Diğer konuda yazdım ama bu konuda yeni konu lazım diye düşündüm..
Eylül yada Ekim aylarında arama başına 212 koysanda koymasanda 0,35 tl ücret alan Vodafone'un, cep limitsizlerede aynı ücretlendirmeyi yaptığı konusunda ısrarımızdan sonra,Trapper Safak adlı üyemiz ücretlendirme olmayacağını belirtmişti. Biz ise kesinlikle ücret olacağı konusunda ısrarcıydık ama zaman arkadaşımı haklı çıkardı..
3/3/2010 da yaptığım 0212 444 0542 nolu aramım SABİT HAT opsiyonundan faydalandığını gördüm ve ücret yazmadı.
Açıkmı değilmi bilmiyorum ama gayet güzel olmuş..
Tebrikler.
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Diğer konuda yazdım ama bu konuda yeni konu lazım diye düşündüm..
Eylül yada Ekim aylarında arama başına 212 koysanda koymasanda 0,35 tl ücret alan Vodafone'un, cep limitsizlerede aynı ücretlendirmeyi yaptığı konusunda ısrarımızdan sonra,Trapper Safak adlı üyemiz ücretlendirme olmayacağını belirtmişti. Biz ise kesinlikle ücret olacağı konusunda ısrarcıydık ama zaman arkadaşımı haklı çıkardı..
3/3/2010 da yaptığım 0212 444 0542 nolu aramım SABİT HAT opsiyonundan faydalandığını gördüm ve ücret yazmadı.
Açıkmı değilmi bilmiyorum ama gayet güzel olmuş..
Tebrikler.
Vodafone Konusunda En Güncel Bilgi İçin Tarafıma Pm yada mail atabilirsiniz söylediğim herşey vodafone sisteminde kayıtlıdır. ve güncel olmaması imkansızdır :)
Teşekkürler...
Benim hattım kontörlü. Burger king kampanyasından şebeke içi sınırsız konuştuğum zaman 444lu numaraların başına 0542 koyarak aradığımda sadece 0542 4441500 numarası ucretlendirildi. Turkcell M.H dahi ücret yazmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi
Benim hattım kontörlü. Burger king kampanyasından şebeke içi sınırsız konuştuğum zaman 444lu numaraların başına 0542 koyarak aradığımda sadece 0542 4441500 numarası ucretlendirildi. Turkcell M.H dahi ücret yazmamıştı.
Keşke turkcell de de böyle bişey olsaydı. Turkcell de direk faturaya yansıyor.
dünyadan haberim yok. Turkcell'de başına 0212 koysan-koymasan ücret mi yansıyor faturaya!?
Sabit hatları araması sınırsız bir tarifede iseniz alan kodu ekleyerek aramalaınız mh dahil ücretsizdir.Ayrıca Cep limtsiz vodafone paketini kullanıyorsanız 05424440542 olarak mh aradığınızdada ücretsiz aranıyor..banka 444 numaralarınında başına alan kodu eklemk gerekiyor
dünyadan haberim yok. Turkcell'de başına 0212 koysan-koymasan ücret mi yansıyor faturaya!?
Turkcell de müşteri hizmetlerini denemedim ama yansıyabilir. Diğer şekilde eğer her yöne bedava dakikalarınız varsa 212 koyarak diğer 444 nolu numaralarını arayabilirsiniz. Ama bedava günlerde 535 veya 532 girerek ararsanız faturanıza yansıyor.
Turkcell den Voda yı ücretsiz aramak istersek nasıl arayalım.
Yokmu bir bilen.
ben heryeri ücretsiz arıyorum.(dakika'larım elverdiği sürece) * ne ögrenmek istedigini tam anlamadım ama...
hypnosse Turkcell den Vodafone yi en uygun nasıl ararız.
cayma 120dk'sı ile bundan başka uygun varmı?
hypnosse ben yanlış sormuşum Vodafone m.h. 4440542 ya başına hangi alan kodunu koyarsak alo paketten düşer.
hiim. valla onu hiç denemedim. 0212 koymak manıklı olanı değil mi ?
Evet en mantıklısı bu bencede.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme