Şimdi Ara

CEP BİLGİSAYARI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir cep bilgisayarı almak istiyorum. 1000 Ytl' yi geçmeyecek bir cihaz düşünüyorum. Forumda ve bir kaç yerde daha araştırdım ancak pek bilgi sahibi olamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinrim.

İstediğim özelliklerden bahsedecek olursam;

W-Lan zaten hepsinde oluyor ancak yazıyım.
    Dahili Gps ancak bazılarının içinde değil de yanında küçük bir cihaz olarak da veriliyormuş öylede olabilir.
    Kamera önemli değil 1.3 Mpixel ve yukarısı olsa yeter.
    Bazıları Symbian da kullanabiliyormuş, Windows mobile olması daha iyi olur.
    Rahat kullanım için donanımı yüksek olması.
    Dokunmatik ekran.

Arkadaşlar böyle bir cihaz var mı. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 21 Ocak 2008; 19:28:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

Merhaba

Yeni bir cep bilgisayarı almak istiyorum. 1000 Ytl' yi geçmeyecek bir cahiz düşünüyorum. Forumda ve bir kaç yerde daha araştırdım ancak pek bilgi sahibi olamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinrim.

Dahili Gps ancak bazılarının içinde değil de yanında küçük bir cihaz olarak da veriliyormuş öylede olabilir.

Aradığın özelliklerde ASUS P535 bulunuyor.Forumda birsürü kullanıcısı var.Piyasadaki fiyatı uygun ve güzel cihazlardan biridir

• Çok teşekkürler. Gerçekten güzel bir cihazmış ancak Window Mobile 5.0 kullanıyormuş. 6.0 çıkmamışmıydı? 6.0 daha iyi değil mi?
  • 1000ytl veren 1250ytl de verir mantığı ile öneri sana:
    http://www.acilblackberry.com/tytn2.html

olmadı gigabyte g-smart i 350 ile toshiba g900 e de bak ama o kadar para vermişken kas ilkini al bence hadi kolay gelsin...
  • quote:

Çok teşekkürler. Gerçekten güzel bir cihazmış ancak Window Mobile 5.0 kullanıyormuş. 6.0 çıkmamışmıydı? 6.0 daha iyi değil mi?

ASUS P535 e sonradan windows 6.0 yüklenebiliyor bildiğim kadarıyla.. Yani bunu bir sorun olarak görme. GPS olmasada olur dersen TOSHIBA G900 gerçekten kaliteli bir cihaz
  • Davidoffmath
    Gerçekten onun üstüne çıkamam. G-smart i 350' de çok güzelmiş. Asus ve Gigabyte arasında sizce hangisi daha iyi? İkisinde de ekran yatay olarak kullanılabiliyor mu? Yani bir uygulamaya girme dışında istediğinde ekranı yatay olarak kullanabiliyor musun?

PyRRhiC
    Gps olmazsa olmazlar arasında. O yüzden Toshiba' yı düşünmüyorum. Asus' a Windows 6.0 yükleniyorsa hiç bir sorun yok. Gigabyet 150-170 lira daha ucuz ne farkı var acaba? Ben bir fark göremedim ama Asus daha güzel duruyor.
  • tabikide asus p535
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabikide gigabyte, bunu söylerken boşboğazlık yapmıyorum. 640 x 480 vga ekran üstünlüğüne dayanarak söylüyorum. Diğer özellikler asus p535 ile aynı. Ha bir de fazladan cihaz wm 6.0...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdc

tabikide gigabyte, bunu söylerken boşboğazlık yapmıyorum. 640 x 480 vga ekran üstünlüğüne dayanarak söylüyorum. Diğer özellikler asus p535 ile aynı. Ha bir de fazladan cihaz wm 6.0...

Asus P535 de wm 6.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Merhaba

Yeni bir cep bilgisayarı almak istiyorum. 1000 Ytl' yi geçmeyecek bir cahiz düşünüyorum. Forumda ve bir kaç yerde daha araştırdım ancak pek bilgi sahibi olamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinrim.

