Mobil uygulamadan son aşamaya kadar gelip yarıda mı bırakayım hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (428. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer bankalardaki limitin yüksekse zor alırsın. her ay denemen lazım. benim 3 yıl sonra arttı mesela .d
-
TEB ATMlerinden 100 USD banknot yatırabilen varmı? Ne yaptıysam kabul etmiyor.
Cok defa 100 dolar yatirdim ama bizim bankamatikler cok hassas. Turkiyede hic bir bankamatikten yatiramadigim parayi yurtdisindaki doviz burosundan bozdurabilmistim. Sorun paranizda yani. Bu dedigim parayida zaten daha once doviz burosundan almistim
İyi de 13 tane 100 USD birden sorunlu olamaz diye düşünüyorum
başka bankadan taşırken 100usdlerle bende sorun yaşamıştım şubeden yatırmıştım onları. farklı basım yıllarında paralar var birini almıyordu diye hatırlıyorum
-
visa infinite kartı az önce teslim aldım, ancak hiç premium hissi yok kartta, insan biraz özenir yav (:
vakıfın yarı metal yarı plastik kartı bile daha iyi hissettiriyor ele alınca.
-
Benim limit bir senedir takılı kaldı. Her ay mesaj geliyor diğer bankaları düşürün limit artıralım diye de oralı olmuyorum. Limit 200 küsur. Her bankadan bu civarda limitim olsa önemsemem ama bazıları aşırı yüksek. Yapacak bir şey yok.
-
2-3 ay önceki sahte dolar olayından sonra çoğu banka ATM üzerinden dolar almıyor. Dün Vakıfbank'tan aldığım doları Yapı Kredi ATM'sinden yatırmadım. Gişeden aldılar. İş Bankası ATM'si de kabul etmemişti. Euro için sıkıntı yoktu.
-
Ücretsiz aidat olayını yaptım işe yaradı fakat limit yok diye kartı vermediler:(
-
Aynı durumu bende yaşadım. Diğer tüm kartlarımdan sembolik bir limit düşürme işlemi yaptıktan sonra normale döndü, deneyin isterseniz.
-
Cevabınız işin teşekkür ediyorum. Deniz bonus ve Garanti de olunca gerek kalmıyor. Diğer limitlere ihtiyacım var haliyle. İyi forumlar.quote:
Orijinalden alıntı: iczelevenAynı durumu bende yaşadım. Diğer tüm kartlarımdan sembolik bir limit düşürme işlemi yaptıktan sonra normale döndü, deneyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Signature vardi bende, gecen sene almistim, megersem baya iyiymis o. Infinite gercekten rezalet, baya bir kalite dususu olmus. Adinizi yazan font falan cok dandik, yazik etmisler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayfeynman -- 7 Mart 2025; 8:29:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Signatureda kart ucreti iadesi politikalari nasildi? Infinite icin benzer politika izleyebilirler diye soruyorum
Teşekkürler, aynen üçüncü kod bendede çalıştı...
-
Dün 93 dolar tutarında bir alışveriş yaptım, bugün provizyondan çıkan ücret 3.584 TL. Kuru 38,49'dan almışlar. Hafta sonu dolar satış kurları bile 37,93 ki o bile şunun yanında daha insaflı. Önden döviz alıp alışveriş yapsam daha az ödeyecekmişim resmen. Adam düdüklüyorlar açık açık. Bir daha elimi sürmem.
-
TEB, döviz işlemleri için kesinlikle en iyi banka. USD ve EUR ekstresi seçerseniz dövizle ödeme yaparsınız. EUR için ekstre sunan çok banka yok. Banka kartı için bile USD ve EUR seçilebiliyor. TL ekstresi seçtiğinizde değişken kurları kabul etmiş oluyorsunuz. FX üzerinden alınan euro genellikle uygun oluyor ama bankamatikten yatırmak da mümkün. TEB beni her seferinde kur farkı ödemekten kurtarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X