Şimdi Ara

Çağla-badem ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar merhaba dalga geçmezseniz sevinirim
    çağla bende ishal yapıyor normalmi su içtiğim için falan mı üstüne neden mideyi bozuyor anlamadım bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 17 Mart 2013; 9:23:51 >



  • sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.


    tuzlayınca etkisi falan mı azalıyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.


    tuzlayınca etkisi falan mı azalıyor acaba?

    Tadı daha güzel oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.


    tuzlayınca etkisi falan mı azalıyor acaba?

    şöyle bi şey var : tuzsuz (yavan) yenen yemeklerin dediğin türde ishal, kusma vb. etkileri olabiliyor diye biliyorum.


    ve + tadı daha güzel oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.


    tuzlayınca etkisi falan mı azalıyor acaba?

    şöyle bi şey var : tuzsuz (yavan) yenen yemeklerin dediğin türde ishal, kusma vb. etkileri olabiliyor diye biliyorum.


    ve + tadı daha güzel oluyor.


    hamlıkla da alakası olabilir kayısı gibi mesela
    bol tuzla yiycez mecbur artık :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: alaçam

    sebebini bilemem ama ..
    tuzlayıp da yemeyi dene.



    konu başlığındaki çağla bademi isim soyisim sandım lan.


    tuzlayınca etkisi falan mı azalıyor acaba?

    şöyle bi şey var : tuzsuz (yavan) yenen yemeklerin dediğin türde ishal, kusma vb. etkileri olabiliyor diye biliyorum.


    ve + tadı daha güzel oluyor.


    hamlıkla da alakası olabilir kayısı gibi mesela
    bol tuzla yiycez mecbur artık :)

    çağla zaten tazeyken yeniyor. ham değildir ki o?

    neyse, bundan sonra tuzlu ye.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.