Şimdi Ara

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
2.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kampanya Detayları

    Kampanyamız 31 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

    Talimat vermek istediğin CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’nın açık ve kullanılabilir olması gerekir.

    Ödeme önceliği seçeceğin durumda, öncelik CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı olmalı.

    Kampanyadan yararlanabilmek için verilecek fatura talimatlarının aynı ay içerisinde verilmesi gerekmektedir.

    Yükleme yapılacak banka kartı (banka kartı ana şubesi CEPTETEB Hesap olmalı)/ CEPTETEB Kredi Kartı’nın kampanya süresince en az 1 kez harcama veya ATM para çekme işlemi yapmış olması gerekmektedir.*

    Bonus/iade yükleme tarihinden önce, talimatların verilen CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı ile en az 1 kez ödenmiş olması gerekmekte ve talimat geçerli olduğu sürece otomatik olarak ödenmelidir.

    Verilen talimatların ödeme tarihleri göz önüne alınarak, bonus/iade yüklemeleri, her ay için bir sonraki ayın son iş gününde gerçekleşecektir. Yüklemeler bir müşteri için yalnızca bir kez olabilir.

    CEPTETEB Hesap’tan verilen talimatlar için, talimat verilen CEPTETEB Hesaba 4 fatura ödeme talimatı için 100 TL, 3 fatura ödeme talimatı içinse 75TL, 2 fatura ödeme talimatı içinse 50 TL hesabınıza yatırılacaktır.

    CEPTETEB Kredi Kartı’ndan verilen talimatlar için CEPTETEB Kredi Kartı’na 4 fatura ödeme talimatı için 100 TL, 3 fatura ödeme talimatı için 75 TL, 2 fatura ödeme talimatına ise 50 TL bonus yatırılacaktır.

    CEPTETEB Fatura Talimatı Kampanyası’na 2017 yılında katılmış müşterilerimiz tekrar katılamaz.

    Talimatını iptal etmek zorunda olan müşterilerimiz aynı gün yeni fatura talimatı verdiğinde yüklenen bonus/iade geri alınmayacaktır.

    Bonus/iade kazanımı, sadece yeni verilen talimatlar için geçerlidir. Bankamızda herhangi bir hesabında veya kredi kartı üzerinde tanımlı olan fatura talimatını iptal ederek kampanya döneminde aynı abone numarasıyla yeniden verilen talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek ve bonus/iade yüklemesi yapılmayacaktır.

    Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden, yüklenen bonus/iade geri alınacaktır. Geri alınacak tutar için hesaplama, talimatın geçerli olduğu ay sayısına bağlı olacaktır. Örneğin 3 ay sonunda talimat iptal edildiyse kalan 3 ay için geri alım olacaktır.

    Talimat iptali sebebiyle, geri alınacak bonus/iadeler, yükleme yapılan CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’na yansıtılacaktır.

    Kampanyamız müşteri bazında geçerli olacaktır.

    Fatura ödeme talimatlarını CEPTETEB Mobil Uygulama, CEPTETEB İnternet Şubesi veya 0 850 222 0 929 CEPTETEB Destek Merkezi kanallarından verebilirsin

    Fatura talimatların ödendiği için hiçbir ücret ödemezsin.

    Kendi adına kayıtlı olmayan faturaları da otomatik olarak ödeyebilirsin.

    Otomatik fatura ödeme talimatı verebileceğin kurum listesini öğrenmek istersen şöyle alalım: tıkla.

    Dilersen otomatik fatura talimatlarının düzenli ödenmesi için CEPTETEB İnternet Şubesi'nden, CEPTETEB Hesabına bağlı Kredili Mevduat Hesabı açtırıp, hesabında yeterli para bulunmasa bile faturalarının zamanında ödenmesini sağlayabilirsin.

    CEPTETEB, kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar. TEB ve iştiraklerinde çalışanlar fatura talimatı verebilir ancak verdikleri talimat dolayısıyla kampanyaya dahil olamaz.

    *Banka kartı ana hesap şubesi CEPTETEB şubesi değilse, CEPTETEB İnternet Şubesi/Hesaplarım/Banka kartı işlemleri/karta bağlı hesaplar / Ana hesap değişikliği menüsünden banka kartının ana hesabını CEPTETEB Hesap olarak değiştirebilirsin.

