Şimdi Ara

CESARETİMİ TOPLAYIP GİDİP KIZLA KONUŞTUM (TECRÜBELİ ARKADAŞLAR KONUYA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
7
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • //Edit: Arkadaşlar bu konu bana ait değildir. Azerbaycan Ip adresli bir kişi hesabıma sürekli giriş yapıp durmuş. Şifremi nerden ve nasıl buldu bilmemekteyim. Şifremi değiştim. Konunun silinmesini talep edeceğim.

Hedefteki kızı geçen hafta yemekhanede görmüştüm.Yan masamda oturuyordu. Boyu 182 falan sanırım zaten milli voleybolcu imiş. Neyse ki bende 192 boyundayım,hafif zayıfım ama olsun (90kilo)Neyse geçen hafta cesaretimi toplayıp kıza açılamadım. Neyse ki bereket versin bugun stajdan cıktım okula yemek yemeye gittim.Baktım o kız sırada.Cantam ve ceketimi en olmadık köşe bir yere bıraktım ve sıraya geçtim.Önümde dediğim kız yemegini aldı ve gitti benim çantamı koyduğum masanın yanına oturdu.Bu arada kıza sembol olarak Merve demek istiyorum karışmasın.Neyse bende arkasından geldim masasına oturcaktım hedefim oydu.Ama kızın kulagında kulaklık vardı.

Neyse otururken buna bir piç gülüşü attım ve yemegimi yemeye devam ettim.Arada kızı kesiyorum zaten.Ben yemegimi hemen bitirdim kalktım bıraktım tepsiyi.Döndüm cantamı vs almaya gidiyorum (bilerek bıraktım kız napacak diye :)).Ben cantamı alırken kız da kalktı ve yemegini bırakmaya gitti.Ardından ben dışarı cıktım sigara mı yaktım ve beklemeye başladım onu.

Sonra Merve dışarı çıktı.Kulaklık yine kulagında.Ben yavaş adımlarla yanına yaklaştım.Merhaba dedim en başta duymadı ya iplemiyordu bilemiyorum bir 3 sn falan dönmedi sonra farketti.Kulaklıgı cıkardı Merhaba dedi.Bundan sonraki konuşmaları madde madde yazıyorum:

Ben=Uzun adam
    Kız=Merve

Uzun Adam=Merhaba seni geçen hafta da yemekhanede gördüm bugun de görünce tanışmak istedim.Aslında masana oturucaktım ama kulagında kulaklığı görünce vazgeçtim bir de kötü bir bakış attın.Bu aralar beden dili üzerinde calısıyorum sanırım irrite oldum. :))
    Merve=Merhaba :)) ben mi kötü bakış attım?Ayrıca ne geçen haftası ?
    UA=Evet,bilmem belki ben yanlış anladım haha.
    Merve:Neden tanışmak istiyorsun ki benimle?
    UA=Bu senin için neden önemli ki?
    Merve:Anlamadım:
    UA=Yani bence çok normal bişey seni gördüm ve hoşuma gittin tanışmak istedim.Eğer istemezsen çekip giderim ama ben şansımı denemek istiyorum haha:))Hangi bölümdesin?
    ….burda kızın bölümü yaptıgı aktiviteler vs ile ilgili konuştuk klasik sizin öğretileriniz işte.1. sınıfmış kız ingilizce öğretmenliği okuyormuş buraları geçiyorum.Bende basketbol ve tenis oynuyorum dedim Oda vaooo falan yaptı.Sonra milli voleybolcu olduğunu söyledi.Bende belli oluyor fizikten boydan vs dedim piç gülüşü atıp önüme döndüm.
    Merve:Kaçlısın sen ? (daha öncesinde 3.sınıf oldugumu ama derslerden kaldıgımı falan söyledim )
    UA=97 (aslında 96 son ay ama kız 1.sınıfım diyince 97liyim dedim)
    Merve:Ben 95liyim (burda şansımı öpeyim dedim içimden ve kıza aslında 96lı oldugumu söyledim 🙁 )
    Sonrasında adını sordum en başta söylemedi.Neden ki falan dedi.Ben hiç tınlamadım ve 10 sn sonra duymamış gibi yapıp bir daha sordum adın neydi gibisinden.Orda söyledi .
    Sonrasında nereye gidiyorsun diye sordum eve gidiyorum dedi.Bende eve gidiyorum dedim.Ardından yürüyelim beraber dedim.
    Merve=Neden yürüyoruz ki 😕
    UA:Çünkü ben öyle istiyorum bir nedeni olması mı gerekiyor haha 🙂
    Yürüdük dizilerden filmlerden falan bahsettim işte.Bana dedi sen yabancısın ben senı yabancı sandım vs(esmerim dudaklarım büyük biraz taylandlıları veya hintlileri andırıyorum.Şivemde cok degişik.Çevremden bu tarz tepkileri cok aldım.)
    UA=Hahaha ben Suriyeliyim
    Merve:Bence sen yabancısın ve beni trollüyosun.
    UA:Haha olabilir aslında ama ben cok rahat birisiyim farkettiysen.
    Merve:Valla helal olsun büyük özgüven ben yapamazdım.(burda gülümsedim.
    sonrasında kıza adresini sordum orda burda dedi.Bende tamam sormadım farzet dedim.Teşekkür ederim dedi gülerek.Üstelemeli miydim ?
    Sonrasında 10-15 dklık yürüyüşten sonra ben markete gidiyorum dedi.Bende numarını ver bari dedim (daha düzgün bişey diyebilirdim ama agzımdan o cıktı işte acemilik)
    Merve=Yok yemekhanede konuşuruz artık :)) dedi .Bende tamam iyi günler dedim ve yanından ayrıldım.
    Kıza nerdeyse hiç iltifat etmedim.O da bana yemekhanede bakmasına ragmen yanıma oturmasına ragmen öyle cok sıcak durmadı.Tamam baya güldü falan ama bilemiyorum tatmin etmedi beni.Numara alamayacagımı hissettim zaten sohbetin yarısında.

