Bildirim
ceza olayı..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İmzanı değiştirmen için uyarılmadın mı peki? _____________________________ Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.
Keşşaf Cin Ruhu

-
uyarıldım imza bölümünde değiştirin yazıyodu ve değiştirdimde imzam en son şöyleydi:
bu bayrak ki her zaman dalgalanacak
bu bayrak ki yok olmayacak
altın da da türk bayrakları vardı..
önceki imza için uyarıldım ve uyarı gördükten hemen sonra değiştirdim.._____________________________ -
İmza kurallarına bakınız:
İmzada yalnızca bir resim bulunabilir. Bu resimle ilgili olarak şu kurallar geçerlidir;
a-) Boyutu 20 kb'dan fazla,
b-) Çözünürlüğü ise 100x100'den büyük olmamalıdır.
Siz birden fazla resim koymuşsunuz sonra kurallara aykırı birşey yok diye düşünüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 9 Nisan 2005, 21:29:27 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler