Bildirim
CEP TELEFONLARI ÖTV Sİ %50 ye çıktı (!)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Tam ben açıyordum. (Haber)
01 Mayıs 2019 09:39
Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle cep telefonlarındaki ÖTV oranında değişikliğe gidildi. Tüm telefonlarda yüzde 25 olan ÖTV oranı, yüzde 40 ila yüzde 50'ye çıkarıldı.
Cep telefonlarından alınan özel tüketim vergisinde (ÖTV) değişikliğe gidildi. Tüm telefonlarda yüzde 25 olan ÖTV oranı, vergi matrahı 640 lira ile bin 500 lira arasında olanlarda yüzde 40’a, matrahı 1500 lirayı aşanlarda yüzde 50’ye çıkartıldı.
Şubat ayında TBMM’de kabul edilen yasa ile cep telefonlarından, ÖTV matrahlarına göre farklı oranlarda vergi alınmasının önü açılmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her mıllet hakedıldıgı gıbı yonetılır -
işte gördünüzmü imamoğlu seçildi sonnuç bu. helal olsun cehape, çek artık elini cebimizden. cehapeye oy verenler mutludur umarım -
Yazacak birsey bulamiyorum daha artık
En çok kaçakçılar sevinir herhalde...
Yetmez! %200 yapın.
Yakında oksijen alma vergisi getirirler ev paketi , ev dışı paketi ve iş yeri paketi diye 3 sınıf olur herkes bol bol vergi öder ama ne kadar vergi alırsan al dolar düşmeyecek. -
15 20 bine telefonlar göreceğiz yakında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana hava hoş .d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Vergi ne zaman yansır acaba fiyatlara?
Cem Yılmaz'ın Yahşi batı filmindeki billur sahnesi aklıma geldi....
ÜFLEEE -
Yetmez. Ram ve CPU hızına göre %110 oranına kadar çıksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kesin vestelin işidir. -
uzulmuyorum anasini satayim hak ediyoruz cunku.
5 yillik emektar s5 ile yola devam
cep telefonarıda ulkemızde araba fıyatlamasına donecek. devletimiz telefonu ustunde calısıp uretıp kar ekleyıp olusturdugu fiyattan daha cok para kazanıcak anlasılan yakında.
rastgele bir ornek, mercedes E coupe: 2000 motor vergisiz liste fiyatı 281.000-- vergi eklenemiş fiyatı 701.000
boyle uretmeden calısmadan para kazanılabılıyosa neden fabrika acsın işci alsın uretim yapsın yada bunu tesvik etsin devlet.
durmak yok yola devam. -
Yansımadan hemen bir telefon almak lazım
yansıdı bile hatta etkilenmeyen telefonlara dahi yansıdı.2000tl olan mate 20 lite 2200 lira olmuş. aynı sitede dün baktığım fiyat 2000 bugün 2200. tüm sitelerde etkilenmeyen telefonlara dahi 200 lira zam gelmiş. etkilenenlere %50 filan gelirquote:
Orijinalden alıntı: Attorney58
Yansımadan hemen bir telefon almak lazım
her mıllet hakedıldıgı gıbı yonetılır
|
2.5 senedir aynı cihazı kullanıyorum şu an bir Avm de 5 dakika önce Media Markt ta cihazlara baktım..İçim gitti kendi telefonumdan soğudum aklım içerde kaldı..
3500 Tl maaşım var kendimi tekrar borca sokmaya cesaret edemedim Aradan 5 dakika geçmedi bi kahve içmeye oturdum burayı açtım haberi okudum.. Ne diyeyim,ne yazayım bilmiyorum..Küfür etsen,hakaret etsen ona bile değmezler.. Yazık bu ülkeye Allah belamızı versin de kurtulalım |
işte gördünüzmü imamoğlu seçildi sonnuç bu. helal olsun cehape, çek artık elini cebimizden. cehapeye oy verenler mutludur umarım
|
Yetmez! %200 yapın.
|
Allah fakirlerin yardımcısı olsun. Ama ben milletimi tanıyorsam zerre talepde azalma olmayacaktır. Her yıl birkaç model yenileyemedim, batsın bu ülke diye isyan edenler olacaktır.
|
Benzer içerikler
- nba maçları izle ücretsiz
- sevgiliyle gidilecek tenha yerler
- eti sineması
- rexapin bıraktıktan sonra yan etkileri
- putin boyu
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X