Neyse abilerim sizce benim burda hatalarım eksilerim neler.Neleri doğru yaptım.Yorumlarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Şubat 2020; 2:5:2 >

• Kendi hayatını ilk buluşmada bu kadar anlatman çok ciddi bir cinsel gerilim öldürücüdür. Kadını seks eşiğinden aşırmışsın. Anne ve babanın boşanmış olmasına kadar girdiğin kız seni bu kadar tanırsa aileden biri gibi davranır. Şansını kaybedersin. Biraz gizemli olmanız lazım. Böbürlenmede aşırıya kaçmak kendini alçaltmaktan iyidir.

Bu Suriyeliyim geyiğini daha önce de duydum. Daha karizma ve statü sahibi bir ülke kullansanız daha hayrınıza. İtalyan ajanıyım deyin mesela. Ne bileyim. Esmersen Brezilya ajanıyım de

Kötü açılış yapmışsın , ama demek ki tipin kurtarmış. cesaretin kırılmasın fena iş çıkarmamışsın özellikle de ilk sefere göre bazı yanlışların var:

1. Kıza ne yaptığını anlatıyorsun;
    2. "İstemezsen giderim" demişsin. Bırak istemediğini sana o göstersin. Kadınlar erkeklerin ortam yönetimine uymaya çok yatkındır. Bu lafı söyleyerek kadının seni istememesinin tohumunu atabilirsin.
    3. Stalk. Böyle yatırımlarla kızı kafanda büyütürsün.
    4. Daha yapmamışsın ama stalkı kıza göstermek. Abazanlık belirtisi. Kızın senin yapışkan bir adam olduğunu düşünmesine neden olabilir.
    5. Şu telefon numarasını doğru istemeniz lazım. Satışta call to action derler. Bir sebep lazım. Mesela sonra görüşür bir şeyler içeriz diye.
    6. Coğu az takılıyor sen kızla çok takılmışsın.

