Şimdi Ara

CEZA ÖDEMEDEN TAAHHÜTTEN KURTULMA / denendi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Daha önce başıma gelen bir deneyimi paylaşmak istiyorum. İşine yarayan olur belki.
    D-smart internette 2 yıllık taahhüdüm vardı. yaklaşık 1 yılı dolmuştu. Bir kaç kez arayıp hizmetlerinden şikayetçi olduğumu ve ceza ödemeden aboneliğimi bitirmek istediği söylemiştim ama kabul etmemişlerdi.

    Neyse bir süre sonra internet bağlantım durduk yere kesilince arayıp nedenini sordum. Bana Türk Telekom ile yapılan antlaşma gereği 2 aylık telefon borcunu ödemediğim için Türk Telekomun telefon hattı üzerindendata iletişimini kesmeleri için Dsmartı bilgilendirdiğini öğrendim. Bende ertesi günü gidip borcu yatırdım. Ancak 2 aydan sonra belirli bir süre daha geçtiği için (tam hatırlamıyorum süreyi) telefon aboneliğimde iptal olmuştu. Aynı gün yeni sözleşme imzalayarak telefon hattımı aynı numarayı alarak açtırdım.
    Sonrasında Dsmartı arayıp borcumu ödediğimi ve internetimin açılmasını istedim. Meğerse hat bu şekilde kesildiği için Dsmart aboneliğimide iptal etmişler. Yeni abonelik imzalamam gerektiğini söylediler. Ertesi günü Dsmart abone merkezine gidip yeni sözleşme imzaladım. Aksilik bu ya bir kaç gün geçmesine rağmen internet hizmetim başlamayınca o sinirle tekrar aradım. Artık bıktığımı ceza ödemeden aboneliğimin bitirilmesini istediğimi söyledim, haliyle kabul etmediler. Konuşma esnasında aklıma birdenbire aboneliği yeni imzaladığım geldi ve sordum. Benim önceki aboneliğim bitti ve yeni sözleşme imzaladım. Bu durumda 14 günlük cayma hakkım yokmu dedim. Kem küm etti. Israr edince biraz telefonda bekleteyim diyip sonrasında evet sözleşmeniz yeni ceza ödemeden iptal edebilirsiniz dedi. Yani aslında yeni sözleşme yapmasamda ceza ödemeyecekmişim.

    Eğer çok sıkıntı yaşayan varsa bu şekilde sorununu çözebilir.







  • Vodafone net'te bir kullanıcı 2-3 ay ödemediği için iptal etmişlerdi.Sebebini bilmiyorum ama Vodafone Net yada D smart'ın Türk telekom ile yaptığı anlaşma gereğinden dolayı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.