< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Şubat 2020; 2:5:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Şubat 2020; 2:5:2 > |
Neyse otururken buna bir piç gülüşü attım
![]() |
"Hahaha ben suriyeliyim"
|
Kendi hayatını ilk buluşmada bu kadar anlatman çok ciddi bir cinsel gerilim öldürücüdür. Kadını seks eşiğinden aşırmışsın. Anne ve babanın boşanmış olmasına kadar girdiğin kız seni bu kadar tanırsa aileden biri gibi davranır. Şansını kaybedersin. Biraz gizemli olmanız lazım. Böbürlenmede aşırıya kaçmak kendini alçaltmaktan iyidir.
Bu Suriyeliyim geyiğini daha önce de duydum. Daha karizma ve statü sahibi bir ülke kullansanız daha hayrınıza. İtalyan ajanıyım deyin mesela. Ne bileyim. Esmersen Brezilya ajanıyım de ![]() Kötü açılış yapmışsın ![]() 1. Kıza ne yaptığını anlatıyorsun; 2. "İstemezsen giderim" demişsin. Bırak istemediğini sana o göstersin. Kadınlar erkeklerin ortam yönetimine uymaya çok yatkındır. Bu lafı söyleyerek kadının seni istememesinin tohumunu atabilirsin. 3. Stalk. Böyle yatırımlarla kızı kafanda büyütürsün. 4. Daha yapmamışsın ama stalkı kıza göstermek. Abazanlık belirtisi. Kızın senin yapışkan bir adam olduğunu düşünmesine neden olabilir. 5. Şu telefon numarasını doğru istemeniz lazım. Satışta call to action derler. Bir sebep lazım. Mesela sonra görüşür bir şeyler içeriz diye. 6. Coğu az takılıyor sen kızla çok takılmışsın. Okulda görebileceğin kızın numarasına ihtiyacın yok. İlk 10 yürümenden iş çıkarabilirsen tamamen acemi şansı. Yani beklentini şimdilik yüksek tutma. Bir de 192 boyla çoğu kadın seni pis bir şekilde reddermeye tırsacaktır ![]() |
Murat hocam selamlar sosyal medyadan 10 ayda 1300 kıza mesaj attım sadece 1-2 çirkin kız düştü aşırı yalnızım yardım et
|
Şu dizi filmlerden bahsetme mevzusu çok klişe olmadi mi mevcut zamanimizda.Bir kizla sevgili olcan diye 40 tane şekile giriyorsunuz aga.Kiz sanirsin manken üzülüyorum bu duruma.
|
Bence kız iyi bile davranmış normalde tipin falan çok iyi değilse direk terslenirsin.Yemekhanede doğru oynarsan şansın var. Kız 182 olduğu için beraber olabileceği erkek sayısı % bir kaçtan öte değil. Doğal olarak bu senin şansını oldukça yükseltiyor çünkü çok fazla seçim şansı yok. Yemekhanede konuşursan çok uzun olduğundan kendine göre erkek bulmanın zor olduğundan falan bahsedersen ima ederek, şansını artırabilirsin.
İlişki Koçu Şehmistan Şehmisoğlu, Sevgilerimle, |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murad Abi -- 22 Şubat 2020; 2:52:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toribon -- 22 Şubat 2020; 2:55:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toribon -- 22 Şubat 2020; 2:58:0 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 22 Şubat 2020; 15:59:8 > |
|