Şimdi Ara

ceza aldim ama hesabim tatile alinmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafta sonu 6 gun agır hakaret sucundan dolayi ceza aldimki hakaretle alakası yoktu bile hadi bunu gectik bu altı gun boyunca hesaba giremiyorum ama uretim devam ediyor ve saldirilara acigim puanım dusuyo filom kalmamıstır bile 15bin puan dusmusum bile ve daha 3 gun var bu normal biseymi daha once bakıcılık cezası almıstım hesabın donmustu girince ben acmıstım
    yetkili arkadasa mail attım ama cvp sadece ceza sebebiyle ilgili idi simdi adımın ustunde bi cizik var ve hic bisey yapamıyorum ama bunu sorumlusu olan surekli aydan saldiran adama bunun hesabını odetcem :(
    sinir oldum burda elim kolum baglı

• tatilsiz ceza yemissin , hesabın talan olmuştur geçmiş olsun
  • seni simdi mahvederler ama bence bile bile öyle yapmış operatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperus -- 23 Şubat 2006 13:26:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

tatilsiz ceza yemissin , hesabın talan olmuştur geçmiş olsun

ii ama bole bi sey varmıki
    sacmalık bu tamamen sen git oynama diyor bana
    gelde bu operatore saygılarını ileten bi mail atma
    :(
  • bence haksızlık!!
  • 2 tür ceza vardır tatilli ve tatilsiz cezalar. tatilsiz cezalar en çok 2 gün sürer genelde. 2 günden uzun süren cezalarda hesap tatil moduna alınır. tatil modundaki bir hesaptaki üretim durdurulduğu gibi o gezgene filo hareketide yapılamaz. 6 gün tatilsiz ceza verileceğini zannetmiyorum. ama eğer op bu kanaate vardıysa bile eksilecek puanın 2 gün tatilsiz olan ceadan farksız olmaz.
    çünkü tatilsiz cezada olan gezegenler sürekli saldırı alırlar ve genelde hepsinin filosu ve savunması yerle bir olur saldırılar karşısında. ve filon veya savunman kalmamışsa sana yapılacak diğer saldırılar sana puan kaybettirmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.