Şimdi Ara

Çeşme Sakin Plaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu cumartesi günü 4-5 arkadaş beraberce Çeşmeye gidip biraz stres atmak istiyoruz. Acaba önerebileceğiniz güzel plaj var mı? Ücretli-ücretsiz olması pek önemli değil ama uygun fiyatlı o9lursa iyi olur. Sessiz sakin olursa çok iyi olur aslında. Arabayla gidilmeyeceği için otobüs dolmuş gibi şeylerle gidilebilecek bir yer olması çok daha iyi olur.

Herkese şimdiden teşekkürler :)

• tavsiyem her gün bir plaja gitseniz yeter bence.
    nerde kalacağınızı bilmiyorum ama merkezde çarşının orada minibüsler gidiyor plajlara.
    Tavsiye olarak dalyan koyunda ki kocakarı plajı olabilir, ılıca plajı olabilir çeşme sheraton otelini geçtikten sonra , ıldır plajıda olabilir ıldıra ben gitmedim ama guzeldir.
    bu saydığım plajlara çeşme çarşının oradan minibüsler kalkıyo sık sık.
    son olarakta tabiikide altınkum plajını tavsiye ederim.kumsalı flan çok güzel denizi zaten çok iyi ama biraz soğuk gelebilir.
    burayada çeşme marinanın oradan camiinin karşısından minibüsler gidiyor.
    birde çeşme merkeze yürüme mesafesinde tekke plajı var biraz ufak ama orasıda iyidir.durgun su.
    onların haricinde aya yorgi ve alaçatıda de beach club tarzı yerlerde var.
    diğer dediklerim giriş parasız ama isterseniz sezlong filan kiralayabiliyorsunuz.

otel veya pansiyonda kalacaksanız yemekli olanları tercih edin derim.çünkü dışarıda yerseniz pahalı gelebilir.
    son olarada ulaşım olarakda pahalı minibüsler 2,5-3 tl arası değişiyor plajlara gidiş adambaşı.o yüzden arabada kiralayabilirsiniz.

Çeşme Sakin Plaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rom11 -- 30 Haziran 2011; 14:05:49 >

• ben yarın alaçatıya gidiyorum. Gelin gezdireyim sizi yer ayırayım ordan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

tavsiyem her gün bir plaja gitseniz yeter bence.
    nerde kalacağınızı bilmiyorum ama merkezde çarşının orada minibüsler gidiyor plajlara.
    Tavsiye olarak dalyan koyunda ki kocakarı plajı olabilir, ılıca plajı olabilir çeşme sheraton otelini geçtikten sonra , ıldır plajıda olabilir ıldıra ben gitmedim ama guzeldir.
    bu saydığım plajlara çeşme çarşının oradan minibüsler kalkıyo sık sık.
    son olarakta tabiikide altınkum plajını tavsiye ederim.kumsalı flan çok güzel denizi zaten çok iyi ama biraz soğuk gelebilir.
    burayada çeşme marinanın oradan camiinin karşısından minibüsler gidiyor.
    birde çeşme merkeze yürüme mesafesinde tekke plajı var biraz ufak ama orasıda iyidir.durgun su.
    onların haricinde aya yorgi ve alaçatıda de beach club tarzı yerlerde var.
    diğer dediklerim giriş parasız ama isterseniz sezlong filan kiralayabiliyorsunuz.

otel veya pansiyonda kalacaksanız yemekli olanları tercih edin derim.çünkü dışarıda yerseniz pahalı gelebilir.
    son olarada ulaşım olarakda pahalı minibüsler 2,5-3 tl arası değişiyor plajlara gidiş adambaşı.o yüzden arabada kiralayabilirsiniz.

Çeşme Sakin Plaj

Çok teşekkürler bilgiler için gerçekten çok açıklayıcı yazmışsın. Günü birlik gideceğiz zaten birgün böyle bi rahatlayıp kafa dağıtıp döneceğiz. Ildırın adını daha önce duymuştum ve güzel diyenler vardı bir konuşayım galiba Ildıra gitme ihtimalimiz olabilir. Altınkum plajınıda çok övenler var şuanda iki ihtimal var gibi galiba önümüzde. Çok teşekkürler :) Bu minibüslerin üstünde yazıyor mu mesela altınkum ıldır diye?

@ArtiEksi

Hocam iyi olurdu aslında ama günü birlik olucak ve sabah erkenden geliceğimiz için bu pek uygun görünmedi bize.

• minibüslerin üzerinde yazıyor tabii.dediğim gibi altınkum harici, çeşme çarşının oradan kalkıyo.
    alaçatı taraflarını bilemiyorum ama günübirlik gidicekseniz ve haftasonuysa altınkuma gidin bence hem plajıda buyuk hemde diğer koylarda ki gibi taş vs yok.
    çok rüzgar olmadığı sürece durgundur.

otobüsle gelicekseniz çeşme otogarında inersiniz herhalde.orada minibüsler var altınkum çiftlik pırlanta filan yazanlara binersiniz. en son altınkum zaten.
    etraf açık bina yapı filan yok. uzun süre duracaksanız yanınıza birşeyler alabilirseniz iyi olur yemek vs.

iyi tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

minibüslerin üzerinde yazıyor tabii.dediğim gibi altınkum harici, çeşme çarşının oradan kalkıyo.
    alaçatı taraflarını bilemiyorum ama günübirlik gidicekseniz ve haftasonuysa altınkuma gidin bence hem plajıda buyuk hemde diğer koylarda ki gibi taş vs yok.
    çok rüzgar olmadığı sürece durgundur.

otobüsle gelicekseniz çeşme otogarında inersiniz herhalde.orada minibüsler var altınkum çiftlik pırlanta filan yazanlara binersiniz. en son altınkum zaten.
    etraf açık bina yapı filan yok. uzun süre duracaksanız yanınıza birşeyler alabilirseniz iyi olur yemek vs.

iyi tatiller.

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok yararlı oldu söylediğiniz şeyler. Otogarda inip altınkuma gideriz. Son durak altınkumsa daha iyi. Yemek alıcaz eğer şehirden baya uzaktaysa teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    BODRUM PLAJLARI HAKKINDA...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.