Şimdi Ara

Çevrem çok diyenlere kısa bir not

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tane 10 kuruşta 1 lira eder, 2 tane 50 kuruşta

• Tum arkadas cevremi sildim emege saygi +rep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 30 Eylül 2012; 14:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick-mesaj uyumu.
  • 10 tane 10 kuruş da 1 lira eder, 2 tane 50 kuruş da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

10 tane 10 kuruşta 1 lira eder, 2 tane 50 kuruşta

Not:Facebooktan ç(alıntı)

• 10 tane 10 dolarda 100 dolar eder 2 tane 100 dolarda 200 dolar eder...

çevrem çok diyenlere kısa bir not
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • repini verdim kanka
  • aboooov
  • 10 kişi bir işe girip 700 tl alsa 7 bin lira eder, 2 kişi aynı işe girse 1400 lira eder hadi şimdi git.
  • sende 10tane 1tl bul ne diyiyim. İnsanlar kendini avutmak için cok şey buluyor.

bir konferansa gidiyorum, yok su su su olursa bunu başarırsınız, yapmadıgınızdan başaramıyorsunuz. Ben o şu şu şuyu yapmadan başardıgım bi ton şey oldu. He yeri geliyor kaybediyorum ama sebeb o su su su değil. Çok fazla insanın kendini avutmak için bu tür şeylere sarıldını gördüm, çevren yoksa yoktur kardeşim bu kadar basit. Bende kaslı bir insan değilim, vucut çalıstım olamıyorumda ama gidipte sebeb bulmuyorum. Kaslı insanlar benden daha iyi gözüküyor. Kabullenin su durumunuzu illede deli ediceksiniz adamı. Yok işte çevren iste 5 kuruş olsun, ister 50 kuruş. Çevren olunca sayılıyorsun bu kadar basit
  • Ya o çevresi geniş adamın 10 arkadaşının her biri 50 kuruş değerindeyse. O zaman toplamda 5 lira yapıyor. Sen hala elizabeth olarak kalıyorsun böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 30 Eylül 2012; 14:47:59 >
  • ciddi ceva pyazanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

sende 10tane 1tl bul ne diyiyim. İnsanlar kendini avutmak için cok şey buluyor.

bir konferansa gidiyorum, yok su su su olursa bunu başarırsınız, yapmadıgınızdan başaramıyorsunuz. Ben o şu şu şuyu yapmadan başardıgım bi ton şey oldu. He yeri geliyor kaybediyorum ama sebeb o su su su değil. Çok fazla insanın kendini avutmak için bu tür şeylere sarıldını gördüm, çevren yoksa yoktur kardeşim bu kadar basit. Bende kaslı bir insan değilim, vucut çalıstım olamıyorumda ama gidipte sebeb bulmuyorum. Kaslı insanlar benden daha iyi gözüküyor. Kabullenin su durumunuzu illede deli ediceksiniz adamı. Yok işte çevren iste 5 kuruş olsun, ister 50 kuruş. Çevren olunca sayılıyorsun bu kadar basit

sen ne diyon lan değişik
  • Para parayı çeker çevren geniş olursa kızlar da o kadar çok olur çevrende
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Para parayı çeker çevren geniş olursa kızlar da o kadar çok olur çevrende

Tabi işe girince böyle oluyor hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

sende 10tane 1tl bul ne diyiyim. İnsanlar kendini avutmak için cok şey buluyor.

sen ne diyon lan değişik

diyorumki

salaksan salaksındır bahane arama
    zekisen zekisindir bişey arama altında
    çevren yoksa yoktur yok 50kruş 1tl muhabbeti yapma
    çevren varsa vardır sebeb arama

lise yıllarında ygs-lys sınavı hakkında bi ton konferans yaptılar hepsi yalan, hepsi başarısız insanları avutmak için yapılan şeyler. O kadar kişisel gelişim konferansları oldu üniversitede, hepsi yalan herşey kafada biter. İstersen herşeyi yaparsın. Yok kazanamadım, yok iş vermiyorlar, yok cevrem az ama kaliteli bahane aramayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Para parayı çeker çevren geniş olursa kızlar da o kadar çok olur çevrende

Bu adamın yorumları doğrudur.Feyzli bir abimizdir saygı duyuyorum sana duygusal abey
  • Ooooo manyak laf manyak laff
  • Üç tane milyar da yedüzelli sen üç milyar da kredi kartı eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 30 Eylül 2012; 16:05:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.