Bildirim
Yapikredi yeni müşteri 15000 tl geri ödemesiz 1-31 ocak yeni kampanya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
güzel kampanyaymış ama son gün yetişmez büyük ihtimalle
_____________________________ -
ben 2 defa uygulamadan deniyorum nfc kart bilgileri de doğrulandıktan sonra işleminizi gerçekleştiremiyoruz mesajı geliyor yoğunluk veya sistemsel problem olabilir mi ?
Her bir adimi sıkıntılı bir kampanya boşa uğraşmaya gerek yok. Sikayetvara bakarsaniz anlarsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Güzel kampanyaymış ama çok geç gördük yetişmez.
Link var mı arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Link gerek yok o kodla müşteri olursanız alırsınız mh arayıp bilgi alabilirsiniz a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
Sorunlu bi banka katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kampanya yenilendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/253665
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
daha önce yapıkredi müşterisi olup hesap ve kartları kapatan ve üzerinden belli bir zaman geçenler de yararlanabilir mi acaba?
_____________________________ "Hayatı, size gülmeyi unutturacak kadar ciddiye almayın."
- Robin Sharma -
Ben şimdi müşteri olup kredi kartı istesem ama 50 bin yatırma işini ayın son iki gününe bırakıp mesela sonra 10 şubatı beklesem olur mu acaba, maksat parayı şimdiden bırakmamak yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ omer -
Kampanyakarda veya hesap.com da görünmüyor
Hesap.com da var ana sayfada, ancak kredi kartım onaylanmadı limitlerim doluymuş falan, bakıcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ omer -
Süreçten bilgi veriyorum. Online görüşme ile hesap açıyoruz ama mobil bankacılık kullanmak için sözleşme imzası zorunlu giriş yapılamıyor çok saçma geldi kurye beklenecek. Üstteki arkadaşın dediği gibi kart vermedi limitten dolayı kampanya bittikten sonra verir sanırım ama iptal ederiz bizde.
Eşimin de onaylamadı, şimdi bir kredi kartımın limitini düşürdüm bakalım deneyeceğim 3 gün sonra ama vermeyecek gibi
Hiç umutlanmayın bu banka kimseye bedava para vermez. İstediğin kadar diğer banka limitlerini düşür kesinlikle kredi kartı tanımlamıyor.
Benimde aynı şekilde kredi kartı tanımladılar ancak diğer kart limitlerimi azaltmama rağmen limit tanımlamıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vermezlerse silerim hesabımı kendileri bilir
Kart limiti tanimlanmayanlar simdi bankaya 200 bin gelir girdiniz 800 bin limit üzerine çıkmaması gerek toplam tum kart limitiniz
Cikiyor ne yapacaksın
Kart limitlerini toplamı 750 bine cek 50 bintl limit onaylanır
8 iş günü sonra tekrar limit talebi yapabilirsin yoksa onaylanmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin
Benzer içerikler
- enpara mtv 6 taksit
- kazanan akbanklı
- vakıfbank reserve kart
- ziraat prestij kart özellikleri
- araç ipotekli kredi
- telegram indirim kanalları
- geforce now kampanya
- letgo komisyon alıyor mu
- dyson spot scrub ai
- amazon indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android