Şimdi Ara

CEP TELEFONU TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki d600'ü satıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum aşağıya yazacağım özelliklere uygun hangi telefonları tavsiye edersiniz. Uzun süredir cep telefonu piyasasını takip etmediğim için model seçmekte zorlanıyorum. Alacağım telefonu mp3 player olarakda kullanmayı düşünüyorum. N95 süper bir telefona benziyor ama fiyatı çok uçuk onun yerine tavsiye edebilecekleriniz nelerdir?

*Müzik özelliği iyi olan (yani ses kalitesi ve bellek kapasitesi)

*Wireless özelliği olursa çok iyi olur (tarayıcı ile nete girmek istiyorum)

*Batarya süresi en az 4-5 gün olan

*Ekranı büyük olan

*Çok kalın veya büyük olmazsa iyi olur

Şimdiden teşekkürler....

• Nokia 5610 düşünebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

Nokia 5610 düşünebilirsin...

nokia 5610 da wi-fi özelliği bulunmuyor..wi-fi sizin için önemliymiş ,kamera hakkında bişey yazmadığınıza göre pek önem vermiyosunuz. o zaman en iyi seçim nokia n81 8gb ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 5 Mart 2008; 16:25:34 >
  • N82
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

Nokia 5610 düşünebilirsin...

nokia 5610 da wi-fi özelliği bulunmuyor..wi-fi sizin için önemliymiş ,kamera hakkında bişey yazmadığınıza göre pek önem vermiyosunuz. o zaman en iyi seçim nokia n81 8gb ...

Haklısın N81 8 gb ya da N82 daha uygun olacaktır...
  • Nokia N81 modelini araştırmanızı öneririm. Ayrıca bütçenizi artırabilirseniz Nokia N82 modelini de tavsiye ederim.
  • Para problem değilse N95 8GB aradıgın özelliklere cok uygun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer daha hesaplı birşeyler düşünürsen sony ericsson walkman serisi sana iyi gider.Mesela w810i
  • N82
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SpY__

Eğer daha hesaplı birşeyler düşünürsen sony ericsson walkman serisi sana iyi gider.Mesela w810i

o telefondada wi-fi yok. ayrıca ekran küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 5 Mart 2008; 18:09:12 >
  • w810i yetmez arkadaşa
  • bu nasıl ucuz ve müzelik

CEP TELEFONU TAVSİYESİ

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Aslında aklım N95'de kaldı ama çok para ya. Ucuzlama ihtimali var mı acaba yakın bir tarihte? N96 çıkacak diye duydum ama bilmiyorum. Bu arada N81 ve N82 nin farkı nedir ve bu iki telefonda olmayıpta N95'de olan neler var mesela?
  • http://www.mobimag.com/karsilastirma.asp?id=1 istediğin modelleri seçip burdan karşılaştırabilirsin

N96 çıkacak evet ve her telefon gibi bi üst modeli çıkan telefonun fiyatı düşücek(N95 ilk çıktıgında ne kadardı hatırlayanlar vardır )... N95 8GB gerçekten müthiş bi cihaz ilk elime alıp inceledigimde almamak için kendimi zor tuttum kredi kartı bana öle tatlı baktı ki..ahh para işte Hocam git sen bi telefoncuya 3 cihazı da yanyana koy incele kurcala hangisi hoşuna giderse onu al gitsin teknolojinin sonu yok valla

• dostum şimdi baktımda N96 çok büyük yenilik getirmiyor ve sanırım bu yılın sonunda çıkacakmış yani beklenmez Paraya kıyıp şu N95'i alsammı ne yapsam. Ancak aklıma takılan konu şarj süresi ve çektiği resimlerin bir kaçını gördüm hiç beğenmedim. Şu an kullandığım 3 yıllık samsung D600 2.0 megapiksel kamerasıyla ondan iyi çekiyor diyebilirim. Acaba bana kötü resimler mi denk geldi? Mesut çevik'in blog sitesindeki resimlere baktım çok fazla noise ve renk bozulmaları var resimler net değil. Acaba diğer arkadaşlarınkiler nasıl?
  • Müzik kalitesi dışındaki bütün kriterlere uyacak model E61i'dir. (Özellikle sarj açısından. )
  • n82
  • arkadaşlar ben n73 m.e ile 6500 slide arasında kaldım symbiyan bi yana tek merak ettiğim hangisinin kamerasının daha iyi olduğu bu soruyuuuuuuuuuuuuuuuuuu birileri yanıtlayabilirse çok bahtiyar olacağım:D:D:D ayrıyetten samsung f400 modelide gayet şık duruyor benm için önemli olan 2 özellik kamera ve ses? bu ikisi için söylediğim 3 telefondan sizce hangisi en iyisi
  • N78 fiyat ve performans olarak çok çok üstün telefonda herşey var. Hatta aradığından fazlası olmasına rağmen N95 den çok çok ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.