Okulda görebileceğin kızın numarasına ihtiyacın yok. İlk 10 yürümenden iş çıkarabilirsen tamamen acemi şansı. Yani beklentini şimdilik yüksek tutma. Bir de 192 boyla çoğu kadın seni pis bir şekilde reddermeye tırsacaktır O açıdan şansın var ama sen de biraz duyarlılık geliştir ve kız eğer seni istemiyorsa davranışlarından okumayı öğren. Haftada 3 kıza yürü!
    Bence kız iyi bile davranmış normalde tipin falan çok iyi değilse direk terslenirsin.Yemekhanede doğru oynarsan şansın var. Kız 182 olduğu için beraber olabileceği erkek sayısı % bir kaçtan öte değil. Doğal olarak bu senin şansını oldukça yükseltiyor çünkü çok fazla seçim şansı yok. Yemekhanede konuşursan çok uzun olduğundan kendine göre erkek bulmanın zor olduğundan falan bahsedersen ima ederek, şansını artırabilirsin.

İlişki Koçu Şehmistan Şehmisoğlu,

Sevgilerimle,
  • Neyse otururken buna bir piç gülüşü attım

• Bence fena değil gayet iyi. Muhabbet keyifli geçtiyse şu gün boş musun gibisinden bir şey sorabilirdin ama numarasını vermediğine göre ona da çok sıcak bakmazdı herhalde. Daha yavaş ilerlemek istiyor kız. Çok tuhaf hareketler yapmazsan güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hahaha ben suriyeliyim"

• Kendi hayatını ilk buluşmada bu kadar anlatman çok ciddi bir cinsel gerilim öldürücüdür. Kadını seks eşiğinden aşırmışsın. Anne ve babanın boşanmış olmasına kadar girdiğin kız seni bu kadar tanırsa aileden biri gibi davranır. Şansını kaybedersin. Biraz gizemli olmanız lazım. Böbürlenmede aşırıya kaçmak kendini alçaltmaktan iyidir.

Bu Suriyeliyim geyiğini daha önce de duydum. Daha karizma ve statü sahibi bir ülke kullansanız daha hayrınıza. İtalyan ajanıyım deyin mesela. Ne bileyim. Esmersen Brezilya ajanıyım de

Kötü açılış yapmışsın , ama demek ki tipin kurtarmış. cesaretin kırılmasın fena iş çıkarmamışsın özellikle de ilk sefere göre bazı yanlışların var:

2. "İstemezsen giderim" demişsin. Bırak istemediğini sana o göstersin. Kadınlar erkeklerin ortam yönetimine uymaya çok yatkındır. Bu lafı söyleyerek kadının seni istememesinin tohumunu atabilirsin.
    4. Daha yapmamışsın ama stalkı kıza göstermek. Abazanlık belirtisi. Kızın senin yapışkan bir adam olduğunu düşünmesine neden olabilir.
    5. Şu telefon numarasını doğru istemeniz lazım. Satışta call to action derler. Bir sebep lazım. Mesela sonra görüşür bir şeyler içeriz diye.

Okulda görebileceğin kızın numarasına ihtiyacın yok. İlk 10 yürümenden iş çıkarabilirsen tamamen acemi şansı. Yani beklentini şimdilik yüksek tutma. Bir de 192 boyla çoğu kadın seni pis bir şekilde reddermeye tırsacaktır O açıdan şansın var ama sen de biraz duyarlılık geliştir ve kız eğer seni istemiyorsa davranışlarından okumayı öğren. Haftada 3 kıza yürü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murad Abi -- 22 Şubat 2020; 2:52:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Bence fena değil gayet iyi. Muhabbet keyifli geçtiyse şu gün boş musun gibisinden bir şey sorabilirdin ama numarasını vermediğine göre ona da çok sıcak bakmazdı herhalde. Daha yavaş ilerlemek istiyor kız. Çok tuhaf hareketler yapmazsan güzel.
    Telefon numarası dedigim gibi acemilik işte.Orda zihnimde toparlayamadım olayı üstelemekte istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toribon -- 22 Şubat 2020; 2:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Kendi hayatını ilk buluşmada bu kadar anlatman çok ciddi bir cinsel gerilim öldürücüdür. Kadını seks eşiğinden aşırmışsın. Anne ve babanın boşanmış olmasına kadar girdiğin kız seni bu kadar tanırsa aileden biri gibi davranır. Şansını kaybedersin. Biraz gizemli olmanız lazım. Böbürlenmede aşırıya kaçmak kendini alçaltmaktan iyidir.

