Şimdi Ara

Cep-t Paracard ( ACİL YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internet üzerinden alışveriş yapmak için bu cep-t paracard aklıma geldi. Kullananlar varsa acaba bu kartla internet üzerinden alışveriş yapılıyor mu ? Çıkarılmasında ücret veriliyor mu veriliyorsa ne kadar veriliyor ? Ben biraz araştırdım kendi sitesinden kart ücretleri falan yazıyor bunun 4 ayrı şekli varmış heralde paracard debit , paracard trink ve paracard web bi tane daha vardı unuttum. Şimdi benim paracard web çıkarmam mı gerekiyor acaba ?http://www.paracard.com.tr/Destek/Kullanim-Ucretleri Orda ücretlerde çıkarılırken hiç ücret ödemezsiniz debite diyor diğerlerine ödersiniz diyor ama alttaki tabloda debitte ücret var web olanında yok anlamadım yani kullananlar varsa acil olarak bilgilendirebilir mi acaba ? Teşekkürler ..

• Şimdi farkettim bu paracard debit , web falan bundan ayrı şeylermiş galiba paracard web sahibi olmak için garanti bankası müşterisi olmanız gerekli diyor. Cep-t paracard için banka müşterisi olmamıza gerek yokmuş onu alsak internetten alışveriş yapabilir miyiz acaba ?? ? Birde ücretleri ?
  • alırken 5 tl veriyosun ki benden istememişlerdi bende vermedim. ( ) kart yabancı sitelerde falan kullanılıyo ama hepsiburada gg da falan kullanılamıyo diyebiliyorum. 1 kere alışveriş yaptım o da dealextreme den saat almıştım bi sorun çıkmadı.

ilk mesajda bahsettiğin paracardlar başka.
  • Teşekkür ederim ben zaten oyundan alışveriş yapcam league of legends forumumuzda bölümü var oraya açcaktım konuyu ama yeri değil galiba neyse 5 TL verip alıyoruz içine parayı koyuyoruz eve gelip alışveriş yapıyoruz bu kadar mı ?
  • Turkcell ile anlaşmalı olanı debit versiyonu.Kart 5TL,yıllık ücret 5TL,para transferine 2,99TL kesiyor.
  • evet o kadar.
  • Para yüklememiz gerektiğinde ne yapıyoruz türksel iletişim merkezlerinden mi yükletiyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Para yüklememiz gerektiğinde ne yapıyoruz türksel iletişim merkezlerinden mi yükletiyoruz ?

Ister oradan,ister Garanti btmlerinden.Benim de bir sorum var,bu kartla mesela marketten veya benzinlikten alışveriş yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Para yüklememiz gerektiğinde ne yapıyoruz türksel iletişim merkezlerinden mi yükletiyoruz ?

Ister oradan,ister Garanti btmlerinden.Benim de bir sorum var,bu kartla mesela marketten veya benzinlikten alışveriş yapabiliyor muyuz?

evet tekelden bira almıştım bi de
  • Cep T para card kullanıyordum ben. Fakat D&R'dan alışveriş yaptım. Sonra iade ettim. Fakat geri ödemeyi alamadım. Bu da aklında bulunsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.