Şimdi Ara

Ceva Lojistik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.com dan vermiş olduğum sipariş ceva lojistik gönderilecek. Fakat takip kodu girdiğinizde değer hatası vermekte, şirketi aradığınızda ise Kargo sorgusu için 1 e tıklıyorsunuz ve anında kapanıyor, kargom var ama hiç bir şekilde bilgilendirme yok . Ne zaman teslim oldu ne zaman gelecek nerde bilmiyorum, 8-5 müşteri hizmeti var . Normalde 24 saat canlı destek olması gerekirken onu geçtim 8-5 arasında da ulaşamıyoruz , Kargo yolda ama takibini yapamıyorum, şehir dışındayım ve geldiği zaman bekletmeleri için bilgilendirmem gerek sevmesem de sürat Kargo da dahi bunu yapabildim . İnternette aratırsanız aslında global bir firma olduğunu ve dünya taşımacılık sektöründe köklü bir şirket olduğunu göreceksiniz , hakeza bunu onaylıyorum çünkü ticari gemilerde çalışan bir denizciyim, her yerde bu firmayı görebilirsiniz neresi hariç türkiye, normalde bu firmanın yurt içinde Kargo firması gibi çalışması firmalara hizmete ekstra olarak vatandaşa hizmet etmesi beni şaşırttı ama madem ki bu işi de yapıyorsun profesyonel olacaksın ya tam yap ya hiç uğraşma , takip sitesinde bile basitlik var ben senden ne kazanıyorum ki tavrı var sanki. Ben de ilgili durumu . Twitter üzerinden merkezlerine ilettim illaki görecekler bakalım ne olacak.

Ceva Lojistik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Az önce Çanakkale ceva lojistiği aradım , telefonu açan kadın bana aynen şöyle dedi , “ceva lojistik öldü öldü “ sonra telefon kapandı . Komediye bak .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAI BAYKAR ASELSAN VS VS
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.