< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (430. sayfa)

-
-
İlk yöntemi ne yazık ki sadece USD için yapabiliyoruz. EUR için yine UPTION dışında çare yok. Fiziksel yurt dışı harcamalarının çoğu da Avrupa’da olduğu için USD ile pek işlem yapılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne sakıncası var ki
-
Bankacılar okuyor burdaki yazılanları sürekli, mesela artık ziraattan paparanın ziraat şubesine ücretsiz havale yaparken buna ücret getirmişler 😡
Şirketin amacı bu değil. Abartılı bir şekilde bu yönde kullanım olursa kısıtlama getirebilirler. Şirkete sonuçta sadece zarar ettiriyor.
bankanın temel amacı nedir ?
kâr edebilmek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yasa dışı bişi mi yazdı arkadaş, sildirmişsiniz mesajı?
-
Mundi'de şu an 10 dolar komisyon var artık. Bu yazdığınız tahmin ettiğim şey ise sürekli yazıp çizerseniz ona da komisyon gelir. Havale deyip geçmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
Normal havale işlemi bunlar birşey olmaz ama silerim birazdan cevap verdiğim arkadaslar gördü zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağı yukarı çoğu bankada durum bu maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: cannedDün 93 dolar tutarında bir alışveriş yaptım, bugün provizyondan çıkan ücret 3.584 TL. Kuru 38,49'dan almışlar. Hafta sonu dolar satış kurları bile 37,93 ki o bile şunun yanında daha insaflı. Önden döviz alıp alışveriş yapsam daha az ödeyecekmişim resmen. Adam düdüklüyorlar açık açık. Bir daha elimi sürmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz bir de Garanti ve Akbank'i deneyin, sonra TEB'e dua edersiniz.
En ucuz doviz transferi maalesef fiziksel aktarmak. Ama onunda kendine gore dezavantajlari var. Cok defa bankamatikten cektigim dovizi baska bankamatikten yatiramadim.
birde Teb bankamatiklerinde kati limitler var. Yilbasindan once 10bin tl karsiligi euro zar zor cektim. Ustune para vermeye razi olmama ragmen gene cekemedim. Yildiz musteri yapiyorsun subesiz bankacilik diye cepteteb veriyorsun ama bankamatikten 10bin uzeri cektirmiyorsun.
teb yatırım hesabı olanlara bir sorum olacak; vakıfbanktaki hisse senetlerimi teb e nasıl aktarabilirim? herhangi bir komisyon, kesinti vs oluyor mu?
-
-
15-50 lira mı?
hisse senedi başına mı yoksa tüm taşıma için mi bu bedel?
-
Sitesinde işlem başına diyor, bence tek seferlik hepsi için, virman dilekçesi vermeye gidince sorarsınız.
-
merak ettim hisse senetlerini tebe taşıma sebebiniz özel değilse paylaşabilirmisiniz. hisse senetlerimi bir yere taşıyacak olsam işlem ücretleri sebebiyle midasa taşırım diye düşünüyorum. ama infiniti kard gibi kartların avantajlarını kullanmak için taşıyacaksanız orası ayrı
-
infinite kart için hocam. ben sürekli al-sat yapan biri değilim. halka arzlara girip %100 veya üzeri kar görünce sermayemi alıyorum, kalan hisseleri tutuyorum. 2 senede 100k lık hisse birikti böyle. bu sepeti emeklilik sepeti olarak 8-10 sene tutmayı düşünüyorum.
-
Dun ilk defa istanbul havalimaninda tebin uygulamasindan lounge key kullanarak iga lounge girisi yaptim. Esimle beraber giris yapmam gerektigi icin onuda misafir olarak eklemistim. Qr kullandiktan sonra uygulamadan kayboldu. Bileti istediler. Online bileti gosterdim. Cikarken kac saat kullanim yaptigimiza dair bir sorgulama yapmadilar. Kredi kartinada herhangi bir ucret yansitilmadi. Loungekey ile arka planda hallediyor heralde odeme isini.
Sabiha gokcenden sonra iga lounge baya luks geldi. Sabiha gokcende kucuk alana giriyorsunuz. Kahvaltida verilen peynir peynir degil. Kalabaliktan urun yetistiremiyorlar bazi malzemeleri bir sure bulamiyorsunuz. Bir kere oturacak yer bulamamistim.
Yurticimi hocam
Yok yurtdisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X