Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssaba Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.745
Cevap
433
Favori
1.040.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Sayfa: önceki 1...269...535536537538
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Midas'ta şu anda euro yok. Sadece dolar var. Makas da diğer bankalara kıyasla çok kötü değildi diye hatırlıyorum. (Geçenlerde baktığımda midas, enpara, teb fx arasında en iyi kuru midas veriyordu diye hatırlıyorum. Bundan iyi fiba, dünya katılım vardı bankalar arasında.)

Onun dışında midas'ın anlaşmalı olduğu bankalar var. (Fiba, teb, enpara, qnb vs) bu bankalar üzerinden yaptığınız işlemler havale olarak geçiyor. Dolayısıyla swift ücreti ödemeden midas'a dolar yatırıp çekebiliyorsunuz. Midas'tan aldığınız doları bankaya gönderip oradan çekebilirsiniz. Bankada/midas'da makaslar fazlaysa döviz bürosundan dolar alıp bankaya yatırıp oradan midas'a gönderebilirsiniz. (Bazı bankalar atm'den dolar yatırmayı destekliyor ama enpara mesela aylık 250 bin tl'ye kadar nakit yatırmaya izin veriyor. Hatta çok sık yatıranların limitini 100 bin tl'ye düşürdüğü olmuş. Muhtemelen bu limite döviz de dahildir, o açıdan tutar yüksekse şubeden/farklı bankadan yatırmak gerekebilir.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

Birde karsilastirmadim ama euro dolar makasiyla ilgili sikayette cok midasla ilgili. Bir diger dezavantajida tebde euro dolar alsaniz dunyanin heryerinden cekebiliyorsunus bu parayi. Midastan dolar alsaniz cekebileceginiz bir yer yok

Anlaşmalı olduğu bankalardan dolar göndermek ve o bankalara dollar çekmek ücretsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Midas'ta şu anda euro yok. Sadece dolar var. Makas da diğer bankalara kıyasla çok kötü değildi diye hatırlıyorum. (Geçenlerde baktığımda midas, enpara, teb fx arasında en iyi kuru midas veriyordu diye hatırlıyorum. Bundan iyi fiba, dünya katılım vardı bankalar arasında.)

Onun dışında midas'ın anlaşmalı olduğu bankalar var. (Fiba, teb, enpara, qnb vs) bu bankalar üzerinden yaptığınız işlemler havale olarak geçiyor. Dolayısıyla swift ücreti ödemeden midas'a dolar yatırıp çekebiliyorsunuz. Midas'tan aldığınız doları bankaya gönderip oradan çekebilirsiniz. Bankada/midas'da makaslar fazlaysa döviz bürosundan dolar alıp bankaya yatırıp oradan midas'a gönderebilirsiniz. (Bazı bankalar atm'den dolar yatırmayı destekliyor ama enpara mesela aylık 250 bin tl'ye kadar nakit yatırmaya izin veriyor. Hatta çok sık yatıranların limitini 100 bin tl'ye düşürdüğü olmuş. Muhtemelen bu limite döviz de dahildir, o açıdan tutar yüksekse şubeden/farklı bankadan yatırmak gerekebilir.)
    Midas'ta 5 bin dolar altı alımlarda makas yüksek. Midas'a 7 Mayıs'ta büyük bir güncelleme gelecek. Bu beklenen özellikler olacak belki de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Avrupa borsaları gelecek diyorlardı. Muhtemelen euro işlemlerini eklerler. Onun dışında geçen dolar bozdururken enpara'da 44,45, midas'ta 44,47 idi. Midas'ın anlaşmalı olduğu bankalar arasında en iyi kur fiba'daydı. (44,57 idi yanlış hatırlamıyorsam.) Hesap yapıp kripto tarafına aktarıp usdt alarak bozdurdum. 44,61 gibi bir kura denk geldi. (Dolar ile usdt alıp, aldığım usdt'yi türk lirasına çevirdim. Bu işlemlerin komisyonu, makası derken sanki 44,61'den dolar satmışım gibi oldu. Tabi önceden hesap yapmak çok önemli. Her zaman böyle olmayabiliyor. Birkaç ay önce hesapladığımda midas'ın kendi kuru ile hemen hemen aynıya denk geliyordu.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.