    **Yükleme yapılacak CEPTETEB Hesaba bağlı banka kartı* / CEPTETEB Kredi Kartı’ndan kampanya süresince en az 1 kez harcama veya ATM para çekme işlemi yapmış olman gerekir.
    https://www.cepteteb.com.tr/fatura-odeme-kampanyasi
    2017 yılında yararlananlar kampanya dışı,benim gibi yeni ceptetebliler için avantajlı bence.



  • Axess den 100 çorbaladık birazda cepteteb takılalım.
  • Benim teb kartım yok kredi kartı alsam bunun için olur mu masrafı falan varmı kartın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 hala peşimizi bırakmadı arkadaş. ne 2017miş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kampanyamız 31 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerlidir." nasıl eksik bir cümledir! Eski kampanyadan kopyala yapıştır yapmış Cepteteb yetkilisi, adam akıllı tarihleri düzeltmeyi bile beceremeden siteye koymuş. :)
  • Bir daha cepteteb fatura kampanyasına katılmam. Resmen saçmalık. 2015 sonu fatura talimatı verip puan kazanmıştım. 6 ay sonunda faturaları kaldırmıştım. 2 ay önceki kampanyaya katılmak için talimat verdim puanlar yatmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. herhangi bir fatura 5 tarihi önemi olmaksızın talimat kampanyasından puan kazandı ise tekrar aynı faturalar puan kazandırmıyormuş. Belirli süreleri anlarımda resmen kelime oyunları ile saçma sapan kampanya yapan banka. Daha önce Tebten fatura talimatı kampanyasına katılmamış olanlar dışında boşuna uğraşmayalım. Ben kaldırdım tekrar talimatları.
  • Teb bu konuda çok iyi geliyor bana, geçen yıl teb bonus ile 4 fatura vermiştim bu yılda 4 fatura verdim, bonusları aldım. En sevdiğim yanı faturaya ne komisyon ne faiz işletmiyor. Buna da fatura bulmaya çalışayım. Konu sahibine teşekkür ederim.
  • arkadaşlar geçen ay cepteteb fatura talimatı kampanyasından faydalanmak amacıyla, ttnet faturama kredi kartından ödenmesi için otomatik ödeme talimatı verdim, ama şimdiden pişman oldum faturanın dün son ödeme tarihi olmasına rağmen bugün ttnet online işlemlerde fatura ödenmemiş görünüyor, faturanın dün son ödeme günüydü 1 gün geçmiş ama sistemde halen ödenmemiş görünüyor, işin ilginç tarafı fatura tutarı kredi kartından dün çekilmiş görünüyor ama fatura ödenmemiş böyle saçmalık olabilir mi? manuel olarak banka hesabımdan ödediğimde veya kredi kartıyla ttnet online işlemlerden ödeme yaptığımda hemen ödenmiş görünen ttnet faturam, otomatik ödemede 1 gün geçmiş olmasına rağmen ödenmemiş görünüyor, parayı da çekmişler.

    cepteteb otomatik ödeme talimatında ttnet faturası olan varsa sizde durum nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uncrowned king

    arkadaşlar geçen ay cepteteb fatura talimatı kampanyasından faydalanmak amacıyla, ttnet faturama kredi kartından ödenmesi için otomatik ödeme talimatı verdim, ama şimdiden pişman oldum faturanın dün son ödeme tarihi olmasına rağmen bugün ttnet online işlemlerde fatura ödenmemiş görünüyor, faturanın dün son ödeme günüydü 1 gün geçmiş ama sistemde halen ödenmemiş görünüyor, işin ilginç tarafı fatura tutarı kredi kartından dün çekilmiş görünüyor ama fatura ödenmemiş böyle saçmalık olabilir mi? manuel olarak banka hesabımdan ödediğimde veya kredi kartıyla ttnet online işlemlerden ödeme yaptığımda hemen ödenmiş görünen ttnet faturam, otomatik ödemede 1 gün geçmiş olmasına rağmen ödenmemiş görünüyor, parayı da çekmişler.

    cepteteb otomatik ödeme talimatında ttnet faturası olan varsa sizde durum nedir?

