Bildirim
cerrahpaşa yatay geçiş başvurusu sorunu
Giriş
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
Hocam onu bilmiyorum ama ben bir sey sormak istiyorum bizim uninin transkriptinde gördüğüm kadarıyla tarihin kredisi komitelerden yuksek bize tip disi dersler cok etkilemiyor onemli degil demislerdi simdi tarih notumu assagi cekmis sizde de boyle mi bir de yatay geciste tum senelerin ortalamasi mi aliniyor yoksa sadece son senenin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam belki işleme/değerlendirmeye alındığı için gitmiş olabilir.
bir arayıp sorun en iyisi.
-
okuduğun yılların ortalaması diye biliyorum
hocam belge eksikliğinden falan red mi edildi diye düşündüm ama o zaman red falan yazardı değil mi
genel not ortalaması olduğu için, okuduğun seneye kadarki ortalamadır hocam. 3 yıl okuduysan 3 yıl ortalaması gibi.
-
bence öyle olurdu hocam, bende 1-2 yere başvuru yaptım da 3-5 gün oldu hala başvuru onay aşamasında. Diyorum bende eksik belge mi gönderdim vs. diye ama eksik hiçbir şey yok yani. Anlayamadım. En iyisi beklemek gibi
-
up
Tamamdir teşekkürler hocam peki bu kredi konusunda ne diyorsunuz tarihin komiteden yuksek olmasi bizim üniversitede mi böyle herkesde mi böyle
hocam hangi üni
benim tıpla pek bir alakam olmadığı için, komite nedir falan hiç bilmiyorum hocam kusura bakmayın
konu sahibi yardımcı olabilir belki
-
Cumhuriyet
Ben Cerrahpaşa yi gorunce direkt tip gibi dusundum hocam tamamdır sağolun.
up
hocam ben de ctf ingilizceye başvurdum ortalamanız kaç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X