herkeze slm oncelıkle yaklasık 10 gun once ko yu bırakmıstım ve bu surecte baska bır mmorpg oynuyordum hos hala oynuyorum o rpgyı ama ıste bugun benım char noldu dıye merak edıp gırdım ve oda ne bırısı benım char ıle oynamıs ısın ılgıncı hıcbır esyam calınmamıs bankada 550m vardı o da duruyor ıtemlar vs hersey duruyor ama benım char ıle bırısı oynamıs cunku buf scroll ve armor scroll basmıs oyuna gırdıgımde benım charda buff ve armor scroll basılı oldugunu gordum sızce bu nasıl olabılır bıde aklıma su gelıyor bazen datalarda hata olabılıyor ve ınsanlar kendı charları yerıne baskalarının charlarına gırebılıyor acaba ole bısey olmus olabılırmı belkı adam oynadı bıraz hevesını aldı ve cıktı bılemıyorum ama eger bu forumdan ıse o sahıs lutfen acıklarsa sevınırım benım nıck erected_dick 56 lvl prıest elınde +7 hb var dıger char ıse 62 rogue ondada +8 ıron x var her neyse sonucta koxp benzerı hıcbır program kullanmam hos zaten ko yu bıraktım oynamıyorum ama olsun ınsan yınede merak edıyor nasıl charıma gırmıs olabılırler dıye sımdıden tskler
bug olmuştur bidaha dene geçer
evet bug olabilir
arkadasım bug olsun dıyecem ama buff scroll felan kullanılmıs bu nasıl olur ona kafam ermedıki
beyler cıddı cxıddı adam kasıyor benım charı ya anlamadım bu ne ıs benım 62 rogue yı yuzde 16 kastı anlamadım sımdı ben hacklendımmı yoksa ortakmı buldum para ıtemlarf hersey duruyor ama adam delı gıbı benım charı kasıyor ne ıs ınanın anlamadım
kassın işte adam bırak gizli soruyu biliosan değğiştir bence
yahu yemınle herıf delı gıbı kasıyor ya cıldıracam gızlı sorumu unuttum tıcket attım atılmıyor delı olacam ya hayır efendı bırısı olsa canım feda kassın ama ya charı soyarsa su an hala kasıyor adam az once dededım char kullanılıyor uyarısı cıktı
Şifreni Değiştir.Ya da İtemleri Yeni ßir Chara Aktar Sonrada Reel Para İle Sat
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
arkadasım bug olsun dıyecem ama buff scroll felan kullanılmıs bu nasıl olur ona kafam ermedıki
bug ben bi kere kendı ID mle girdim baska bi char çıktı 63 lwl priest rol falan wardı +8 ms falan ms yı aktardım baska chara dierlerını aktarırken dc yedım bi daha olmadı ama inş +ms ye çok uzulmemıstır almazdım ama cafedeydım herkeste basımda bende mecbur kaldım almsaydım mahallede adım cıkardı bişey sorucam yenı basladıın oyunun adı ne??? link falan weır mısın
arkadaslar bug felan degılmıs herıfı yakaladım once lafa slm ıle gırıp sonrada o charın bana aıt oldugunu soledım herıfte muhammet abı dıye bırısının ona kas dedıgını soledı muhammet kım bılmıyorum dedım oda ama sana ucuz fıyata satalım dedı adama lan olum bu benım char dıyorum angut hala ınat edıyor uygun fıyata satacam dıye neyse bende dc yaptırdım herıfı ve gırdım chara bosalttım arkadasa elaleme yarayacagına arkadasıma yarasın ama 550m para hala charda bı turlu yollayamıyorum delı olacam BU ARADA ARKADASIM YENI BASLADIGIM OYUNUN ADI CABAL SU AN LVL 71 OLDUM CABALDA VE DEHSET BIR OYUJN BASINDAN SAATLERCE KALKMIYORUM EN GUZELI HILE HURDA KOXP VE BEBELERIN OLMASI BIDE PARALI OLMASI BOLECE COLUK COCUK GIREMIYOR
abi bişi diicem sen o charını kullanmıyosan bana versene msn adresimi verem ekle noolur acil chara ihtiyacım war yalvarırımm