Şimdi Ara

CEPTETEB Mobil Uygulaması'na özel Mahallem uygulamasında %50 İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
3.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android işletim sistemine sahip cep telefonuna CEPTETEB Mobil Uygulaması'nı indirilmelidir. Ardından uygulama içerisinde yer alan 'Kampanyalar' alanından Hemen Katıl butonuna basılmalıdır.

Kampanya Başlangıç ve Bitiş Tarihi:

1-28 Şubat 2019

İndirimin Ekstreye Yansıtılma Tarihi:

Kampanya koşullarını gerçekleştirdiğiniz takdirde indiriminiz 6 Mart 2019'da ekstrenize yansıtılacaktır.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

1-28 Şubat 2019 tarihleri arasında CEPTETEB Mobil Uygulaması'ndan kampanyaya katılın, TEB Kredi Kartları'nız ile Mahallem'de yapacağınız alışverişlerden %50 indirim kazanın.
    Her müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve kampanya süresi boyunca en fazla 50 TL indirim kazanılabilir.
    Ticari kartlar, banka kartları, Sade Kart, Bonus kullanılarak yapılan alışverişler ve iptal veya iade edilen alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
    TEB ve Mahallem kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• Tüm yazdıklarınızda haklısınız.
    1-Uygulama istanbulda geçerli
    2-işyeri seçenekleri oldukça sınırlı ve online ödeme seçeneği yok gibi birşey (genelde kuaför,anahtarcı halı yıkamacı kuru temizlemeci vs var. onlarda reklam olsun diye katılmış sanırım)
    3-fiyatlar mesaj yolu ile (esnaf zahmet edip size dönerse) öğreniliyor
    4-sipariş için online ödeme nasıl yapılır hadi yaptın esnaf kalkıp bu ürünleri kapına kadar bırakırmı muamma.
    örnek en yakın kasap 3 km filan. bu adam bildiğin satır sallayan esnaf. senin 50 liralık etin için kalkıp kapına kadar hizmet verir mi?
    Kafamda deli sorular.

sırf geçen iş bankası kampanyası için büfeci ile iletişime geçeyim dedim adama sordum sizden ne alabiliriz.
    adam yiyecek, içecek yazmış. online nasıl ödeyeceğim peki dedim soru öyle kaldı. sonrada uygulamayı kaldırdım.

Malesef uzun soluklu olmayacak bir girişim.
  • güzel oran
  • Daha doğru düzgün uygulamayı oluşturmadan TV de reklamlar, banka kampanyaları vs.
    Koskoca mahallede bakkal yok. 1-2 tane kasap var.
    Bir girişim nasıl berbat yönetilir en iyi örneklerinden bu uygulama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bu getir çakması mı
  • Kimse sormadan sorayim. Cepteteb hesap kartiyla da olurmu acaba. Aciklamada koskocaman kredi karti demis ama bi umut işte

• Sanal kart dahil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlanan daha önce kullanan oldu mu uygulamayı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl kullanıyoruz. mahallem de nasıl yapacağız. kampanyaya dahil yerleri nasıl görebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: #002#

nasıl kullanıyoruz. mahallem de nasıl yapacağız. kampanyaya dahil yerleri nasıl görebiliriz
    indirmeye değmez. İstanbuldayım en yakın bakkal 5km yazıyor. onda da online ödeme yok.
  • Kampanya iyi ama bakkal yok

• Üyelik açmadan üye işyerlerini görebiliyor muyuz?
    Sadece İstanbul için mi bu program?

• İndirdim ama mesajla sipariş veriyorsunuz ne var ne yok görmüyorsunuz herhalde

• Bölgemde birkaç bakkal var ama ürün listesini göremedim. Siparişini buraya yaz diyor. Mesajlaşarak sipariş mi verecez yani? ''Krşim çokomelimi verr msn :S'' mi diyeyim
  • Fiyati belli olmayan urunun siparisini nasil vereyim? Marketteki 1000 cesit urunun hangisi ucuz diye tek tek fiyat mi sorayim? Bu ne sacma uygulama ya..
    Hadi sirf indirim icin kasaptan 100tl lik et aldim diyelim. Odemeyi online olarak nasil yapacaz? Alisveris sepeti diye bisey yok ki!!
    Kafamda deli sorular..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvantalya -- 2 Şubat 2019; 22:53:52 >
  • Tüm yazdıklarınızda haklısınız.
    1-Uygulama istanbulda geçerli
    2-işyeri seçenekleri oldukça sınırlı ve online ödeme seçeneği yok gibi birşey (genelde kuaför,anahtarcı halı yıkamacı kuru temizlemeci vs var. onlarda reklam olsun diye katılmış sanırım)
    3-fiyatlar mesaj yolu ile (esnaf zahmet edip size dönerse) öğreniliyor
    4-sipariş için online ödeme nasıl yapılır hadi yaptın esnaf kalkıp bu ürünleri kapına kadar bırakırmı muamma.
    örnek en yakın kasap 3 km filan. bu adam bildiğin satır sallayan esnaf. senin 50 liralık etin için kalkıp kapına kadar hizmet verir mi?
    Kafamda deli sorular.

sırf geçen iş bankası kampanyası için büfeci ile iletişime geçeyim dedim adama sordum sizden ne alabiliriz.
    adam yiyecek, içecek yazmış. online nasıl ödeyeceğim peki dedim soru öyle kaldı. sonrada uygulamayı kaldırdım.

Malesef uzun soluklu olmayacak bir girişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 3 Şubat 2019; 13:22:37 >
  • harbiden gereksiz uygulamaymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukçu vardı bulunduğum bölgede gittim bir gün mahallem uygulmasını kullanıyorsunuz tebrik ederim teknolojiyi takip ediyorsunuz falan diye söze girdim,adam başladı şikayete yok parasını 2-3 gün sonra alıyormuş,çok fazla sipariş geldiği için uğraşamıcakmış artık falan filan bir araba laf söyledi.Düzelir düzelir merak etmeyin deyip çıktım .Yani esnaflarda da sıkıntı var,klasik usul alışmışlar nakit para olucak müşteri gelip dükkandan alıcak tarzı istiyorlar.Bu uygulama zor yaygınlaşır bu insanlarla
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    sonra ağlıyorlar küçük esnaf bitti diye. hepsi bunların bime, a101e vs kasiyer olacak bu gidişle
  • banka kartı olsaydı düşünülürdü, kredi kartı kullanmayanlar için.
  • İşleyiş çok kötü en azından ürün fiyatları bilinmeliydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.