Toplumu encok ifsad (bozan) eden alkolmü domuzmu diye sorsam verilecek her iki cevap doğru olabilir
1. Cevap alkol olacaktır çünkü zahiren öyle içki kötülüklerin anasıdır deyimi tam manasıyla gerçektir
2. Cevap domuz ilk bakışta pek zararlı görünmüyor çünkü yemiyoruz uzak duruyoruz ama öyle değil malesef gıdadan ilaç sanayisine kadar girmediği yer kalmadı bu bazıları için sorun değil ama inancına bağlı insanlar için büyük sorun.
Not zaten bu konu yanlış anlaşıldı (istisnalar hariç) zannediyorlarki ben bir kötülüğü karalayıp diğarini aklamak peşindeyi hayır öyle değil ben diyorumki bir kötülüğü veya haramı görüp bir diğerine duyarsız kalmayalım
AKP den sonra içki kötülüklerin anası sözü Faiz kötülüklerin anası olarak değiştirilecek çünkü Faiz nedeniyle tarihte yıkılan ilk devlet biz olabiliriz
fakat hergün 1 bardak bira iç hiçbirşey olmaz garanti veriyorum... ( Tabii bunu ömür boyu için demedim 1-2 hafta deneyimleyebilmek için dedim)
ek: Konu başlığı zarardan harama değiştirilmiş... Bu da Konuyu silmek için bir bahane olur admin için
BU KONU ÖNEMLİ DEĞİLDE SİLİNEN ÇOK YAZIM VARDI... BAZILARINI KURTARABİLDİM BİLGİSAYARIN ÖNBELLEĞİNDEN VE BİR SİTEYE KOPYALADIM.MERAK EDEN ORDAN OKUYABİLİR