Şimdi Ara

Cep tel ile Maillere bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir türlü beceremedim smtp potu,sunucusu ve pop3 portunu yazmamı istiyor yazmayınca da sunucu bulunamadı diyor.Hotmail için t65'i nasıl ayarlarım arkadaşlar....

• Abi sadece pop3 maillerine bakabilirsin ve hotmail pop3 desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam :-) ama sana bu işin nasıl olacağına dair güzel siteler önerim istersen.

http://www.sonyericssonlife.com/urunler/urunler.php
    SİTESİNE GİR VE ORTADA "TELEFON YAPILANDIRICILARI " DİYE BİR SEÇENEK VAR ORADAN "WAP - E-MAİL - MMS " GİBİ AYARLARI TELEFONA BELEŞ YÜKLÜYORSUN . POP3 DESTEKLİ MAİLLER KAYITLI MESELA SEÇİYORSUN SONRA KULLANDIĞIN ŞEBEKEYİ VE NUMARANI YAZIYORSUN OTOMATİK AYARLAR GELİYOR.

Birde o sitenin teknoloji bölümünde gprs - wap e-mail tüm ericssonlar için anlatılmış metin halinde okısmın linki aklımda değil ama ara bulursun oki

• evet hotmail web tabanlı ama turkcellden hotmaile mail atabildiğine göre alabilirsin de diye mantık yürüttüm ben.bakalım bakalım ericssonun siteye...
  • cep telefonundan emaillere bakmak?
    Şu anda wap.yahoo.com (wap.yahoo.de)ve wap.mail2web.com destekliyor, birincisi bedava ikincisi paralı email hesaplarını kontrol ediyor.
    Kolay gelsin.
  • vaay beee nerden nereye.. şimdi istemesen de smartphone un maillerini gözüne sokuyo :):) en azından kafa rahatmış o yıllarda +hort
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.