oynanır, istediğin uzaklıktan atıyorsun çok zevkli.
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewGoblin
quote:
Orijinalden alıntı: kontrolsüz
Mordekaiser al kesinlikle.Harassı süper müthiş farmer yalnız Morde alınca mid git.Ghost ve ignite al.Ortada rakibini kesmeye karar verdiğin zaman koş ulti+ignite at ve skilleri spamla.Gerçekten dehşet bi hero şu ana kadar mordekaiserle hep mid gittim.Gank gelen dps olursa double kill yapabiliyorum,late gamede bir dpsnin ghostunu alırsan penta kill bile yapabilirsin twisted fate hayaleti ile uzaktaki 2 adamı kestiğim bile oldu
Morde'nin ultisindeki hayaletin belirli bir süresi var mı? Sadece ölünce mi ölüyor? Ayrıca sen kontrol edebiliyor musun?
1868 IP m var.Sormak istiyorum:
1)Biriktir 2)Miss Fortune'yi bekle 3)Zileanı al 4)Twisted Fate'yi al
Lütfen şıklardan birisini seçin :D yada siz söyleyin ne alayım.Oyun stilim farketmez genelde ranged oynarım ama master yi ile yakın saldırıyı daha çok sevdim.Birde eğer hero önerecekseniz yavaş bir hero olmasın çünkü yavaşlıktan nefret ediyorum :D