Şimdi Ara

ÇEVRENİZDEKİ HASET ve HIRSLI İNSANLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elindeki kitabı,çözdüğün denemeyi kesen, elindeki kitaba atlayyıp izinsiz bakan hırslı tipler var ya, ne yapıyorsunuz onlara karşı? yakın çevrem değiller ama dersanede sınavla derece sınıfında olanlarız ve birkaçı ister istemez böyle. bakışları bile sizi çekemeyen tarzdan. evet onlara takılmıyorum ama yine de ne yapmalı ne etmeli?

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 23:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silgimi alan biri ile atışmam olmuştu.

Alma bırak silgiyi bırak dedim. Sevgilisi atladı. Sonra benim arkadaş olay çıkarttı falan. Güzel anılar vesselam.

Elimdeki nesneyi elimden almaya çalışırsa olay çıkartırım.

Bu saydığın cins tipler zaten benim varlığımdan rahatsız olurlardı ben de onlardan rahatsız olurdum.

Senin onlarda daha başarılı olman bunları iyice dellendirir.

Lise zamanı herkesin böyle sıkıntılı durumları oluyor. Yapımböylefilm'in lise videosuna bakmanı tavsiye ederim. Ama ondan önceki videolardan birini izle sunucudaki farka bak.

• Ben bu konuda çok şanslıyım. Okulumda sinir olduğum tek bir insan bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jusufk

Ben bu konuda çok şanslıyım. Okulumda sinir olduğum tek bir insan bile yok.
    okulda sinir olduğun insan yoksa ya çok asosyalsin varlığın yokluğun belli değil ya da başarısızsın bunlardan biri olsaydı eğer insanlar sana ayar olurlardı sende onlara
  • Psikopat mısınız :D
    Yayın falan yalan değil tuhaf bir yayınsa keserim, belki beğenirsem araştırır alırım da bunlar gerçekten hiçbir değeri olmayan olaylar bence. Ha aynı yayını çözseler ne olur çözmeseler ne olur, ciddi ciddi dersinizi bölmeye çalışan bu şekilde rakip elediğini sanan tipler varsa akıllarına şaşarım, karşılaşmadım orasını bilemem tabi. Kitabına atlayıp izinsiz baktıysa o karşıdakinin kabalığıdır baksa ne olur ki en fazla alır çözer aynısını. Bana kalırsa bazılarınız bu rakip olgusunu biraz abartıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar masaya vur, asaletinden korksunlar yiğidim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derste uyuyan olunca mutlu oluyordum ne günlerdi...
  • Sana şöyle diyeyeyim kazananlar kazanmaya kaybedenler ise kazanana odaklanırlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de fen lisesi yurdundayken böyle bi durum vardı karşı odadaki 1 2 kişi sürekli odaya saçma sapan bahanelerle girip girip duruyordu sırf bizim çalışmamızı bölmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAllisonCameron

Hocam tam da yaşadığım olayı anneme anlattım az önce üstüne bu konu denk geldi tesadüfe bak :D

Mezun Sayısal 1 sınıftayim yani ilk sınıf küçük bir şehirde yaşıyorum şehirde rakip olan iki belirgin okul var. Sınıfin bir yarısı bizim okul diğer yarısı rakip okul :D

Su an gıcık kaptıgim sinir olduğum biri olmadı ama söyle bir olay yaşadım. Dershanede denklem eşitsizlik isledik, ben evde Bilgisarmal Ayt'den sorular sordum ve hocaya sordum. Hoca da bazı soruları çok beğendi (bilgisarmal zor değildir ama arada birkaç iyi soru var hoca da onları beğendi işte). Ertesi gün matematik dersi vardı ve hoca dersin sonunda benim dün sorduğum soruları yazdı çözen olmadı hoca da dün bana arkadaşınız sordu falan dedi. Yanımdaki kız da hangi kaynak olduğunu sordu.

Bunun da ertesi günü tam 6 kişi o kitapla girdi sınıfa :D diyebilirsin alsınlar ne olacak diye ama bu olaydan 3-4 gun once karekok çözüyorlardi ben de acaba içi değişmis mi falan diye sordum göz attım ve lti dışında sorular aynı gibi dedim. Onlar da geçen sene zaten cozduklerini karekok çozulmeli falan demislerdi. Hatta bir kız çok da bilinmeyen markalasmayan yayınlar alinmamali demişti (o sırada elimde olan sarmali kastediyor :D)

Ama o gruptan o muhabbeti yapan kisilerden 3 ü de almış sarmali.

