Şimdi Ara

Cevap: Uydunet ile ilgili herşey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

Aslında bize gelen elemanı şikayet etmek vardı ama yapmadım, bayram üzeri ne hali varsa görsün dedim. Tahminim bu tür işçilikleri taşeron firmalara yaptırıyorlar, bu nedenden dolayı kalitesiz.
    Sizin tesisat için bir şey diyemeyeceğim, eğer bir sorun yoksa, kesilme falan olmuyorsa kullanın gitsin. Yenileme işlemini her zaman yapabilirsiniz.

Ben elemanla konuştum bu sıralar yoğunlarmış.Yazın öğlen işim bitiyordu dedi.Düşük maaşla çalışan elemanlar zaten.Belirli bir mesaileri yok iş bitince mesai bitiyor o yüzden hızlı yapıyorlar.

tamamda şimdi aslında şöyle düşünmek lazım sen bu iş için anlaşıyorsun tamam düşük maaş alabilirsin o zaman daha iyisini bulabiliyorsa yapmayacak sen bu iş için para alıyorsun. şimdi beni ele alalım bana geldiler dediler ki kablonuzu tespit edemedik siz bir elektrikçi getirin tespit edin dediler 40 lira para aldı tespit için

sonra geldiler kablo kaldırmıyor kablo döşemeniz lazım dediler 110 lirada kablo için verdim etti mi 150 lira kurulum ücreti içinde taahhüt veriyoruz. Elemena yazıkta bize yazık değil mi o zaman firma o fiyata uydunetle anlaşmayacak. İş veren ne kadar cok yaparsa o kadar para alıyor mesele oradan çıkıyor.

Tespit etmeleri 10 dak sürdü tespit edebilirlerdi yeni bina üstelik artık işçisini mi memnun etmiyorlar bilemiyorum.

ikincisi ankarada kızılayda uydunet döşemeye geldiler adamlar ne yapıp ne edip çektiler oradaki binalar da eskidir... Adamlar baya çalıştılar cep harçlığı aldılar o ayrı

ben bir hafta elektrikçisiyle vs uğraştım bu devirde internet bağlatmak bu kadar zor olmamalı.

kızılayda ki adam uğraşıyor istediğin gibi yapıyor

Evime gelen adam niye istediğim gibi yapmıyor diğer arkadaştan farkı ne yazık değil mi o uğraşıyor.

evimde sadece neti kullanıyorum tv d smart digitürk olduğu için ihtiyacım yok ama gelip bir abi döşeyelim mi diye sorma gereği bile duymuyorlar. Adam modem kurdu odayı gördü 3 ekran falan sen ayarları yaparsın dedi gitti bu iş para alıyorlarsa almasınlar ben alır modemi takarım. kutu ayarı için ikinci gün tekrar aradım. Bu iş böle yapılmaz

iyileri de var kötüleri de şuanda fiyat performans olarak en iyisi de uydu net bunu unutmayın. Diğer rakipler gibi kullanmadığın telefona aptalca paralar ödemiyorsunuz en azından uğraştım vs aa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.