Şimdi Ara

champ ve skin indirimleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden her perşembe hangi skinlerin ve championların indirime gireceği resmi sitede yazardı fakat artık bulamıyorum sitenin başka bir yerinde mi yazılmıyor mu ?

• Up.
  • merhabalar, bu konuyu acan 561651651 kişisiniz. Sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

merhabalar, bu konuyu acan 561651651 kişisiniz. Sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..

merhabalar bu konulara yardımcı olmayıp bunu yazmak için giren 999.999.999.999 kişisiniz sizi grubumuzda görmekten büyük sevinç duyarız sizinle birlikte amacımıza ulaşacağız

-facebookta allahını seven 999.999.999.999 kişi arayanların yöneticisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 5 Nisan 2012; 17:26:13 >
  • foruma üyesin dimi? arama nedir bilirmisin? gooogle amcayı bilir misin? hey yavrum hey kime anlatıyorsam, veletlerin ellerine klavyeyi veriyor aileler ne olacak 500 liraya bile bilgisayar var memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

foruma üyesin dimi? arama nedir bilirmisin? gooogle amcayı bilir misin? hey yavrum hey kime anlatıyorsam, veletlerin ellerine klavyeyi veriyor aileler ne olacak 500 liraya bile bilgisayar var memlekette.

aradım googlede fakat bulamadım ve forumda "yardım" edilebileceğini düşündüm bunda sorun ne ? tanımadığınız insanlara velet damgası yapıştırmayıda kesin ! yardım ediyosan et etmiyosan bir şey yazman için kimse seni zorlamıyor. 500 liralık bilgisayarınla mutluluklar,iyi forumlar

@Gurcellonline: teşekkür ederim kardeşim "yardımın" için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.