Şimdi Ara

Cep Boy Kitap Alıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bazı kitapların cep boyları oluyor ve bunlar daha ucuz oluyor.Cep boy kitapları tercih ediyormusunuz?

• Ben almıştım. Denemek için hiç hoş bulmadım .
  • benimde hoşuma gitmedi. Kitabı kısaltıyorlar mı anlamadım
  • ben alıyorum gayette iyi oluyor ?
  • kısaltıyorlar, monte cristo kontu'nu almıştım, özetin özeti gibi gelmişti bana.
  • Fiyatları çok cazip oluyor aslında ama denemedim bile.Hiç çekici gelmiyor bana
  • Normal kitabı masama koyun mis gibi okuyorum ama cep boy kitaplar zaten ufak birde biraz kalınlığı varsa sayfa kapanmasın diye elimi arasına koyuyorum olmuyor . Kitaba konsantre olamıyorum sinir oluyorum . :) Bir kere cep boy aldım , artık cep boy kitaba tövbe ettim , hayatta almam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaplar herhangi bir kısaltma olmuyor.
    Dikkat ederseniz cep boyunun sayfa sayısı, normal boyunkinden daha fazladır.
    Ayrıca fiyatı daha uygun.
    Ben akıcı bir şekilde okunan, üzerinde pek düşünmeye gerek olmayan kitapları cep boy alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Normal kitabı masama koyun mis gibi okuyorum ama cep boy kitaplar zaten ufak birde biraz kalınlığı varsa sayfa kapanmasın diye elimi arasına koyuyorum olmuyor . Kitaba konsantre olamıyorum sinir oluyorum . :) Bir kere cep boy aldım , artık cep boy kitaba tövbe ettim , hayatta almam .

+1
  • NTV yayınlarından çıkanlar güzel oluyor.
  • Aldım okudum ama nasıl diyim sevmedim ya. Kitap dediğin ele oturacak ya. Kitaplıktada hiç hoş durmuyor emanet gibi görünüyorlar.
    Mecbur kalmadıkça almıyorum.
  • Hayır, almıyorum.Çok itici geliyorlar.
  • Bol pantolonun arka cebine her türlü kitap sığıyor
  • Bir kere aldım gözlerim ağrıdı okurken
  • Almıyorum detaylarıyla okumayı seviyorum.
  • cep boy kitapları çook seviyorum. kısaltılmışı değiller kitaplar aynı şekilde. fiyat olarak ucuzlar ayrıca seri yaptıgınızda kitaplıgınızda çok güzel duruyorlar :D
  • Katre-i Matemi aldım. Hoşuma gitti.
  • Almıyorum.
  • Cep boy dışında yoksa mecburen alıyorum. Bakınız: Av Kuralları - John Sandford
  • Almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.