Bildirim
CEP TELEFONLARINDA TAKSIT IMKANI VAR MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bazı yerler taksitli hediye çeki satıp hediye çekine telefon veriyorlar. Sorman lazım hediye çeki olayı var mı diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: Iustinianus
Bazı yerler taksitli hediye çeki satıp hediye çekine telefon veriyorlar. Sorman lazım hediye çeki olayı var mı diye.
9 taksit yapıyorlar diye duydum ama yinede sorarım teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona komple kalktı diye biliyorum kredi kartına. Hatta vatan kampanyalarda bile 9 taksite * koyup "*cep telefonları hariçtir" yazıyor.
Odea bank ile anlasma yapti vatan kredi verip aninda telefon aliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: DesBurak
Telefona komple kalktı diye biliyorum kredi kartına. Hatta vatan kampanyalarda bile 9 taksite * koyup "*cep telefonları hariçtir" yazıyor.
Bu hiç iyi olmadı hocam ya tüh
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Odea bank ile anlasma yapti vatan kredi verip aninda telefon aliyorsun
Teşekkürler bunu arastircam
Dün telefon borsasında bi esnaftan sordum taksitli nakit avans çekip öyle ödüyorsun abi dedi faizi de %5 mi neymiş iyi bence ama herkes nakit avans çekemiyor. Teknosaya sordum onlar da ödemeyi yaptıktan sonra bankaya gidip taksitlendirebiliyorsunuz dediler yani bir şekilde taksit yaptirabiliyorsun.
Ticari kredi kartı varsa gold %60 nakit %40 taksit yapıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X