Tabiki alınabilir de ne bileyim geçen hafta başka bir şey savunurken bu hafta baskasinin cozdugu bir kaynağı hemen anında ertesi gün almak çok cilginca geldi :D Hayır şu da ilginç en önde oturuyorum sıra arkadaşım sorduğunda çok yüksek sesle de söylemedim siz nasıl duydunuz ismi :Ddd

Ayy hocam valla ya cok iyi anladim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbuniyardım

Sana şöyle diyeyeyim kazananlar kazanmaya kaybedenler ise kazanana odaklanırlar

Kazanmaya odaklananlardan olmak dilegi ile diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: birgaripfonksiyon

Psikopat mısınız :D
    Yayın falan yalan değil tuhaf bir yayınsa keserim, belki beğenirsem araştırır alırım da bunlar gerçekten hiçbir değeri olmayan olaylar bence. Ha aynı yayını çözseler ne olur çözmeseler ne olur, ciddi ciddi dersinizi bölmeye çalışan bu şekilde rakip elediğini sanan tipler varsa akıllarına şaşarım, karşılaşmadım orasını bilemem tabi. Kitabına atlayıp izinsiz baktıysa o karşıdakinin kabalığıdır baksa ne olur ki en fazla alır çözer aynısını. Bana kalırsa bazılarınız bu rakip olgusunu biraz abartıyorsunuz.

Hocam hayir dedigin gibi iyi niyetli olsalar sorun yok, ben zaten mezun kafasindayim, calismama bakarim, milleti takmam da, hatta dusman edinmemek adina gunaydin der selam verir ufak samimiyet kurarik. Ama mesele kitabi izinsiz akmasi degil. Bakislarindaki " sen nasil olur da bu kitapi cozersin" edasi ya da baska durumlar hos olmuyor.
    Mesela dun bir kiz arkadasa dedim ki sorularin varsa bakabilirim, sira bekliyordu. Ne yapti ne etti bana gostermedi ama banane kendi bilir. Ama o gostermemesindeki amac= sen benim cozemedigim soruyu nasil cozersindi. Ben hayretle baktim. Daha sonra baska bir cocuga benim gozumun onunde sorulari falan sordu. Garjipti. Bana gore cozemedigim soruyu biri anlatsin da kim olursa olsun cok da mutlu olurdum yani de herkes iyi niyetli olmuyir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

quote:

Orijinalden alıntı: birgaripfonksiyon

Psikopat mısınız :D

Hocam hayir dedigin gibi iyi niyetli olsalar sorun yok, ben zaten mezun kafasindayim, calismama bakarim, milleti takmam da, hatta dusman edinmemek adina gunaydin der selam verir ufak samimiyet kurarik. Ama mesele kitabi izinsiz akmasi degil. Bakislarindaki " sen nasil olur da bu kitapi cozersin" edasi ya da baska durumlar hos olmuyor.
    Mesela dun bir kiz arkadasa dedim ki sorularin varsa bakabilirim, sira bekliyordu. Ne yapti ne etti bana gostermedi ama banane kendi bilir. Ama o gostermemesindeki amac= sen benim cozemedigim soruyu nasil cozersindi. Ben hayretle baktim. Daha sonra baska bir cocuga benim gozumun onunde sorulari falan sordu. Garjipti. Bana gore cozemedigim soruyu biri anlatsin da kim olursa olsun cok da mutlu olurdum yani de herkes iyi niyetli olmuyir hocam

Alıntıları Göster
    Haklısın, doğrudur belirttiğim gibi pek karşılaşmadım. Aslında o bakışdaki edayı öyle algılayan da sensin, soruyu sana çözdürmeyişindeki sebebin o olduğunu da düşünen sensin. Yani niyetlerin ne olduğunu tam olarak bilemeyiz tabi. Niyetler cidden buysa hoş değil gerçekten. Bunu fırsata çevirip ister istemez sinir olunsa da böyle hissettiklerinizin hepsini geçmek için daha çok motive olabilirsiniz. Neyse hocam zaten sen dediğin gibiysen takmadan devam edersin ki zaten yapacak başka bir durum da yok gibi görünüyor.

• Böyle dengesizler yüzünden dershaneye gitmekten vazgeçtim.Başta abartıyo muyum acaba diyodum zamanla onların abarttığının farkına vardım. Ciddi ciddi haset ediyolar ve aynı sınıftasın hani Türkiyedeki tek rakibi de sen değilsin ,senin çalışmanı görüp morali bozuluyo acayipler valla bunların olduğu her yerden kaçmak lazım

• Tek yumrukta canını alabileceğin insanlar ile tartışmaya girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skeylove -- 8 Ekim 2018; 13:58:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sira arkadasim bu tanima bire bir uyuyor. cocuk elimde gordugu her kitabi aliyor. almasinda sorun yok normalde ama rahatsiz ediyor bir sure sonra. surekli ne cozuyorsun hangi kaynagi kullaniyorsun diye darliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugbanasaa

Böyle dengesizler yüzünden dershaneye gitmekten vazgeçtim.Başta abartıyo muyum acaba diyodum zamanla onların abarttığının farkına vardım. Ciddi ciddi haset ediyolar ve aynı sınıftasın hani Türkiyedeki tek rakibi de sen değilsin ,senin çalışmanı görüp morali bozuluyo acayipler valla bunların olduğu her yerden kaçmak lazım
    aynen öyle. garip insanlar. ama mecburen önümüze bakacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.