Şimdi Ara

Cep Avantaj Her Yöne 444'lü Numaralar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçen hafta Cep Avantaj Her Yöne tarifesine geçtim. Sormak istediğin 444'lü numaralar Turkcell'de olduğu gibi başına alan kodunu eklersek ücretsiz dakikalar kapsamında aranabiliyor mu? Vodafonun sitesinde bununla alakalı bir bilgileye ulaşamadım. Sadece özel hat aramaları dahil değildir yazıyor.

Turkcell gayet güzel açıklamış.

quote:

TURKCELL
    444'lü Aramalar

Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444 lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444 lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis53 -- 2 Mayıs 2010; 17:42:36 >

• CEP LİMİTSİZ HERKESLE 750 yani EFSANE TARİFEDE;
    02124440542 de dahil bütün 0212444'ler LİMİTSİZ VE ÜCRETSİZ ARANIYOR ama CEP AVANTAJ NE DURUMDA BİLEMEM.
  • 4440542 yi arayın:D
  • istediğin alan kodunu girerek ararsan sıkıntı yok 0312 yazabilirsin 216 212
  • 20 dakikalık denemenin ardın müşteri temsilcisine bağlandım. 444'lü numaranın başına alan kodunu yazdığım zaman sabit hat araması olarak kabul edileceğini ve hiç bir ek ücret ödemeden mevcut tarife üzerinden ücretsiz konuşabileceğimi söyledi (Benim tarifemde sabit ve vodafone aramaları sınırsız).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis53 -- 2 Mayıs 2010; 19:30:55 >
  • 23 Aralık 2011'de Vodafono.com.tr den online servise girip güncel fatura bilgime baktım. 4440123 aradığım numara 2124440123 diye gözüküyor ve karşısında ücret hanesinde 0.00 yazıyor, yani buradan 444′lü numaraların dakikalara dahil olduğunu anladım.Ben numaramı turkcell'den vodadone yeni taşımıştım, her yöne 500 dakika 20+1 TL tarifesi.
  • ****Vodafone hattınızdan çevrilen, 444 ile başlayan diğer müşteri hizmetleri numaraları ve 0850 ile başlayan numaralar arama başı ücretlendirme kapsamında olmayıp, sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir. Faturasız hatlardan yapılan aramalar ilgili tarifede geçerli olan sabit hat (PSTN) ücreti ile ücretlendirilir. Faturalı hatlarda ise, eğer tarifenin sabit hat (PSTN) yönüne doğru toplu dakikaları var ise yapılan arama paket dahilinde değerlendirilir, aksi durumda ilgili tarifede geçerli olan sabit hat ücretleri ile ücretlendirilmektedir.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/turk-telekom-kisa-numaralar.php?default_id=bireysel-tt-ozel-servisler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturasız Özel Numaralar
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

****Vodafone hattınızdan çevrilen, 444 ile başlayan diğer müşteri hizmetleri numaraları ve 0850 ile başlayan numaralar arama başı ücretlendirme kapsamında olmayıp, sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir. Faturasız hatlardan yapılan aramalar ilgili tarifede geçerli olan sabit hat (PSTN) ücreti ile ücretlendirilir. Faturalı hatlarda ise, eğer tarifenin sabit hat (PSTN) yönüne doğru toplu dakikaları var ise yapılan arama paket dahilinde değerlendirilir, aksi durumda ilgili tarifede geçerli olan sabit hat ücretleri ile ücretlendirilmektedir.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/turk-telekom-kisa-numaralar.php?default_id=bireysel-tt-ozel-servisler

Sadece bu özellik bile vf tercih sebebi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafone cep avantaj tarifesi kadar güzel tarife yok. 444 lüler dahili + yurtdışı dahil
    ama işte ne yazıkki sırf iphone almak için aveaya geçeceğim ne yazıkki.
    vodafonedan aramışlardı data+sms paketi çıkacak diye iphone için. ama hala ortada birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 24 Aralık 2011; 23:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

****Vodafone hattınızdan çevrilen, 444 ile başlayan diğer müşteri hizmetleri numaraları ve 0850 ile başlayan numaralar arama başı ücretlendirme kapsamında olmayıp, sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir. Faturasız hatlardan yapılan aramalar ilgili tarifede geçerli olan sabit hat (PSTN) ücreti ile ücretlendirilir. Faturalı hatlarda ise, eğer tarifenin sabit hat (PSTN) yönüne doğru toplu dakikaları var ise yapılan arama paket dahilinde değerlendirilir, aksi durumda ilgili tarifede geçerli olan sabit hat ücretleri ile ücretlendirilmektedir.

Ben vodafone a hattımı taşıdım. 50 dk her yöne hediye verdi. ama 444lü aramalarım dakika başına ücretlendiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

quote:

Ben vodafone a hattımı taşıdım. 50 dk her yöne hediye verdi. ama 444lü aramalarım dakika başına ücretlendiriliyor.

Bu özellik faturalı hatlarda geçerli sizin hattınızda faturalı mı.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

quote:

Bu özellik faturalı hatlarda geçerli sizin hattınızda faturalı mı.?

anladım sağol. benimki faturasız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.