Şimdi Ara

Çeyrek Altın Almak Mantıklı Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an çeyrek almak mantıklı mı yoksa biraz daha beklenmeli mi
    Her ay düzenli olarak alma fikrim var ne yapmalıyım sizce ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kuyumcuya gebe kalmaktansa bankadan dijital olarak gram olarak alman daha mantıklı olur. Şuan alım zamanı mı satım zamanı mı onu bilemem. Ben genel durum için konuştum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Her ay 1000 er tl 8 hesaba yatırmaya devam edin
    Neden bireysel emeklilik? %30 devlet katkısıyla, 100 ay sonunda 100 ceyrek yerine 130 ceyreginiz olur

Neden 8 tane actık? Paraya ihtiyacımız oldugunda birer birer bozacagız. Yoksa tek emeklilik olsa birini bozarsak hepsi ziyan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zenginin dostu, garibanın düşmanı olan bu iktidar % 30 desteği de yakında kesecek gibi; bunun altyapısı hazırlanıyor

www.sozcu.com.tr
    Bu haber doğruysa çalışanlara ağır bir darbe vurulacak - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/bu-haber-dogruysa-calisanlara-agir-bir-darbe-vurulacak-p252851
  • Bu aslında devlet katkısı degil. Vergi iadesi. Calısanlar kendilerine yaptıkları yatırımları harcamaları vergi iadesi olarak alıyor. Yanı devlet katkısı bir secim yatırımı bir reklam. Bu gun geri odemeli hayat sigortasında da bergi iadesi alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı ama evde muhafaza etmesi de sorun. Ben evde para veya altın tutma taraftarı değilim. Az da olsa bir yerlere yatırmak gerekiyor. Birikimlerimi Türkiye Hayat Emeklilik'in bireysel emeklilik siteminde değerlendiriyorum. Hem düzenli bir şekilde birikimim artıyor hem de devlet katkısı da var. Evde kalan parayı düşünemem

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.