Bildirim
Cern'i bırakın - 1 liraya 1 ay sınırsız internet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ttnet yapıyorsa inanmam asla -
Hade len -
-
3 ay 1 ytl-geri kalan hayatınız boyunca 49 ytl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 10 Eylül 2008; 17:54:12 > -
TTNET 9,9 YTL olmuş. -
buna kim inanır -
quote:
Orjinalden alıntı: karasoyka
buna kim inanır
Tabiki kadir inanır
hehehehe -
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
3 ay 1 ytl-geri kalan hayatınız boyunca 49 ytl.
49 olduğunu nereden çıkardın(=
1mbit kablo net 39 ytl ... -
olayı cern e niye bağladın onu anlamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: karasoyka
buna kim inanır
Handemi yener Fundamı arar. hayır Seray Sever. Bu üçünü önce Nejat İşler sonrada Ahmet Çakar. Bu geyik Celal' ı Bayar bu geyiğe dayanamayan Ferhat Göcer yıllar sonra bunlar tarih olur o tarihide Gönül Yazar Mehmet Okur. Bu yazıyı arkadaşlarına gönderirsen Dileklerin kabul olur. Bunada anca Kadir İnanır.
-
1 gb kotayı aşacağın garanti en az 20 liraya gelir o -
Olayın asıl hali:
Kaynak: http://cnetturkiye.com/haberler/110-telekomunikasyon/1295-1-mbps-nternet-1-ytl
Türksat Kablo İnternet, abonelerine yeni kampanya ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.
1 Eylül 2008–30 Ekim 2008 tarihleri arasında başvuruda bulunanlardan, 1024 Kbps Kotalı İnternete abone olan herkes, üç ay süre ile 16 YTL’lik 1 GB kotalı Kablo İnternet hizmetini yalnızca 1 YTL’ye alabilecekler.
Kampanyadan mevcut aboneler ve yeni müşteriler iki yıl abonelik taahhüdünde bulunmak şartıyla faydalanabilecek. Aboneler, kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 0 126 numaralı Çağrı Merkezlerinden öğrenebiliyorlar.
Türksat Kablo Internet bu hizmetlerinin yanında, zararlı içerik filtreleyen ve kullanıcıların kendi kullanım düzeyini belirleyebildiği temiz interneti yazılım yüklemeden bir telefonla abonelerine ücretsiz sunuyor.
Türksat Kablo İnternet aboneleri telefon hattına ihtiyaç duymadan internet hizmetinden yararlanma imkanına sahiptirler ve internet hızlarını online.turksat.com.tr adresinden kontrol edebilecekleri gibi, hangi kotada ne kadar ücret ödeyeceklerini dewww.turksat.com.tr adresinden öğrenebilecekler.
Öte yandan başta TTNET olmak üzere SuperOnline, Koç.Net BİRİ, Turk.Net ve Smile ADSL de kampanyalı fiyatlarla genişbant internet çözümü ADSL'de yeni abonelere yönelik kampanyalar ve indirimler sunuyor.
Internet erişimindeki tüm fiyatları sizin için derledik
TTNET
-
baktım haber ttnetin hiç okumadım bile.oha bide 1 gb kota veriyo -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 10 Eylül 2008; 18:07:50 >
-
1 biraya 1 ay sınırsız internet diye okudum hemen çıkarıcaktım bi kasa biira
-
cernden sonra hayat yok nasıl olsa 1 ytl ye kakalıyolar bağlanmadan öleceksin -
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
olayı cern e niye bağladın onu anlamadım
Akım yönünü değiştirdim hocam -
Daha önce açılmıştı.
Ayrıca 1 YTL olmasnın bi numarası yok. Neden?
Hiç dosya download etmeseniz dahi girilen,gezilen internet sayfalarındaki flash lar, onlar bunlar, güncellemeler vsvs. 2-3 gb zaten buluyor.
Bu tarifede geçilen kotanın %kaç ile çarpılı, faturaya eklendiği biliniyor mu?
Gelecek fatura rahat rahat 20ytl bulacaktır.
Birde şu var, CTNET' nin verebileceği hizmet....
Boşverin bu işleri.
edit:düzeltme!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 10 Eylül 2008; 18:59:13 >
Benzer içerikler
- 0 numara saç
- psikomotor testi
- zehra akrostiş
- 0.75 miyop nasıl görür
- her 5 kiloda 1 cm
- 5g nedir zararları
- bim para sayma makinesi
- penis nakli
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X