Şimdi Ara

Champion Tavsiye Ana Konu (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.690
Cevap
40
Favori
435.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

quote:

6300 öneri bekliyorum mage oynamayı severim

Brand, Malzahar, Swain favorilerimdir kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca şu yeni hero Xerath'da çok fena hiç riske girmeden kule altı adam alabiliyorsun :D Skilleri baya sağlam vuruyor stunu da iyi. Teamfightlarda hiç riske girmeden uzaktan sallıyorsun skilleri ayrıca çok zevkli tavsiye ederim.

malzahar free iken denedim iyi hero ama ben eğlenemedim swain'i yan charda actım oda sıkıcı geldi brand düşünüyodum sen xerath tan biraz bahsetsene skilleri ne işe yarıyo ap ratiolari felan ? bi anlatırmısın daha skillerini bilmiyorum

Ap raitoları normal bir mage düzeyinde işte. W ile kendisini bi yere sabitliyor öküz gibi range'i oluyor+mpen veriyor. Ve sabitlendikten tekrar hareket etmeye başladığında bonus mov speed kazanıyorsun. E ile adama dmg verdikten sonra herhangi bir skill atınca stunluyon adamı. Ultisini cd'ye girmeden önce 3 kere atabiliyorsun. Spotlightı izle işte. Güzel hero sen dandik diyenlere bakma her yeni heroya dandik demeye alışmış millet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6300 öneri bekliyorum mage oynamayı severim

Brand, Malzahar, Swain favorilerimdir kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca şu yeni hero Xerath'da çok fena hiç riske girmeden kule altı adam alabiliyorsun :D Skilleri baya sağlam vuruyor stunu da iyi. Teamfightlarda hiç riske girmeden uzaktan sallıyorsun skilleri ayrıca çok zevkli tavsiye ederim.

malzahar free iken denedim iyi hero ama ben eğlenemedim swain'i yan charda actım oda sıkıcı geldi brand düşünüyodum sen xerath tan biraz bahsetsene skilleri ne işe yarıyo ap ratiolari felan ? bi anlatırmısın daha skillerini bilmiyorum

Ap raitoları normal bir mage düzeyinde işte. W ile kendisini bi yere sabitliyor öküz gibi range'i oluyor+mpen veriyor. Ve sabitlendikten tekrar hareket etmeye başladığında bonus mov speed kazanıyorsun. E ile adama dmg verdikten sonra herhangi bir skill atınca stunluyon adamı. Ultisini cd'ye girmeden önce 3 kere atabiliyorsun. Spotlightı izle işte. Güzel hero sen dandik diyenlere bakma her yeni heroya dandik demeye alışmış millet.

Ben de Brand'i anlatayım. Pasif skilli blaze attığın minion veya champion'a maksimum canından %2 magic damage vurur saniye başına. Q skill'i skillshot ve damage verir. Eğer target blaze'liyse stunlanır. W'si Brand'in en sevdiğim skill'idir. Bastıktan (yaklaşık) 1 saniye sonra seçtiğin yerde ateş oluşur. (Bkz :http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110417185941/leagueoflegends/images/d/de/Pillar_of_Flame.gif) Eğer target blaze'liyse W %25 daha fazla vurur. E skill'i ise birisini seçersin ve onda alevler oluşur. Eğer target blaze'liyse yanındakilere de hasar verir. Ultisi ise bir champion'u seçtiğinde Brand ona alev topu yollar. Eğer yanında minion veya champion'lar varsa ona da seker. Eğer target blaze'liyse ultisinin sekme hızı artar.

• arkadaşlar ben 6300 karakter alcam ama ne alcagıma dair karar veremedım tavsiyelerinizi alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

arkadaşlar ben 6300 karakter alcam ama ne alcagıma dair karar veremedım tavsiyelerinizi alabilirmiyim

talon, renekton, irelia, karthus, swain, vladimir, Lee Sin... Takıl bunllara =)

Bende 3150 lik champ önerisi istiyom Olaf,Udyr,Le Blank, Shaco, Gangplank arasında mekik dokumaktan bıktım bi karara bağlatın beni şurada =)
  • ben olaf yada udyr derdm olaf çok iyi bi tank gank plank critic ama latte full atack kasınca vurduğu kadarda kolay ölüyor olaf off tank öldü öldürebilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

arkadaşlar ben 6300 karakter alcam ama ne alcagıma dair karar veremedım tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Bende 3150 lik champ önerisi istiyom Olaf,Udyr,Le Blank, Shaco, Gangplank arasında mekik dokumaktan bıktım bi karara bağlatın beni şurada =)

insan 6300 biriktirdikten sonra kıyamıyo :D ondan iyi bakıom
  • quote:

quote:

quote:

insan 6300 biriktirdikten sonra kıyamıyo :D ondan iyi bakıom

Ben bir 6300 biriktirebilsem hiç düşünmeden renekton alacam. Karizması yeter :D 4800 biriktirdim jarvan aldım hüsrana uğradım =) Mordekaiser felan aldım onlarda sarmadı. Önce oyna bi hero ile freede sonra al.

