Şimdi Ara

Cevap: Turkcell TV ve Turkcell TV Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    quote:

    Orijinalden alıntı: CandleGarden

    Bugün turkcell/superonline'dan aradılar. 24 aylık taahhütümün bitmesine 2-3 ay kaldı. Şu anda 20 mbps, 100 gb hız alanı olarak 69 TL ödüyorum. Bana dedikleri, yine 69 TL ödeyeceksiniz, hızınız 50 mbps olacak (hız alanıyla iligli bir bilgi vermedi), biz size turkcell tvplus için bir ücretsiz bir receiver göndereceğiz (turkcell tvplus'ta 200 kanal sinema kanalları vb olduğu, kayıt yapabilirsiniz, canlı yayını durdurabilirsiniz vs. bilgilerini verdi), mevcut fiber kablonuzla tvplus izleyebileceksiniz dedi. Ama bende zaten digiturk IQ plus var, sinema paketi, dizi paketi vs. var (ligtv yok, istemiyorum). İstediğimiz diziyi (en çok dizi) filmi kaydediyoruz, arada seç izle/tekrar izleden birşeyler izliyoruz, çocuğun sevdiği kanallar var vs. vs. Yani bu ne kadar randımanlı olduğunu ve içeriğini tam olarak bilmediğim tvplus bana bu açıdan bir şey getirmiyor. Tek net getirisi aynı paraya 50 mbps vermeleri ama onda da hız alanını düşürürler falan, sonra eldeki 100 gb hız alanında da oluruz diye düşündüğüm için evet veya hayır demedim, 1 hafta sonra falan tekrar arayın dedim.

    Benzer teklif alan var mı? Veya şu anda bu sistemi kullanan? Nasıl memnun musunuz? Sanmıyorum ama sizce digiturk iq plus'ın yerini alabilecek kadar kaliteli yayın ve içerik var mı?

    Valla böyle tvplus falan hiç karıştırmadan herşey aynı olacak, hızını arttıracağız deseler herhalde oltaya gelirdim ama bu kafamı karıştırdı

    Banada geldi aynısı adil kullanım kotası 150gb 50bm hız +tvplus,
    kabul ettim yarın kuruluma geliyorlar..

    ben geçen ctesi kurdurdum
    aynı teklifi Kabul ettim, hız alanı da 150 oluyor.







  • Diğer mesajlar kaybolmuş mu mesajı yazanlar mı silmiş anlayamadım konuyu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.