Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.745
Cevap
433
Favori
1.041.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş

hocam konu 500 sayfa olmuş, çoğu konu üzerine belki yüzlerce kez mesaj yazılmıştır ancak kim nasıl arayıp bulacak. forumun arama özelliği çok da iyi çalışmıyor, alakasız sonuçlar çıkarıyor, buradan sorup cevap almak daha kolay geliyor insanlara. bilmiyorsanız "gidin arayın" demenizin hiçbir anlamı yok, hiç mesaj atmasanız daha iyi.

• Üstte yazan her iki forumdaşın da haklı olduğunu düşünüyorum. Geriye gidip ilgili sayfayı bulması zor. Arama kısmı da verimsiz. Bu yüzden birkaç sayfa öncesinde kaldı ise sormak daha kolay olabiliyor. Bunun yanında diğer paylaşım yapan arkadaşın da başka konularda sorulara elinden geldiğince yanıt veren birisi olduğunu biliyorum. O yüzden iyi niyetli olarak geçmiş sayfalara yönlendirmiştir.

Konuyla ilgili güncel bilgiyi paylaşmak isterim. Müşteri temsilcini arayıp kart ücreti iptal isteğimi ilettim. Arama öncesi uğraştıracaklarını düşündüğümden bayağı bilenerek aramıştım :) Ama temsilci ekrandan bakalım dedi. Sonrasında iptal talebiniz olumlu dedi ve iptal etti. Bu kadar kolay olunca merak edip sordum. Kart kullanım sıklığına ve tutarına bağlı olarak ekranda seçenekler geliyor, biz ekstra bir şey yapmıyoruz dedi. Sizde direkt iptal çıktı dedi.

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam konu 500 sayfa olmuş, çoğu konu üzerine belki yüzlerce kez mesaj yazılmıştır ancak kim nasıl arayıp bulacak. forumun arama özelliği çok da iyi çalışmıyor, alakasız sonuçlar çıkarıyor, buradan sorup cevap almak daha kolay geliyor insanlara. bilmiyorsanız "gidin arayın" demenizin hiçbir anlamı yok, hiç mesaj atmasanız daha iyi.

Burada bir şekilde foruma yardımcı olan birçok kullanıcıyı bu tavır ve uslupla küstürdünüz. Kendine özel cevap isteyenler istediği cevabı alamayınca tavır 'hiç yazma daha iyi' oluyor. Yeri geliyor iki üç mesaj üstte ne yazılmış onu bile okumayanlar var. Üç mesaj üstte yazılanın aynısını bile soran var. Böyle devam edin. Arama butonuna birisi infinite kart yazsa sizin 3650 lirayı zar zor iade ettirdim mesajı çıkıyor işte. O mesajı alıntılayıp pekala oradan iletişimi sürdürülebilir. Neyse uzatmaya gerek yok. İi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CEPTETEB [ANA KONU]

KK sozlesmesini gerekirse donunuzu bile size sormadan aliriz diye degistirmisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt

diğer bankalarda nasıl bilmiyorum ama kiralık kasanızı bile açarız yazıyor. en garibime giden kısım bu oldu. bankaya güvenip kiralık kasa kullanıyoruz. banka borcun var diye kasamı açıyor. enteresan

hocam sanırım anlatmak istediğimi tam ifade edemedim. şöyle anlatayım; biri bişi sorduğunda ona "arama yap, daha önce soruldu" gibi cevaplar vermek ne size ne de bir başkasına hiçbir şey katmıyor, bu yüzden siz de gereksiz bir mesaj daha atmış oluyorsunuz, boşuna kendinizi yoruyorsunuz. arama yapıp cevabını bulabilseydi burada sormazdı diye düşünüyorum. 1000 kere de sorulsa 1001. de yine biliyorsam cevap veririm ben, bilmiyorsam da hiçbir şey yazmam. azarlar gibi "arama yap, önceki mesajlara bak" diyerek mesajlar atanların aslında insanları küstürdüğünü düşünüyorum.

benim yazdığım mesajdan bahsettiğinizi bile anlamadım mesela daha önce konuşuldu dediğinizde. madem o mesajı buldunuz direkt olarak onu alıntılayıp arkadaşa cevap verebilirdiniz demek istediğim bu.

bi tane isviçre bankasından hesap açtırdım, yakında tüm parayı oraya aktarıcam sanırım (:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam sanırım anlatmak istediğimi tam ifade edemedim. şöyle anlatayım; biri bişi sorduğunda ona "arama yap, daha önce soruldu" gibi cevaplar vermek ne size ne de bir başkasına hiçbir şey katmıyor, bu yüzden siz de gereksiz bir mesaj daha atmış oluyorsunuz, boşuna kendinizi yoruyorsunuz. arama yapıp cevabını bulabilseydi burada sormazdı diye düşünüyorum. 1000 kere de sorulsa 1001. de yine biliyorsam cevap veririm ben, bilmiyorsam da hiçbir şey yazmam. azarlar gibi "arama yap, önceki mesajlara bak" diyerek mesajlar atanların aslında insanları küstürdüğünü düşünüyorum.

benim yazdığım mesajdan bahsettiğinizi bile anlamadım mesela daha önce konuşuldu dediğinizde. madem o mesajı buldunuz direkt olarak onu alıntılayıp arkadaşa cevap verebilirdiniz demek istediğim bu.

Tamam.

• Degerli musterimiz, TEB Kredi Kartinizla 30 Nisan'a kadar market ve akaryakit sektorlerinde tek seferde 1.000 TL ve uzeri her harcamaya 100 TL, toplamda 1.000 TL Indirim. Detaylar ve katilim:
    www.teb.com.tr
    Size Özel Market ve Akaryakıt Harcamalarınıza toplamda 1.000 TL İndirim!
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/indirim-k-sektor3
    SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 2941e gonderin Mersis: 0876004342000105 B016
    Bu ay troy olaydı is yapardı belki migros yapılır (anlayan anlar)

• İyi harcama hedefi icin yaparım 1000 lira harcama hedefim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri_reis -- 24 Nisan 2026; 16:0:56 >

Banada geldi guzel kampanya. Market akaryakit zaten cok kolay harcama yapilacak sektorler

Orijinalden alıntı: Nuri_reis

Degerli musterimiz, TEB Kredi Kartinizla 30 Nisan'a kadar market ve akaryakit sektorlerinde tek seferde 1.000 TL ve uzeri her harcamaya 100 TL, toplamda 1.000 TL Indirim. Detaylar ve katilim:https://www.teb.com.tr/sizin-icin/indirim-k-sektor3 SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 2941e gonderin Mersis: 0876004342000105 B016
    Bu ay troy olaydı is yapardı belki migros yapılır (anlayan anlar)
    Bana 10 tane 50'ye 150 verince gelmemiş. Adam seçiyorlar.

• Bu ay troy %10 olsaydı iyi olacaktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

şak diye yapıştırıyolar (:

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.