Şimdi Ara

Cevap: HUAWEİ G301 KULLANANLAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: winger37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: winger37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: winger37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: êyc

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: êyc

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: êyc

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    arkadaşlar huawei u8850 vision ve huawei g301 arasında kaldım.

    huawei g301 daha mı iyidir vision'dan sizler ne diyorsunuz?

    g301'i sipariş verdim ben ama yinede sizden de yorumları duymak istedim.

    siparişi hızlıal.com'dan verdim. havale yaptım (dün gece) ne zaman elime ulaşır siparişim? hızlıal.com'dan alışveriş yapanlar bu gönderiye cevap verirse sevinirim.

    ??

    Ben vision'u sesi yeterli düzeyde çıkmadığı için satmıştım, dışarıdayken ya da kalabalık bir ortamdayken duymak neredeyse imkansızdı; bundan başka daha birçok şey sayılabilir ama sırf bu bile almamak için yeterli bir sebep bana göre. Kargonuz birkaç güne elinizde olur, telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.

    hocam havalede bir problem olduğu için, siparişim işleme girmedi, bir nevi ben iptal ettirdim diyebilirim. bir telefon daha dikkatimi çekti


    ZTE GRAND X :http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telcepztegrandx


    bu ZTE GRAND X (Vision ve g301)'den daha mı iyi hocam özellik olarak? Zte grand x'e tam yetecek kadar bütçem var. 370 tl üstü telefon alamam şuan için. ne diyorsunuz? bir arkadaşım zte grand x iki telefonuda tokatlar dedi? bir inceler misiniz özelliklerini?

    ha birde zte ve huawei aynı markalar mı

    Telefonun kalitesini bilmem ama özellik bakımından üstün diğerlerinden, alabiliyorsanız onu alın. Biz alırken o yoktu piyasada, şanslısınız.

    zte'de indirime girmiş hocam yoksa fiyatı daha yüksek normalde de.

    şimdi sormak istediklerim şunlar;
    zte ile huawei aynı markalar mı? hangisi daha iyi markadır bakacak olursak? yani siz olsanız tarafsız bakacak olursanız hangisini tercih ederdiniz?



    İkisi farklı markalar, zte kullanmadığım için ikisi arasında kıyaslama yapamayacağım. Biraz daha para koyabilecek durumdaysanız hiçbirini almayın, gidin "gm discovery" alın, kafanız rahat olsun. Ha, illa ikisinden birisini tercih edecek olsaydım da bu zte olurdu.

    Teşekkür ederim hocam. Biraz daha koyamam malesef bütçe bu kadar. Zaten telefonda oyun oynamayacağım sadece sosyal paylaşım uygulamaları, arama, konuşma yapacağım. Bu işlemler için Zte Grand X tercihiniz olsun diyorsunuz yani?

    valla hocam bu konuda seni eniyi aydınlatabilecek kişi benimdir heralde cünkü ikisini de arastırdım. halihazırda da huawei kullanıyorum. hızlıal'dan 2 adet satın aldım. birisi siyah diğeri beyaz. ikiside gayet iyi. sorunsuz geldi bende problemsiz yaklasık 1aydır kullanıyorum. orjinal romu 2.3.6 olmasına ragmen gayet iyi. sony, motorola gibi tellerden de daha kullanılablir bir menusu var.

    zte'de devamlı ilgi alanımda. sana ikisini karsılastırarak anlatayım.
    eğer ön kamera ile zorun yoksa, çok yüksek kapasiteli oyunlar oynamıyorsan huawei tavsiye ederim.
    zte çift çekirdekli biraz daha güçlü ve daha iyi çözünürlüklü büyük ekran. ben araştırdığım kadarıyla öğrendimki alttaki butonlarda led ışık yok. bence çok büyük bir handikap.karanlıkta kullanırken zor olur. ayrıca okuduğum birkaç kullanıcıda aldıktan birsüre sonra sorunlar yasadğıını söylüyor.

    dediğim gibi önkamera ile derdin yoksa huawei al zte'de maceraya girme

    hocam zte siparişi verdim artik umarım bir problem çıkmaz.

    hocam ozaman bize hayırlı olsun demek düşer. inşallah tüm ihtiyaçlarını karşılar. ben zte'dende alacaktım birtane ama kararsız kalmıştım. sen al bana da bilgi verirsin ozaman. nede olsa en iyi telefon elindeyken karar verir insan.

    aynen hocam. hocam ben telefonun siparişini dün verdim, dün kargoya verildi. o bugün işleme girmiştir dğeil mi? yani bugünden itibaren teslim süresi 1 gün olarak mı baz almam gerekir?

    nerden aldın hocam. eğer dün kargoya verildi ise bugün gelmiş olması gerek. ters biyerdeysen maximum yarın elinde olur.
    aldığın siteden de takibini yap eğer hızlıal dan aldıysan onlar zaten sitede kargo takibini yapabiliyorsun.

    hepsiburada.com'dan aldım hocam, pazar günü kargoya verildi ama kargo pazar günü çalışmıyor. bugün işleme girmiştir muhtemelen. sakaryada okuyorum, istanbulla arası 2 saat. aslında bugünde gelebilirdi ama bilmiyorum ya. kargo takibine baktım, çayırova transfer merkezi - gönderi araçtan indirildi diyor. öyle kalmış başka bildirim falan yok. inşallah yarın gelir

    anladım hocam bu çayırova sizin olduğunuz bölge ise muhtemelen bugün gelir veya şuan gelmiştir:)
    takibini iyi yapın kargolar bazen bi şubeden diğerine nakil edip duruyorlar sonrada adreste bulunamadı diye geri gönderiyorlar bizde haybeye bekliyoruz. geldiğinde bir kurcalayın bakalım çekme imkanınız varsa ürünün resmini çekin ençok merak ettiğimde şu tuş takımının ışık mevzusu. led ışık olmadan nasıl kullanışlımı merak ettim.

    bu huawei g301 ile çekilmiş bir resim. kamerada biraz netleme sorunu var. şırakk diye hemen çekmiyor bastıktan sonra 2-3 sn beklemek gerekiyor. ama nizami yaparsanız da sonuç aşağıda bence gayet iyi. z
     Cevap:  HUAWEİ G301 KULLANANLAR KULÜBÜ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.