    Ben de faturalari teb uzerinden oderim ve nerdeyse her ay ayni durum gerceklesir. Faturalari son odeme gununde son saatlerde oduyorlar ve odeme bilgisi telekoma ya da diger kurumlara zamaninda gidemiyor. Ozellikle son odeme cuma gunu ise odeme bilgisi pazartesiye kaliyor. Ama meraklanmayin odeme bilgisi 13unde gitse de yine 12sinde odenmistir seklinde gider. Gecikme vb odemezsiniz. Ayrica kendilerini pek sevmesem de zamaninda fatura odeme konusunda garanti 1 numaradir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler.

    Biraz önce CEPTETEB internet şubesini kullanarak 5 yeni otomatik ödeme talimatı verdim. Bu 5 talimatın 2'si Turkcell faturası idi ve bunlar Turkcell'in internet sitesindeki hesabımdan vermiştim otomatik ödeme talimatını. Normal bir şekilde kredi kartımdan otomatik olarak çekiliyordu bunlar. Ancak CEPTETEB şubesinde "Talimatlarım" kısmında gözükmüyorlardı. Ben de Turkcell'in sitesinden iptal ettim talimatlarımı ve CEPTETEB'e yeni kayıt olarak açtım. Şu anda 5 tane gözüküyor ama, telefona gelen giden herhangi bir mesaj yok.

    Acaba olup olmadığını öğrenebilir miyim ? İlla telefon açmam mı gerekiyor ?

    Teşekkürler.
  • Bende 4 adet talimat verdim. Sanırım olup olmadığını önümüzdeki ay para yatması durumunda öğrenebileceğiz
  • 3 fatura verdim, sonuncu faturayı ziraatbankasından hesap işletim ücreti kesilmemesi için vermiştim, onu iptal edip buradan mı versem 6 ay boyunca ziraat hemen keser mi hesap işletim ücretini acaba?
  • Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar. Benim kredi kartım TEB BONUS kartıymış. Kampanyaya katılmak için CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB kredi kartına ihtiyacınız varmış. Ben kredi kartımın kullanılmasını istediğim için, kart başvurusu yapmam gerekiyormuş. Şayet 31 Ocak'tan önce kart gelirse, o kartla kampanyaya katılabiliyormuşum. Ancak, mevcut vadeli veya vadesiz hesabınızı kullanmak isterseniz, basit bir şekilde hesabınızı "CEPTETEB Hesap" olarak değişebiliyormuşsunuz. Haberiniz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alektemoveit

    Teb bu konuda çok iyi geliyor bana, geçen yıl teb bonus ile 4 fatura vermiştim bu yılda 4 fatura verdim, bonusları aldım. En sevdiğim yanı faturaya ne komisyon ne faiz işletmiyor. Buna da fatura bulmaya çalışayım. Konu sahibine teşekkür ederim.

    bu kampanya detaylarına şöyle belirtmiş: "CEPTETEB Fatura Talimatı Kampanyası’na 2017 yılında katılmış müşterilerimiz tekrar katılamaz."
    siz nasıl katıldınız ki
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    teb bonus ile cepteteb farklı kartlar olduğu için katılım sağlanıyor sanırım. teb bonustan bende katılmıştım.
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi teb bonus farklı kart ve onda kampanya sınırlaması yoktu sadece eski faturaları kabul etmiyordu. En az 1 kere ödenme şartıda yoktu teb bonusda. 8 ocakta yatmıştı bonus. Cepteteb şubesiz bankacılık olduğu için farklı biraz.
  • ** Talimat vermek istediğin CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’nın açık ve kullanılabilir olması gerekir.**
    bizde sadece kredi kartı var. onunla talimat verebilyormuyuz ? bu cümleden onu anlayabilirmiyiz

    edit, aradık sorduk. hangisi varsa olur dediler:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 19 Ocak 2018; 11:35:11 >
  • Apartman elektriği var 3 ayda bir ft geliyor onu ve yazlığın faturalarını otomatik ödeme versem kabul edilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    Apartman elektriği var 3 ayda bir ft geliyor onu ve yazlığın faturalarını otomatik ödeme versem kabul edilir mi?

    Talimat verildiği ay fatura gelmeli ve o ay fatura ödenmeli. Yani 3 ayda bir gelse de, talimat verdiğin ay fatura gelmiş olmalı.
  • 4 tane fatursn garantide otomatik odemede banka hesabindan, faturalar kesilmis ancak son odeme tarihlerine daha zaman oldugundan odenmemis. Simdi ben garantideki faturalari iptal ettirup tebe baglatsam ve 31 ocak icerisinde odeme yapilsa puan yatar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.