Şimdi Ara

>>>İNANAMAYACAKSINIZ SİGARANIN 'FAYDALARI!!!!'<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen Tıklayın. Adminlerden Üst Konu Olmasını Rica ediyorum.Ve sigara içenlere sesleniyorum.İşte Sigaranın "Faydaları"!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß!0Hazard -- 7 Ocak 2008; 13:47:56 >

• Şu anda topicdeki sigara içenlerden yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß!0Hazard

Şu anda topicdeki sigara içenlerden yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Biraz konuya saygılı olsan eğer sigara içiyorsan sonun onlardan farklı değil .Vidyonun en sonunda ne yazıyor?Tiriyakileri en çok yanıltan zararlarının sonradan görülmesi fark ettin mi?

• Alerjim var sigara dumanına istesemde içemem.
  • Çok yararlı değil Mİ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Su İçmenin Zararları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß!0Hazard

Çok yararlı değil Mİ???
    yaa bunlar etkılı olmaz ıcen gene ıcer. ıcenler bılmıyormu zararlı olduklarını bılıyorlar o yuzden bunlar tesır etmez ıcenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

yaa bunlar etkılı olmaz ıcen gene ıcer. ıcenler bılmıyormu zararlı olduklarını bılıyorlar o yuzden bunlar tesır etmez ıcenlere

Alıntıları Göster
    bize bişey olmaz abi

• quote:

Alıntıları Göster
    doğduğumdan bügüne kadar ağzıma bile deydirmedim sigarayi ama dumanından boğluyom
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sigara üretimi neden durdurulmuyor?
    Sağlık bakanlığı müfettişleri sağlıklı koşullarda üretim yapıp yapmadıklarını teftiş için yemekhaneleri, pastacıları vs. basarken, üzerinde ''SAĞLIĞA ZARARLI'' yazan bir ürünün YASAL olarak satılmasına nasıl izin verebiliyorlar?

Devleti kime şikayet edelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mit Ajanı

Sigara üretimi neden durdurulmuyor?
    Sağlık bakanlığı müfettişleri sağlıklı koşullarda üretim yapıp yapmadıklarını teftiş için yemekhaneleri, pastacıları vs. basarken, üzerinde ''SAĞLIĞA ZARARLI'' yazan bir ürünün YASAL olarak satılmasına nasıl izin verebiliyorlar?

Devleti kime şikayet edelim?

Alıntıları Göster
    zaten bizim buralarda polisler geziyodu kahvede falan sigara içmek yasaklancak sadece kapalı bir yerde içilebilecek ama o kapalı biryerdende asla sigaranın dumanı çıkmıcakmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: GörkeM!

zaten bizim buralarda polisler geziyodu kahvede falan sigara içmek yasaklancak sadece kapalı bir yerde içilebilecek ama o kapalı biryerdende asla sigaranın dumanı çıkmıcakmış...

Alıntıları Göster
    Kıraathanelerde sigara yasak olurmu ya saçmalık.Milletin sigarasıyla uğraşacaklarına daha önemli konular var onları çözmeye çalışsalar ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Kıraathanelerde sigara yasak olurmu ya saçmalık.Milletin sigarasıyla uğraşacaklarına daha önemli konular var onları çözmeye çalışsalar ya.

Alıntıları Göster
    bunu bize sağlık öğretmeni derste izletmişti.oturmuştum bilgisayarın başına oynat uğurcuğum, durdur uğurcuğum, geri sar uğurcuğum (bu arada adım uğur değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

bunu bize sağlık öğretmeni derste izletmişti.oturmuştum bilgisayarın başına oynat uğurcuğum, durdur uğurcuğum, geri sar uğurcuğum (bu arada adım uğur değil)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=O0AS3vpbP4Y&feature=related

alın size en güzel yararı videoyu sonuna kadar izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

http://www.youtube.com/watch?v=O0AS3vpbP4Y&feature=related

alın size en güzel yararı videoyu sonuna kadar izleyin

Alıntıları Göster
    Hayat zevk verirse ölüm ürkütür.

• sigaranın yararları cok mesela sigara icenın ewine hırsız girmez cunku sabaha kadar okusurur. baska sigara icen comerttir zehri herkese ikram eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİEBREATH

sigaranın yararları cok mesela sigara icenın ewine hırsız girmez cunku sabaha kadar okusurur. baska sigara icen comerttir zehri herkese ikram eder...
    saglıgımı malrboro'ya borçluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

saglıgımı malrboro'ya borçluyum

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.