CEPTETEB [ANA KONU] (432. sayfa)

-
-
Mobilde değil hocam internet bankacılığına bakar mısınız? Telefonunuz android mi bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon iphone 13.
internet bankacılığında direkt fast diye bi ibare yok, ancak 100.000 tl altı gönderimler fast olarak gidiyor olması lazım.
-
-
internet bankacılığında 7/24 fast hızlı para gönder işlemi mevuttu hocam ama fast işlemini kapatmış teb. müşteri hizmetleri ile görüştüğümde güvenlik açısından kapandığını ve bir daha açılmayacağı söylendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 6 Nisan 2025; 22:28:37 > -
onu bilmiyorum, genellikle mobil kullandığım için siz söyleyene kadar fark etmemiştim.
ancak normal para gönderimlerinde de 100k nın altında fast olarak aktarım sağlanıyor diye biliyorum.
enparada mesela direkt eft seçiyorum, fast olarak gidiyor.
-
ARKADAŞLAR YYENİ MÜŞTERİ OLCAĞIM TEBE ACABA NE AVANTAJLARI VAR
-
-
teb sim bloke nerden kaldırıyoruz , mobil uygulama ve teb online işlemlerde göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Nisan 2025; 21:5:21 >
Arayarak kaldırmak daha kolayıma gelmişti benim.
-
Arayınca menüden kolay bi şekilde kaldırılıyordu diye hatırlıyorum
-
Geçen ay opet kampanyası vardı, detayları neydi bilen var mı? Katıldığım kampanyalarda, biten kampanyalarda vs. görünmüyor
-
Infinite Card uzun süre devam etmedi. Otel ve restoran harcamaları için işlem başına iade sınırı gelmiş. İşlem başına en fazla 500-1000 TL iade almanın ne anlamı kaldı? Rezervasyonları zorla böldürecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 16 Nisan 2025; 14:25:58 >
500-1000 iade için de hesapta 500k para olması lazım hocam, iyice öldürmüşler.
-
Marifetli Hesap sürekli 30 günlük yüksek faiz teklif ettiği için mevduat sorun değil fakat bu iadeler gerçekten saçma. Restorandaki €100 sınırı da rezillik. Tek başıma yemek yerken bunu kullanmamın pek yolu kalmadı. Otel için artık rezervasyonları bölerek yapacağım.
Bayramda bir kac yerde otelde kaldik yemegide disarda yiyince benim infiniti kart ucreti cikti zaten. Benimde sikintim bazi restaurantlarin sektoru fast food olarak gozukuyor. Onlarinda iadesi yatmiyor.
Yurtici icin 1000 tl iade alt limiti yurtdisi icin 100 euro/100 dolar. Yurtdisinda kalabalik degilseniz 100 euroya ulasmak baya zor. Ancak otel odemesini yaparsaniz 100 euro ustu odeyebilirsiniz. Onuda booking tarzi sitelerden yapmamaniz lazim. Orasida acente gozuktugunden dolayi gene iadeniz yatmiyor.
Eticaret kampanyasida komedi. 1000 tl ustune %5 iade veriyor. Euro dolar alisverislere hic bir sey vermiyor.
Herseye ragmen lounge ve posunu bulursaniz ulke icinde otel restaurant baya avantajli.
Ben de bir gazla aldim ama duruyor artik oyle. Restoran indirimi konusunda en iyisi Wings bana kalirsa. Ikisinin 1.5m TL varlik ustu programinda Infinite'in 3bin TL'sinin bu kisitlarla bir anlami kalmiyor. Wings'in 15% 2bin TL limitini ise her ay dolduruyorum, tum restoranlarda gecerli, fastfood haric gibi bir sacmalik yok, alt limit de yok, 5eur icin bile indirim aliyorum, ustune de ydisi bilet kullaniminda 4,5% mil yukluyor.
yurtdışı harcama %4.5 mu veriyor ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X