Şimdi Ara

Cesur Yüreği izleyecem. Altyazılı mı dublajlı mı izleyeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa izleyecem filmi. adam akıllı dublajlı bulamadım . indirip izlemeyi düşünüyorum. bir kaç siteye baktım yorumlarda dublaj bozuk yazıyor. bi adam gibi webteizle de dublajlı buldum. hemde 1080p dublajda sağlam kayma filan hiç yok. ama onunda oynatıcısı farklı olduğu için idm görmüyor indiremiyorum. normal netten izlesem tam ekran oluyor ama ekranın yarısından az bi kısmında filmi gösteriyor. alt ve üst siyah perde var. tam ekran olmuyor yani. bi yol gösterin nasıl izleyim?

• Hocam senin dediğin siyah perde filmle alakalı birşey.onu değiştirme şansın yok.Tek yol var o da gom playerde izlersen aspect ratio ayarı yaparsın ama yanlardan görüntü kaybedersin.

Bence her film orjinal dilinde izlenmeli.Altyazıya alışmadıysanda bir kaç film izle hemen alışırsın diye düşünüyorum.
  • Sadece bu film için değil , tüm filmleri altyazılı izlemek en iyisidir. Eğer sıkıcı olmuyorsa sizin için.
  • Şimdiye kadar BB , PB , GOT gibi dizilerin hepsini alt yazılı izledim. bir kaç film de dublaj olmadığı için alt yazılı izledim. Alışığım o konuda sıkıntım yok. Bu film 3 saat . gözlerim yorulur diye dublajlı izlemeyi düşünüyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

Şimdiye kadar BB , PB , GOT gibi dizilerin hepsini alt yazılı izledim. bir kaç film de dublaj olmadığı için alt yazılı izledim. Alışığım o konuda sıkıntım yok. Bu film 3 saat . gözlerim yorulur diye dublajlı izlemeyi düşünüyodum

Doğrudur hocam, kişiden kişiye değişiyor demekki.Şahsen ben türk filmi izleyince bile altyazılı olmasını isterim Gözlerim sürekli altta yazı arıyor.
  • sizinkisi hastalık ozman neyse saolun alt yazılı izleyim ozman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLaichzeit -- 5 Haziran 2014; 21:00:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.