• Gragas mı yoksa Nidalee mı arkadaşlar?

Gragas ı free iken oynamıstım cok hosuma gitti.İlk baronumuda onunla çalmıştım.Hep alcam alcam diye tutturuyorum ama araya baska champlar karısıyor.

Nidalee yide bu hafta denedim.Aşırı hosuma gitti aşık oldum resmen.Skin bile alabilirim.

Not:Cevabınızı alıntılayarak yazarsanız daha çabuk görebilirim :).Yardımcı olacak olmayacak arkadaslara simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 8 Ekim 2011; 2:20:48 >
  • Arkadaşlar rammus almayı düşünüyorum düşünceleriniz neler ? Oyun stilimde tank severim. Çok canım olsun bol bol 'törıt' indiriyim isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strider35

Arkadaşlar rammus almayı düşünüyorum düşünceleriniz neler ? Oyun stilimde tank severim. Çok canım olsun bol bol 'törıt' indiriyim isterim

tank seviyorsan mutlaka alman gereken bir champ. İlk alman gereken mi orası oyun tarzına göre tartısılır ama beğendiysen al her tank oyuncuda bulunması şarttır onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Gragas mı yoksa Nidalee mı arkadaşlar?

Gragas ı free iken oynamıstım cok hosuma gitti.İlk baronumuda onunla çalmıştım.Hep alcam alcam diye tutturuyorum ama araya baska champlar karısıyor.

Nidalee yide bu hafta denedim.Aşırı hosuma gitti aşık oldum resmen.Skin bile alabilirim.

Not:Cevabınızı alıntılayarak yazarsanız daha çabuk görebilirim :).Yardımcı olacak olmayacak arkadaslara simdiden tesekkürler.

Gragas cok geğiriyor ve zor bir skillshot. Nidalee ise kibar bir bayan ve daha zor bir skill shotu var.Ne kadar zor o kadar iyidir nidalee derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Gragas mı yoksa Nidalee mı arkadaşlar?

Gragas cok geğiriyor ve zor bir skillshot. Nidalee ise kibar bir bayan ve daha zor bir skill shotu var.Ne kadar zor o kadar iyidir nidalee derim.

Skill shoy konusunda sorun çekmem.Bütün champlarım skillshot.Nidalee de biraz zorlanıyorum minionlar atlıyor araya falan ama 6/10 oranım var yaklasık mızrakta.

Gragas çok güçlü ama bazı tank ad falan kasanlar oyundan bezdiriyorlar.Neyse bu hafta biraz takılayım nidalee.Beğenirsem alacağım phroah nidalee ile birlikte.

• quote:

quote:

Olaf hocam. Direk al. Offtank kas süper oluyor. Tam ölecekken W aç dal yine hp doluyor hemen. Gp de iyidir ama.

• Beyler 11k IP'm var. Sizce nasıl değerlendireyim? 3 tane 3150 mi, 1 tane 6300 1 tane 3150 mi, ne bileyim bir şeyler söyleyin beğendiğim herolar şöyle
    Kog Maw
    Nidalee
    Gangplank
    Le Blanc
    Riven

baya seçenek var aslında. karar veremedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Beyler 11k IP'm var. Sizce nasıl değerlendireyim? 3 tane 3150 mi, 1 tane 6300 1 tane 3150 mi, ne bileyim bir şeyler söyleyin beğendiğim herolar şöyle
    Kog Maw
    Nidalee
    Gangplank
    Le Blanc
    Riven

baya seçenek var aslında. karar veremedim bir türlü.

Bence main championların varsa rune al. Çok iyi performans yakalarsın. Hmm. Gp ve Riven fighter, diğerleri Ranged. Bence AD mi AP mi istiyorsun belirle.
  • Brand mi Cassopeia mi ? Yorumlar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 8 Ekim 2011; 23:59:42 >
  • Buraya yazayım .

Renekton mu yoksa lee sin' mi arkadaşlar ve nedenlerini yazabilirmisiniz?
  • Buraya yazayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend Coder

Buraya yazayım .

Bence renekton.Rankedde solo top atarsan çok güçlü olur,hemde tank gibidir.Stun var,daha sonra kendini ileri atma skili var,böylece hem kaçıp,hemde ks yapabilirsin Kaçmak derken jungleda duvarlardan falan geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 9 Ekim 2011; 11:27:27 >
  • Mage arıyorum 3150 olanlardan ama bu terimlere biraz yabancıyım nuker harass fln nedem pek bilmiyorum ama oyun stilim hız üzerine kuruludur genelde. Şu an free olan kogmawla oynuyorum shaco almıştım ama pek randıman alamadım. 6300 beklemek zor iş kogmaw gibi bir hero lazım ne alabilirim?

lifesteal spell vamp ve damage hız ağırlıklı gideirm. ama önerilerede açığım...
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.