Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.745
Cevap
433
Favori
1.040.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş

maaş bankası olduğu için yansıtmamış olabilirler. çok aktif kullanmasamda bu ücretin yansıdığı görmedim. ama dediğin gibi standartta olabilir. zorla midas'a itiyorlar zaten benim gördüğüm durum bu. müşteri hizmetlerine şikayette bulunacağım. en aktif kullandığım banka burası. önce müşteri hizmetlerine itiraz. sonrasında bddk hakem heyeti sırayla gideceğiz. sonuç alamazsak başka bankaya yolculuk başlar

• benim de eurobondların yarısı buradaydı, vergiden dolayı satma planım yok dursun bakalım. teb'de para tutmuyorum ve gelen paradan direkt kesmiyordu diye hatırlıyorum. geçen senelerden kalan mkk ücretini borcunu da para unutursam kesiyor anca CEPTETEB [ANA KONU] 

ÜCRETLERİN GEÇERLİLİK SÜRESİ VE DEĞİŞİKLİK BİLDİRİMLERİ:
    Bir takvim yılı içinde TÜFE’yi geçmeyecek faiz ve ücret değişiklikleri 30 gün önceden müşteriye eposta,
    ATM, telefon, kısa mesaj veya benzeri araçlarla bildirilecektir
    . Banka’nın yukarıdaki tabloda belirtilen
    işlemlerin müşteriye sunulması için üçüncü kişilere bir ücret ödemesi gerektiği hallerde, ödeyeceği bu
    tutarı, lehine işlemi gerçekleştirdiği müşteriye yansıtacaktır. Üçüncü kişilere ödenen ücrette meydana
    gelebilecek değişiklikler 30 gün önceden müşteriye bildirilmeyecektir. Uygulama tarihinden sonraki 15
    gün içinde ürünün veya hizmetin kullanımından vazgeçme hakkınız bulunmaktadır. Bu hakkın
    kullanılması halinde müşteriden hiçbir şekilde yeni döneme ait ek bir faiz, ücret ve/veya komisyon tahsil
    edilmeyecektir.
    Ürün veya hizmetin kullanımıyla ilgili faiz ve ücretin değişikliğinin kabul edilmemesi durumunda
    Bankamızın, müşteriye bu hizmeti vermeyi durdurma hakkı saklıdır.
    TAHSİLAT ŞEKLİ:
    Ürün ve hizmet tipine göre, nakden veya hesaben veya müşterinin talebine bağlı olarak kredi kartı
    hesabına borç kaydedilmek veya kredili mevduat hesabının limiti
    nden tahsil edilmek suretiyle yapılır.
    https://www.teb.com.tr/UPLOAD/PDF/2026/Mevduat/2026-BMS-13.MHZ.FR.3034.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    CEPTETEB [ANA KONU]

Alttaki iki satır problem olabilir. Kupon yatar yatmaz her 2 masrafı da kesebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banal tapir -- 13 Nisan 2026; 17:5:21 >

0850 2000666 numarasını aradım. Bu parayı teb yatırımın çektiğini orayla görüşmemi gerektiğini söyledi. teb yatırımın numarasını paylaştı.

0850 2220866 numarasını aradım. bu parayı teb yatırımın çekmediğini müşteri hizmetlerinin yanlış yönlendirdiği söylediler. yıldız müşteri hattını aramamı tavsiye ettiler.

4440766 numarasını aradım. ilk çıkan müşteri hizmetleri başka birine yönlendirdi. orasıda bu ücretin bankada bulunan hisse veya fon için kesildiğini iadesinin mümkün olmadığını ama ayrıntı öğrenmek istiyorsam başka bir birime yönlendireceğini söyledi. yönlendir dedim. çıkan temsilci mkk kayıtlarına baktı. neden kesildiğini anlayamadığını söyledi. bir önceki müşteri temsilcisinin aktardıklarını söyledim. bende de bu ayrıntı yok kayıt açacağım dedi. kayıtta mümkünse iadesinide, iade olmuyorsa bunu sebebiyle beraber bana maille iletmelerini not alın. ona göre hakem heyetine gideceğim dedim. peki dediler kapattık.

yeni alınmaya başlanılan bir ücret olduğu için müşteri hizmetleri durumdan bir haberler. kaydı oluşturduk bakalım tüm kanalları zorlayacağız muafiyet için yoksa vedalaşacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

Menkul Kıymet Saklama ve Hizmet Ücreti ile ilgili az önce müşteri hizmetlerini aradım

0850 2000666 numarasını aradım. Bu parayı teb yatırımın çektiğini orayla görüşmemi gerektiğini söyledi. teb yatırımın numarasını paylaştı.

0850 2220866 numarasını aradım. bu parayı teb yatırımın çekmediğini müşteri hizmetlerinin yanlış yönlendirdiği söylediler. yıldız müşteri hattını aramamı tavsiye ettiler.

