Şimdi Ara

Çevremdeki insanlar çok ahlaksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir arkadaşımı ziyaret ettik 4-5 kişi falan varız. İşte yemekler yendi muhabbet ettik falan. Bir arkadaş bilgisayara geçti kendi halinde takılıyordu. Ne yaptığını merak edip gittim yanına çıplaklık içeren videolar izliyordu ama bir yandan da sevgilisiyle mesajlaşıyordu. Sevgilisi de daha yeni kaza yaptı kız hastanede o an arkadaşımdan o kadar tiksindim ki...

Sadece bu değil genel olarak bakıyorum kimse olayın ciddiyetinde değil erkeklerin oldukça büyük bir yüzdesi seksle kafayı bozmuş hatta çevremdeki bazı kızlara bakıyorum da yaptıklarına ben utanıyorum. Cinsellik düşünmesinler demiyorum, insanlar sonuçta. Ancan cinselliği öyle ön plana almışlar ki yaratılış amaçları o adeta ve bunların neredeyse hepsi müslüman.

İnsanlar seksle karşı cinsle kafayı bozmuş barınamıyorum bunların içinde...

• Açlık...

En çok taciz oranları Ortadoğu ve Türkiye'de. Gerçek islam bu maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana 28000 yıllık seks oyuncağını gösterelim o zaman

Çevremdeki insanlar çok ahlaksız

İnsanlar hep böyleydi. Yeni mi görüyorsun.

• Şöyle konularda Islamdan falan bahsetmeyin. Ne alaka şimdi? Müslüman olmayan biri yapabilir mis izlenimini veriyorsunuz. Ahlaksızlığı kişinin dinine bağlamayın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Hocam dine bağlamaktan ziyade, sağda solda ahkam kesiyorlar ağızlarından Allah düşmüyor yaptıkları ise çok farklı.
  • Küçük beyinlere zevkleri hükmeder, büyük beyinler zevklerine hükmeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Açlık...

En çok taciz oranları Ortadoğu ve Türkiye'de. Gerçek islam bu maalesef.

Gerçek Islamdan bahsetsene biraz çok iyi biliyorsun gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cr4uzer kullanıcısına yanıt
    Gerçek İslam, az önce verdiğim örnek gibi. Yanlış yorumlamıyorsanız gerçek İslam bu. Bir din, kalple yaşanır, onun dışında istismar edilir, kullanılır, bozulur, yorumlama ile olması gereken dinden başka bir dine döner.

• quote:

Gerçek İslam, az önce verdiğim örnek gibi. Yanlış yorumlamıyorsanız gerçek İslam bu. Bir din, kalple yaşanır, onun dışında istismar edilir, kullanılır, bozulur, yorumlama ile olması gereken dinden başka bir dine döner.

Mesela Islamın neresinde bunlar yorum katmadan direk olarak ayeti ya da hadisi söyler misin?

Din kitapları değişikliğe de uğramış olabilir, yanlış yorumlanan çoğu ayet var. Bu büyük bir değişiklik demek zaten. Tek tek sana çıkarıp üstünde tartışamam. Tartışılan âyetleri incele. Eğer yanlış yorumlamıyorsanız ve bunda hala diretiyorsanız demek ki gerçek buymuş.

• quote:

Din kitapları değişikliğe de uğramış olabilir, yanlış yorumlanan çoğu ayet var. Bu büyük bir değişiklik demek zaten. Tek tek sana çıkarıp üstünde tartışamam. Tartışılan âyetleri incele. Eğer yanlış yorumlamıyorsanız ve bunda hala diretiyorsanız demek ki gerçek buymuş.

Değişikliğe uğradığı falan yok sen de bunda kesin konusamiyorsun. Yanlış yorumlanan tartışılan ayetler diyorsun kim tarafından tartışıldığını sorabilir miyim ve hangi ayetler? Yanlış yorumlanıyor ise bu zaten ayette sıkıntı olmadığını yorumlayan kişide sıkıntı olduğunu gösterir,

•  Çevremdeki insanlar çok ahlaksız

Bu resmi arkadaşlarına göster içindeki bütün pislik akıyor insan vicdan azabı çekiyor .
    Sanki köpeğin anası babası yetim ölmüş aç sefil kalmış gibi bir bakışı var
    Tamam işte ben de onu diyorum. Yanlış yorumlamıyorsanız bunu kabul edin ve harekete geçin, fakat bunu göremiyoruz bu dine mensup insanlarda. Bu da İslam üzerine tartışmalara konu oluyor. İslam'da birini öldürmenin büyük bir suç olduğunu gösteren âyetler var, peygamber de bunu belirtmiş. Lâkin öldürmeyi mübah bulan milyonlarca Müslüman bulunmakta. Tutarsızlık mı, yanlış yorumlama mı, yoksa gerçek İslam mı? Bunu bu dine mensup insanlar şekillendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 16 Aralık 2015; 20:49:38 >
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    İslamla bağdaştırmayın artık herşeyi, birisi kalkıp yanlış birşey söylüyor islam bu islam şu diye dolanıyorsunuz. Rahat bırakın artık islamı ne demek olduğunu bilmeden ağzınıza dahi almayın

Edit: @Lews Therin Telamon Hocam pardon sizi yanlışlıkla etiketlemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 16 Aralık 2015; 21:36:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.