Aradığın özelliklerde ASUS P535 bulunuyor.Forumda birsürü kullanıcısı var.Piyasadaki fiyatı uygun ve güzel cihazlardan biridir

jasjam aaaaaaaaaaaaaaaaaallllll ama gps eklersen 50 ytl daha üste verirsen sana sıfır jasjam derim gpsli jasjamlar bi çok yerde 1500 sana sıfırnı bi mağzada 1200 ytl ye buldum desem ne dersin

• G900 Kullanıcısıyım GPS Yok Sadece Ama Tek Kelimeyle Harika Bir PPC Tavsiye Ederim Dünya da Ki PPC Ların Arasında İlkte 5 G900
  • nokia n800 internet tablet almanı tavsiye ederim hem daha ucuz
  • bende g900 düşünorum ama asus marka olarak kalite hakkaten toshıba sorun verırse nolcak servıs yardım edcekmi bi kaç kişiden yazılımsal sorun veriyormuş diye duydum birde rom çok az bana 40 mb kalıyo bu az değilmi sence 128 rom bana 40 kalıcak bi türlü karar veremoom yaf
    quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Çok teşekkürler. Gerçekten güzel bir cihazmış ancak Window Mobile 5.0 kullanıyormuş. 6.0 çıkmamışmıydı? 6.0 daha iyi değil mi?

ASUS P535 e sonradan windows 6.0 yüklenebiliyor bildiğim kadarıyla.. Yani bunu bir sorun olarak görme. GPS olmasada olur dersen TOSHIBA G900 gerçekten kaliteli bir cihaz

• bu verdiğin adres dışında bu cihaZI NERDEN B ULUCAM BEN BU CİHAZI ANCAK TAKSİTLE ALIRIM BUNLARDA GALİBA NAKİT İSTİYOLLAR KRDEİ KARTINA TAKSİT İSTİYOM YARDIM EDİN BANA BEN BU HTC TYN II Yİ BAŞKA NERDEN LABİLERİM
    quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

1000ytl veren 1250ytl de verir mantığı ile öneri sana:

olmadı gigabyte g-smart i 350 ile toshiba g900 e de bak ama o kadar para vermişken kas ilkini al bence hadi kolay gelsin...
  • tosıba g900 yazımsal sorun vero diyorlar vas geçtim bende bide önemli bi durum var teknik servis olayı asus kullanıcı hatası diyipte işin üç kağıtçılığına kaçmaz tereddütteyim asuss 535 tosıba g900 birde htc tyn ıı arasında kararsısım htc tyn bulamıyom biyerde var sadece orasıda taksit yok peşin verrooooo napayım ben şimdi sen kaça aldın toshıbanı en ucuz vatan bilgisayarda cardfinans için buldum bi bak daha ucuzu bulamadım tosıba g900 ün sen ne dersin
    quote:

Orjinalden alıntı: Kardann

G900 Kullanıcısıyım GPS Yok Sadece Ama Tek Kelimeyle Harika Bir PPC Tavsiye Ederim Dünya da Ki PPC Ların Arasında İlkte 5 G900
  • merhaba bende uzun zamandır pdaları takip ediyorum ve ekran çözünürlüğü zayıf kalsada tytn ıı gerçekten çok güzel bir cihaz, istanbulmobile sitesinde bonus karta taksit yapıyorlar bilgin olsun
  • quote:

kardes bu alet bu fiyata olamaz
    I-MATE JASJAM 1500 ytl iken sen bu aleti bukadara vericeklerine inaniyomusun bu sitede bi usb kablo 50 ytl sakin inanmayin siparisfilan vermeyin bence
  • quote:

özelliklerine baktım çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: reem86

quote:

kardes bu alet bu fiyata olamaz
    I-MATE JASJAM 1500 ytl iken sen bu aleti bukadara vericeklerine inaniyomusun bu sitede bi usb kablo 50 ytl sakin inanmayin siparisfilan vermeyin bence

evet bu fiyata olmaz ben 1250ytl ye aldım ertesi günü 1280ytl oldu artık 1280ytl fiyatı var
    gönder parayı bak bakalım o fiyata oluyor mu olmuyor mu?Alet elimde aldım diyorum...Birde htc tytnII topiğine bak oradada görürsün yeteri kadar bilgi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.