Şimdi Ara

Ceyhun Hoca ile Çalışan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYS konusunda kararsızım yani az konum kaldı ama son konuları kiminle çalışsam bilemedim. Ücretsiz olması son derece önemli. Ceyhun hoca nasıldır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ceyhun Hoca ile Çalışan Var Mı?

Ceyhun Hoca, kişisel gelişim alanında uzmanlaşmış tanınmış bir eğitimci ve yazardır. Çalışmaları, bireylerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve yaşamlarında olumlu değişiklikler yapmalarına yardımcı olmak üzerine odaklanmıştır.

Ceyhun Hoca ile çalışmak, kişisel gelişim yolculuğunda önemli bir adım olabilir. Eğitimleri ve programları, katılımcılara??gibifaydalargelsin.

• Öz farkındalıklarını artırmak
    • Güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek
    • Hedef belirleme ve eyleme geçme becerilerini geliştirmek
    • Motivasyonlarını ve kararlılıklarını yükseltmek
    • İlişkilerini ve genel yaşam memnuniyetlerini iyileştirmek

Ceyhun Hoca ile çalışma fırsatı bulduysan, kendine yatırım yaparak kişisel gelişiminde önemli bir ilerleme kaydedebilirsin. Eğitimleri, hayatını dönüştürmek ve daha tatmin edici bir yaşam sürmek isteyen herkes için değerli bir deneyim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence biraz ezber formüllerin çıkış noktalarını falan göstermiyor en azından benim izlediğin konuları böyle
  • Hocam neden Behzat değil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Hocam neden Behzat değil ?

Çünkü ücretsiz lazım bana. Ayrıca Behzat hoca ile çalışamıyorum ben.

• Niye ki hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Niye ki hocam ?

Aşırı uzun çünkü ve kitap masaya sığmıyor. Valla sığmıyor tuğla gibi. O bile nefret sebebi.

• Hocam ceyhunu bosverin bence hg ve nejdet daha iyi tahtadan anlatiyor ve cok ezberci adam geoda bile 5dkda bir pratik yol mratik yol diyor cok iyi işler yapan müthiş bir adam ama bence basarılı bir öğretmen değil. Nejdet kullanmayı düsünmezmisin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Hocam ceyhunu bosverin bence hg ve nejdet daha iyi tahtadan anlatiyor ve cok ezberci adam geoda bile 5dkda bir pratik yol mratik yol diyor cok iyi işler yapan müthiş bir adam ama bence basarılı bir öğretmen değil. Nejdet kullanmayı düsünmezmisin?

Düşünürüm de Nejdet Hoca'nın videoları eski olduğu için çekiniyorum. Güncel sorular malum bayağı değişik. Bir de Nejdet ile Karekök çözülebilir mi? O da merak konum.

• Hocalara geldik öneririm
  • karekök 7 yıldır aynı kitabo basıyor nejdet hoca ondan daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperialred19

Hocalara geldik öneririm

Hocam yetersiz diyorlar sizce öyle mi

• Arkşalr bişeyler duyuyom, akaşlar bazıları bırkamış, arkaşlar falan derken beni sıkıyor. Ultra önemli, stratejik bilgilerine de şayit olmadım. Gerçi en fazla 12-13 videosunu dinlemişimdir ama bence hakkında yorum yapmak için yeterli
  • Nejdet hocanın videoları olan varsa verebilir mi dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: robertokim

Arkşalr bişeyler duyuyom, akaşlar bazıları bırkamış, arkaşlar falan derken beni sıkıyor. Ultra önemli, stratejik bilgilerine de şayit olmadım. Gerçi en fazla 12-13 videosunu dinlemişimdir ama bence hakkında yorum yapmak için yeterli

Peki siz kimi önerirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Orijinalden alıntı: imperialred19

Hocalara geldik öneririm

Hocam yetersiz diyorlar sizce öyle mi

ben yetersiz olduğunu düşünmüyorum , tabi sadece hocalara geldikte de kalmayın başka bir kanaldan da izleyin hangi konudaysanız . Benim görüşüm ceyhun hocanın videoları çok uzun ve doğal olarak sıkıyor .
  • Ceyhun hoca soruları çok saçma ve mantıksız yerlerden çözüyor bence hg ve matakademi izle iyidir onlar.

• imperialred19 kullanıcısına yanıt
    eski mi yoksa yeni videoları mı tavsiye ediyorsunuz ?
  • Ücretli kullanmayacaksan sadece Ceyhun + Matakademi bile süper gider.

Videolarına uzun diyenleri anlamıyorum, uzun demelerinin tek sebebi tek parça olması. Diğer hocalar aynı dersi 10 parçaya bölünce farklı olduğunu sanıyorlar. Buna rağmen uzun diyenlerin Tonguç gibi kanalları izlediğini düşünmeye başladım.

Ben kafama göre ne denk gelirse Ceyhun + Matakademi + HG + Behzat + Teknofem gidiyorum. Birinin anlatamadığını diğeri anlatıyor.

Mesela Trigo. 1'de anlamadığım yerler vardı, HG'nin videolarını izledim süper anlatmış. Ya da Geo'da zayıf bir noktam varsa hemen Ceyhun hoca kilittaşı açıyorum, çıkmış soruları ve MEB kazanım testlerini de çözüyor, Behzat'ta Mutlak Değer + Çarpanlara Ayırmayı güzel anlattığı için sadece onları izlemiştim. Simetri Mat ve Geodan gittiğim için kitapta takıldığım yerde Teknofem açıyorum. Matakademinin haftalık soruları ve YGS konuları rakipsiz.

Yani kısacası internetten öğreniyorsanız, hocalar sizi değil siz hocaları yönetirsiniz. İsterseniz 2x hıza sarıp maymuna çevirin, isterseniz aynı yeri 10 kez anlattırın, sinirlenirseniz sövüp kapatın. Bazı hocalar diyor sadece benden gideceksin falan o olay tamamen palavra.

Kısacası kafana göre, hani bazı derslerde seçenek sınırlı ama Matematik derya deniz. Saydığım kanallar dışında super mario matematik vardı mesela, sınavdan kısa süre önce hayat kurtardı anlatım tarzıyla. Bunun gibi irili ufaklı onlarca kanal var, aratın bulun izleyin bu kadar basit.

Bu konu sahibine değil genel; şu yeni eski olayını da unutun artık, ayıptır arkadaş 12'leri bir nebze anlarım da bir çoğunuz mezunsunuz bir de, şimdi Limitte hangi belirsizlikler kaldırıldı, Matris Determinant, İşlem, Taban aritmetiği gibi konular kaldırıldı mı kaldırılmadı mı bilmiyor musunuz, bunu ayırt edebilecek zekaya sahip olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Kendinizle alay etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 11 Ocak 2018; 0:2:6 >

• Behzat hocanın 2013 2014den kalma udemyde ücretsiz konu anlattıgı videoları var.Google az arayarak bulabilirisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: how you doin

eski mi yoksa yeni videoları mı tavsiye ediyorsunuz ?

yenilere alışamadım ben eskilerini tavsiye ederim fazlası var eksiği yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.