Şimdi Ara

cepdepo.com güvenilir bir site mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. pazar akşam üstü cepdepo.com dan asus zenfone 2 siparişi verdim. ödemeyi havale olarak seçtim ve iş bankası hesaplarına ödemeyi yaptım. siparişlerim bölümüne bakıyorum ödemeyi yaptığıma dair bir ibare yok. bugün(pazartesi) öğle saatlerinde aradım, telefonda pek ilgilenmediler, sizi arayan olmadıysa sorun yoktur dediler. akşam oldu ne sipariş durumunda herhangi bir değişiklik var, ne de ödeme bilgisi var!

daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu acaba? kuşkulanmaya başladım...

• Hangi modeli kaç liraya aldın kardes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

Hangi modeli kaç liraya aldın kardes.

zenfone 2 16 gb modelini havale ile 988TL ye aldım. kargo ücretsiz..
  • Newwarrior N kullanıcısına yanıt
    ürün elinize ulaştımı hocam güvenilir ise ben de almak istiyorum.Bu arada paralel ithalat mı yoksa distribitör garantilimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgece

ürün elinize ulaştımı hocam güvenilir ise ben de almak istiyorum.Bu arada paralel ithalat mı yoksa distribitör garantilimi ?

merhaba evet ürün ulaştı. hiç bir sorun yok, on numara telefon. ayrıca distribütor garantili.
  • Güle güle kullanın bende merak etmiştim nasıl bir yer diye

İyi bilgi olmuş teşekkürler.
  • Newwarrior N kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler geri dönüşünüz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Natro.com güvenilir mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim. hayırlı olsun..
  • Site üzerinde fiyat uygun amenna peki sonrası? Sipariş geçtim 08/10 tarihinde kaç gündür ne kimseye telefon ile ulaşabildim ne mesajlara cevap veren var. Ürün hâlâ kargolanmadı. Madem beceremiyorsunuz bu işi yapmayın bırakın.

Alışveriş yapacak arkadaşlar bu durumu göz önünde bulundurarak alışveriş yapsın. Zaten şikayetvar pcdepo şikayetleri durumu özetliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saulu kullanıcısına yanıt
    ürününüz geldi mi peki geldiyse ürün nasıl çıktı bende alışveriş yapmayı düşünüyorum.
  • saltat44 S kullanıcısına yanıt
    ürün stokta olmasına rağmen 1 hafta sonra teslim edildi. Ürün cep telefonu üründen menmunum ncak bu bir hafta içerisinde sayısız mesaj attım hiç birine cevap vermediler. En son kargolamadan 1 gün önce aradılar mesajlara istinaden bilgi vermek için. Dedim neden telefonlara bakmıyorsunuz mesajlara cevap vermiyorsunuz , verdiği cevap yoğunluktan. Alla korusun üründe bir sıkıntı çıksa uğraştıracakları çok aşikar. Size tavsiyem yönelebilirseniz daha "büyük çaplı" yerlerden alışveriş yapmanızdır
  • saulu kullanıcısına yanıt
    anladım bu söz üzerine almaktan vazgeçtim o kadar parayı riske atamam çünkü araştırdım şikayet çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.