Şimdi Ara

Cezaevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cezaevinde yatmışlar anılarını anlatabilirmi yada bu konuda bilgisi olanlar mesela cezaevlerinde naparlar gibi veya karakol anılarınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^^^Furkan^^^^ -- 9 Ağustos 2012; 18:03:31 >

• Sona cezaevinde kalmıştım bir yıl kadar. Lechore diye bi zenci eleman vardı. Kavga düzenliyordu falan. Öldü gitti tabi yazık oldu.
  • Salı günleri görüş var.
  • arkadaşım malamadre ve tachuela çok iyi adamlardı.bir de apache vardı kolombiyalı,o bizi sattı sırtımızdan vurdu.
  • cok iyi hatirliyorum.. bi gun karakolun nezaretinde yattim.. uyuyamadim.. sonra gittim gurultulu ortamda kendi yatagima yattim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Sona cezaevinde kalmıştım bir yıl kadar. Lechore diye bi zenci eleman vardı. Kavga düzenliyordu falan. Öldü gitti tabi yazık oldu.

Bende uzun zaman ordaydim. Ölmuş demek. Ben adami iyi kullanmistim. Telefonunu, paralarini vay be

En son tunelden onde gitmisti. Ben ordan sonra gormedim.

Demek o adami taniyan basketçi çocuk sendin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Sona cezaevinde kalmıştım bir yıl kadar. Lechore diye bi zenci eleman vardı. Kavga düzenliyordu falan. Öldü gitti tabi yazık oldu.

Bende uzun zaman ordaydim. Ölmuş demek. Ben adami iyi kullanmistim. Telefonunu, paralarini vay be

knk çıktı bunlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Yok ben yemek dağıtıyordum. Şu şey olayını bilirsin. Su döküldü diye bayağı bi isyan çıkmıştı.
  • quote:

sağlamdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

arkadaşım malamadre ve tachuela çok iyi adamlardı.bir de apache vardı kolombiyalı,o bizi sattı sırtımızdan vurdu.

bu hangi film yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

arkadaşım malamadre ve tachuela çok iyi adamlardı.bir de apache vardı kolombiyalı,o bizi sattı sırtımızdan vurdu.

bu hangi film yaa

http://www.imdb.com/title/tt1242422/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.