4440766 numarasını aradım. ilk çıkan müşteri hizmetleri başka birine yönlendirdi. orasıda bu ücretin bankada bulunan hisse veya fon için kesildiğini iadesinin mümkün olmadığını ama ayrıntı öğrenmek istiyorsam başka bir birime yönlendireceğini söyledi. yönlendir dedim. çıkan temsilci mkk kayıtlarına baktı. neden kesildiğini anlayamadığını söyledi. bir önceki müşteri temsilcisinin aktardıklarını söyledim. bende de bu ayrıntı yok kayıt açacağım dedi. kayıtta mümkünse iadesinide, iade olmuyorsa bunu sebebiyle beraber bana maille iletmelerini not alın. ona göre hakem heyetine gideceğim dedim. peki dediler kapattık.

yeni alınmaya başlanılan bir ücret olduğu için müşteri hizmetleri durumdan bir haberler. kaydı oluşturduk bakalım tüm kanalları zorlayacağız muafiyet için yoksa vedalaşacağız

Hocam tebrikler. Sonucu buradan yazarsanız seviniriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Banka ücreti 3 gündür almaya başlamış. Aynı şeyi ben de yaşadım. Haberleri yok ordan oraya aktarıyorlar. İnternet sitesinde ise ücretler kısmına yazmışlar. Vazgeçeceklerini sanmıyorum

Banka müşteri kaybediyor. Bunlardan ayrı hisse senedi hesap bakım ücreti de alıyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Talebiniz üzerine referans numaralı bildiriminiz için gerekli inceleme yapıldı. Menkul Kıymet Saklama ve Hizmet Ücreti itirazınızın olumlu olarak sonuçlandırılamadığını bilgilerinize sunarız. Farklı bir değerlendirme için TBB Bireysel Hakem Heyeti' ne başvurma hakkınız bulunmaktadır. Bildiriminize dair farklı bir konu olması durumunda 0850 200 0 666 no'lu TEB Telefon Şubesi'nden bize ulaşabilirsiniz. 

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü bildiriminizi bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türk Ekonomi Bankası A.Ş."

uyguladan kayıp kısmından yenileyebilirsin

Teşekkürler arayarak yeni kart talebinde bulundum.

• Daha önce uyarıda bulunmuştum. Marifetli hesapta bile yüksek pasif kesintisine rağmen üzerine zorla otomatik fon aldırıyorlar. 30 gün bitince faiz %23 gibi abuk bir orana düşüyor. Unutursanız büyük kayıp. Mobil uygulamada otomatik alınan fon zor bulunuyor. Sırf bu uyguladıkları politikadan bile kim bilir kaç kişi milyarlarca tl yi burada unuttu. Zorla alınan fondan mkk kesiyorlar, şimdi de hesap bakım adı altında haraca bağladılar. Bu bankayla çalışanlar çok dikkatli olmalı zira müşteri lehine yaptıkları hiç bir uygulama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 14 Nisan 2026; 0:27:13 >

"Sayin , bizimle iletisim kurdugunuz icin Turk Ekonomi Bankasi olarak tesekkur ederiz. Talebiniz uzerine referans numarali bildiriminiz icin gerekli inceleme yapildi.Menkul Kiymet Hizmet ve Saklama ucreti hakkinda tarafiniza 15.01.2026 tarihinde SMS ile bilgilendirme yapilmis olup, iade talebinizin olumlu degerlendirilemedigini bilgilerinize sunariz. Talebinizin devam etmesi durumunda Turkiye Bankalar Birligi Bireysel Musteri Hakem Heyetine basvurabilirsiniz. Bildiriminize dair farkli bir konu olmasi durumunda 0850 200 0 666 no'lu TEB Telefon Subesi'nden bize ulasabilirsiniz. Iyi gunler dileriz."

Hakem heyeti yollari gozuktu

• Degerli Musterimiz, Kredi karti pesin Havale/EFT islemlerinde ek olarak nakit avans ucreti(BSMV haric) alinacaktir. Yilda 2 adetten sonraki kart yenileme 135TL(BSMV dahil); PTT odemelerinde(BSMV haric) islem ucreti Gisede tutarin %0,1'i(min 48TL), Pttmatik 11,5TL, Mobil 8TL olmustur. Yeni ucretler 30 gun sonra gecerli olacaktir. Bilgi:
    www.teb.com.tr
    Ürün ve Hizmet Ücretleri | Türk Ekonomi Bankası
    https://www.teb.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri

16 ocakta gelen mesaj içerğinde bahsetmemiş olsalarda koyu kısmıyla işin içinden sıyırabilirler. Kredi kartı limiti de 100e kadar düşürülebiliyormuş, 800 tl bonus aldığım için şimdilik sadece limit düşüreceğim. Şimdilik tüm teb fonları ve %10-17,5 stopajlı fonları satış talimatı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 14 Nisan 2026; 12:7:33 >

• TEB bonuslarını hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabileceğimiz bir akaryakıt istasyonu var mı?

• Evet Firma puanı vb özel yükleme falan değilse kullanılır @Medazor gittiğiniz yerde garanti bonus puan kullanılıyor mu diye sorun. TEB , cepteteb falan karıştırmayın karta bakıp mal gibi bakan olursa garanti puan deyin

ben shellde kullanıyorum

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.