bir türlü beceremedim smtp potu,sunucusu ve pop3 portunu yazmamı istiyor yazmayınca da sunucu bulunamadı diyor.Hotmail için t65'i nasıl ayarlarım arkadaşlar....
Abi sadece pop3 maillerine bakabilirsin ve hotmail pop3 desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam :-) ama sana bu işin nasıl olacağına dair güzel siteler önerim istersen.
http://www.sonyericssonlife.com/urunler/urunler.php SİTESİNE GİR VE ORTADA "TELEFON YAPILANDIRICILARI " DİYE BİR SEÇENEK VAR ORADAN "WAP - E-MAİL - MMS " GİBİ AYARLARI TELEFONA BELEŞ YÜKLÜYORSUN . POP3 DESTEKLİ MAİLLER KAYITLI MESELA SEÇİYORSUN SONRA KULLANDIĞIN ŞEBEKEYİ VE NUMARANI YAZIYORSUN OTOMATİK AYARLAR GELİYOR.
Birde o sitenin teknoloji bölümünde gprs - wap e-mail tüm ericssonlar için anlatılmış metin halinde okısmın linki aklımda değil ama ara bulursun oki
evet hotmail web tabanlı ama turkcellden hotmaile mail atabildiğine göre alabilirsin de diye mantık yürüttüm ben.bakalım bakalım ericssonun siteye...
cep telefonundan emaillere bakmak? Şu anda wap.yahoo.com (wap.yahoo.de)ve wap.mail2web.com destekliyor, birincisi bedava ikincisi paralı email hesaplarını kontrol ediyor. Kolay gelsin.
vaay beee nerden nereye.. şimdi istemesen de smartphone un maillerini gözüne sokuyo :):) en azından kafa rahatmış o yıllarda +hort