Abi öncelikle teşekkür ederim.Açılışın kötü oldugunu biliyorum.Sonradan farkettim.En başta tipimi mi begenmedi diye düşündüm. 2. maddeyi kendimde yolda gelirken sigara yakıp düşündüm :)
    3. Stalk ciddi bir dezavantaj farkındayım ondan sordum zaten yoksa simdiye istegi atmıştım kıza.Okulda görebilirsin dedin ya göremeyebilirim de kız ingilizce ögretmenligi okuyor benim fakültede ama denk gelmesi hala şans üstelik benim bölümüm ve ders saatlerimiz farklı. Kızla çok takılmak tamamen benim rahatlıgım yukarda bahsettim.Aslında okul yolu uzundu napayım.15 dk kadar yürüdük kardeş kardeş haha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi forumda senin yazılarını okuyorum bir çok arkadaşa yardımcı oldun. eğer vaktin varsa benim konuya da detaylı analizlerini yapabilir misin tam olarak nerede yanlış yaptım onlari detayli şekilde bilmek istiyorum gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toribon -- 22 Şubat 2020; 2:58:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toribon

Telefon numarası dedigim gibi acemilik işte.Orda zihnimde toparlayamadım olayı üstelemekte istemedim.

Alıntıları Göster
    Ben muhabbet çok derin değilse genelde ilk değil ikinci konuşmada alıyorum numarayı. Sen de öyle yapabilirsin hocam.

• Şu dizi filmlerden bahsetme mevzusu çok klişe olmadi mi mevcut zamanimizda.Bir kizla sevgili olcan diye 40 tane şekile giriyorsunuz aga.Kiz sanirsin manken üzülüyorum bu duruma.

• İlk tanışmada nasıl dizi/filmden bahsedilir anlamıyorum gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Şu dizi filmlerden bahsetme mevzusu çok klişe olmadi mi mevcut zamanimizda.Bir kizla sevgili olcan diye 40 tane şekile giriyorsunuz aga.Kiz sanirsin manken üzülüyorum bu duruma.
    Manken olsa nolur olmasa nolur
  • Bence kız iyi bile davranmış normalde tipin falan çok iyi değilse direk terslenirsin.Yemekhanede doğru oynarsan şansın var. Kız 182 olduğu için beraber olabileceği erkek sayısı % bir kaçtan öte değil. Doğal olarak bu senin şansını oldukça yükseltiyor çünkü çok fazla seçim şansı yok. Yemekhanede konuşursan çok uzun olduğundan kendine göre erkek bulmanın zor olduğundan falan bahsedersen ima ederek, şansını artırabilirsin.

İlişki Koçu Şehmistan Şehmisoğlu,

Sevgilerimle,

• Bu tip raporların devamı gelecek beyler
  • 188-110 kiloyum önceden söyleyeyim.

Ortalama bir tipim var. Kampüste bu konu benden soruluyor. 1. Sınıfım(96lıyım.) ama -tüm- bölümümdeki kızları tanıyorum. Aralarında adım çıkmıştır büyük ihtimalle. Çevremdeki arkadaşlarım bile şaşırıyor doğal olarak. Fit vücutlular bile yaklaşamazken ben rahat bir biçimde ilerliyorum.

1- Rahat olmak
    2- Konuşabilmek
    3- Giyim.

Bu üçü bir araya gelince uzun boylu arkadaşlar kendilerine ne kadar tipsiz derlerse desinler iş tutarlar.

+Son olarak başkalarının dedikleriyle ilerlemeyin, kendiniz olun. Elbet sizi olduğunuz gibi kabul eden biri çıkar. Yukarıdaki Murad Abi'nin yazılarını da okudum. Rahat ve konuşkansan bu tarz şeylere ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 22 Şubat 2020; 15:59:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Manken olsa nolur olmasa nolur

Alıntıları Göster
    orası öyle zatende bahane kuruyorum kendimce:D Bu hayatta herşey karşılıklı olması lazım ama erkek 5 adım atarken kız 1 adım atıyor hayatın her alanında.
  • Giyim konusunda çok kasmaya gerek yok. Yani örnek veriyorum kızla buluşmaya giderken acaba şunu giysem dalga geçer mi, bunu giysem beğenir mi falan gibisinden. Sizin hoşunuza ne gidiyorsa, ne giydiğinizde rahat ediyorsanız onu giyin.

BENCE*

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.