Şimdi Ara

Cep telefonu üretiminde ilk teşvik geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonu üretiminde ilk teşvik geldi

İthalat mevzuatında yapılan değişikliklerin ardından ilk yatırım teşvik belgesi düzenlendi. OPPO, yaklaşık 121 milyon liralık yatırımla yılda 3.5 milyon cep telefonu üretecek.

Türkiye’de üretim yapmayı planlayan cep telefonu üreticileri için ithalat mevzuatında yapılan değişikliklerin ardından ilk yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

Bu kapsamda OPPO markası yıllık 3.5 milyon adet telefon üretimi kapasiteli tesis kurmak için 120 milyon 987 bin liralık yatırım teşvik belgesi aldı.

Bu amaçla kurulan Maxreal Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. için düzenlenen teşvik belgesi kapsamında 12 milyon 58 bin 239 dolarlık ithal makine ve teçhizat kullanılacak. Yatırımda 250 kişi istihdam edilecek.

Kaynak:https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/3061818-cep-telefonu-uretiminde-ilk-tesvik-geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Mayıs 2023; 11:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolar 7 lira iken 121milyon teşvik. Para uçtu gitti...

• Bu Oppo daha yeni Mısır'a taşımamış mıydı fabrikayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ironi yapıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine kandırıldık xd

Bu haber eski. Adam teşvik alıp toz olmuş anlamanız için paylaştım. Bizim paralar gene gitti

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Tarihi göremeyince bir an afalladım hocam. Eyvallah.

Parayı yani teşviği alıp tüydüğüne göre kesin bir Akp'li vardır gizli ortak olarak, benden demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Mayıs 2023; 12:36:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suya düşen plan ve projeleri bu şekilde servis etmeye devam edin. Taktiğiniz güzel. Baştan kandırmaca bunlar diyenler hep haklı çıkıyor. Haklı çıkana kadar terörist ilan ediliyor.

Bunu anlamamak için akpli olmak lazımCep telefonu üretiminde ilk teşvik geldi 

• çinden gelen swapların bedeli mi acaba

• sissil S kullanıcısına yanıt

hocam bu nakit alınan bir para değil,belirlenen tutarlar kadar vergi indirimlerinden vs. yararlanıyorlar.tabi gene zarara girdiğimiz gerçeği değişmiyor.

• 50m dolarlık yatırımla kurulmuşmuş!
    12 devletten almışlar
    12 kendilerinden ithal makina
    25m dolarmı ceplerinden koymuşlar...
    imzası olan herkesin allah belasını versin!

• routemaster kullanıcısına yanıt

Reis kandırılmaz tamam mı.

• Elin Çinlisi tokatlıyor arabı tokatlıyor ,

Reis sürekli kandırılıyor

Olan işe giren garibban ülke vatandaşına oluyor. aileleri de dahil kaç kişi etkilendi acaba

ALIN SİZE SEVİNDİĞİNİZ UCUZ İŞÇİ GÜCÜ

İNSANINIIZI BÖYLE UCUZA SATARSINIZ İŞTE AHLAKSIZ AKPLİLER

• Başlığı görünce ne teşviği alla alla dedim. Malum ekonomi bok yolunda hızla ilerlerlen OPPO burada üretimi bitirip Mısır'a kaldıracağını bildirmişti ya da haber yapmışlardı. Konuya girince afalladım. Oppo diyor, kuracak diyor, bakıyorum 17 saat önce açılmış. Yorumları görünce jeton düştü. Çünkü acaba dedim karar mı değişti, yeni bir teşvik mi alındı filan. Meğer billur geçme konusuymuş. Eski haberleri tartışma konusu yapacaksanız başlığı ve içeriği ona göre düzenleyin. Böyle kural dışı olabilir, yöneticiler konuyu uçurabilir. Bir de yani bu ne diye boşu boşuna okuyoruz bilenler olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.